forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Prigovor savjesti kod ljekarnika?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 14:52:20  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

quote:
Originally posted by bagi

Toooo,Kraše efendija,vidim da dolaziš tobe!..Izgleda da je tebe tvoje putešestvije po krajini izvelo iz tame kjafirizma i uvidjeo si jedino ispravno svjetlo duhovnosti na dunjaluku...Aferim!

bezbeli da je tako, juče smo klali prase, ih, jes se usaftalo, i muhamed pekamber bi pustio sline, a da neće neko na merhametu od'ranjen..

Nisko,Kraše,nisko...Al' ne zamjeram ja tebi nisi ti jadan kriv što si sitna duša...Ima tu matere i ćaće ako ih je uopće i bilo...

Wtf?

Edited by - bagi on 10/02/2013 14:53:08
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 14:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Nisko,Kraše,nisko...Al' ne zamjeram ja tebi nisi ti jadan kriv što si sitna duša...Ima tu matere i ćaće ako ih je uopće i bilo...

pa prvi si počeo.... šta je sad, cirkuzimo brate, nemoj se ljutit a ti, spominje mi majku i oca...eto ti tvoje kulture, srami se

Edited by - KRAS on 10/02/2013 14:55:39
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 14:58:06  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Jest,zajebavam se s tobom,ali ja nisam nikad spomenuo ni Isusa,ni Mariju u ružnom kontekstu niti bih ikada jer mi moj odgoj to ne dozvoljava...A to s ćaćom i materom potpisujem i boldam još jednom ako je potrebno...

Wtf?

Edited by - bagi on 10/02/2013 15:00:02
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 15:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Jest,zajebavam se s tobom,ali ja nisam nikad spomenuo ni Isusa,ni Mariju u ružnom kontekstu niti bih ikada jer mi moj odgoj to ne dozvoljava...

nedozvoljava ni meni- al štaš, dosjetka je bila na mjestu- znam da te je žignulo...svakako si htio da me upoznaš- pa evo ti još materijala... kod nas u bosni , mi smo se uvijek šprdali sa okupatorima...

Edited by - KRAS on 10/02/2013 15:02:50
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 15:09:30  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

quote:

Jest,zajebavam se s tobom,ali ja nisam nikad spomenuo ni Isusa,ni Mariju u ružnom kontekstu niti bih ikada jer mi moj odgoj to ne dozvoljava...

nedozvoljava ni meni- al štaš, dosjetka je bila na mjestu- znam da te je žignulo...svakako si htio da me upoznaš- pa evo ti još materijala...

Ma nije mene ništa žignulo Kraše nisam ja nikakav vjernik pa da zapinjem za tvoje idiotizme i svađam se oko toga...Ja sam u tvojoj ispisanoj gluposti vidio nešto mnogo veće od obične zajebancije a to je primitivizam i zlonamjernost ne samo prema meni nego puno šire...
Nećemo više na tu temu ode to predaleko...

Wtf?
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 15:11:11  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Nego de ti meni reci jebel se šta? - Osim beja naravno...

Wtf?
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 15:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Ma nije mene ništa žignulo Kraše nisam ja nikakav vjernik pa da zapinjem za tvoje idiotizme i svađam se oko toga...Ja sam u tvojoj ispisanoj gluposti vidio nešto mnogo veće od obične zajebancije a to je primitivizam i zlonamjernost ne samo prema meni nego puno šire...
Nećemo više na tu temu ode to predaleko...

X
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 15:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Nego de
ti meni reci jebel se šta? - Osim beja naravno...

nešto ti se mnogo sviđaju ovce- prva ljubav zaborava nema- jelde Bagi...

a pekambera sam spomeno, zato što si ti reko- kjafir... pa ak ti mene vređaš mogu i ja tebe, zar ne---evo, nećemo više o tome..drž se ti ovaca- vidim da se mnogo pališ na stoku sitna zuba

Edited by - KRAS on 10/02/2013 15:21:59
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 15:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
No no cccc Kraše,nećemo sad prebacivati beštijalnost tamo - 'amo...Zna se ko ovdje radi s stokom sitna zuba...A ti i jesi kjafir i to čak i u svom stadu...

