forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Prigovor savjesti kod ljekarnika?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 16:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

Ti si očigledno iznimka koja potvrđuje pravilo...

opće je poznata činjenica, da turci i arapi-odnosno svi muhamedanci- uzimaju za žene svoje sestrične- degenerisano bolan

Edited by - KRAS on 10/02/2013 16:16:29
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 16:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

quote:

Ti si očigledno iznimka koja potvrđuje pravilo...

opće je poznata činjenica, da turci i arapi-odnosno svi muhamedanci- uzimaju za žene svoje sestrične- degenerisano bolan

Već rekoh da si se isčupao iz ralja kjafirizma a s ovim potvrđuješ da si čak i rođen kao muhamedanac...

Wtf?
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 16:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Već rekoh da si se isčupao iz ralja kjafirizma a s ovim potvrđuješ da si čak i rođen kao muhamedanac...

budi zahvalan nama kjafirima, da vam malo popravimo krvnu sliku i genetski zapis...

e, jebiga, bagi, ti si prvi počeo vređat na vjerskoj osnovi- možemo se vako klat do popodne- al zna se ko boj bije a ko begu šupak mije- zna se odvajkada...

Edited by - KRAS on 10/02/