Wtf?

Edited by - bagi on 10/02/2013 15:31:10
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 15:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

No no cccc Kraše,nećemo sad prebacivati beštijalnost tamo - 'amo...Zna se ko ovdje radi s stokom sitna zuba...

ja radim, da- jer je novac odličan- a ti se sexualno uzbuđuješ na ovčice- sram te i stid bilo
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 15:30:39  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Šta'š s tol'kim novcem? Kupit' sebi naljepnicu s likom orla ili indijanskog poglavice za 'aubu stodvajsčetvorke?

Wtf?
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 15:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Šta'š s tol'kim novcem? Kupit' sebi naljepnicu s likom orla ili indijanskog poglavice za 'aubu stodvajsčetvorke?

ti radiš sa autima- jel to znači da ih jebeš ?

safete, ja sam na prošli bajram prodo deset kurbana po 500 maraka, ako to nije biznis, neznam šta je...

sigurno bolje, nego menjaT filtere
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 15:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Vidi biznismena jebo te...Spojio ugodno s korisnim hehehehe....

Wtf?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/02/2013 : 15:38:15  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 15:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

dok je vas što kupujete moje kurbane i begovicama mi plaćate- stvarno je ugodno i korisno
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 15:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

quote:

dok je vas što kupujete moje kurbane i begovicama mi plaćate- stvarno je ugodno i korisno

Kad pomislim da ne možeš niže ti me iznova uvijek iznenadiš...Šupak si za pohvalit' hehehehe

Wtf?

Edited by - bagi on 10/02/2013 15:54:26
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 15:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Kad pomislim da ne možeš niže ti me iznova uvijek iznenadiš...Šupak si za pohvalit' hehehehe

hihihi, nisam ja kriv, što su vam begovice neobrađene- paih moramo mi kjafiri begenisat..
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 16:02:15  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

quote:

hihihi, nisam ja kriv, što su vam begovice neobrađene- paih moramo mi kjafiri begenisat..

Znaš,čitajući tvoje postove širom foruma,ponekad se upitam da nisi možda produkt kakvog incestuoznog begenisanja unutar ti užeg stada...To bi trebalo objasniti neke stvari...

Wtf?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/02/2013 : 16:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Znaš,čitajući tvoje postove širom foruma,ponekad se upitam da nisi možda produkt kakvog incestuoznog begenisanja unutar ti užeg stada...To bi trebalo objasniti neke stvari...

A sto reci osim - ultimativni redneck..

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 16:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

kolko znam, samo nekrsti se pare sa bližnjom rodbinom- to je turski adet kod nas nema begenisanja unutar devetog koljena

Edited by - KRAS on 10/02/2013 16:11:35
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 16:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:

A sto reci osim - ultimativni redneck..

Ma nije on taj,brni...Gledam kako vas prca na anonymous topic-u...Baca kosti i sprda se...Nije on nit redneck nit šupak nit jebač(ovaca)...Sumnjam čak i da je 'rvat...Obični malodušnik,ništa drugo...Al' ne treba mu zamjerit' kako sam već ranije rekao treba uzvratiti istom mjerom...

Wtf?

Edited by - bagi on 10/02/2013 16:12:11
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 16:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

quote:

kolko znam, samo nekrsti se pare sa bližnjom rodbinom- to je turski adet kod nas nema begenisanja unutar devetog koljena

Ti si očigledno iznimka koja potvrđuje pravilo...

Wtf?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/02/2013 : 16:13:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Ma nije on taj,brni...Gledam kako vas prca na anonymous topic-u...Baca kosti i sprda se...Nije on nit redneck nit šupak nit jebač(ovaca)...Sumnjam čak i da je 'rvat...Obični malodušnik,ništa drugo...Al' ne treba mu zamjerit' kako sam već ranije rekao treba uzvratiti istom mjerom...

Jedino sta on prca su one ovcice..

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 16:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

e, ova ti valja, osim da nisam malodušnik, ostalo potpisujem..nemogu vjerovat da se pale...
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 16:14:34  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:

Jedino sta on prca su one ovcice..

brni, upao ti kurko crni
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000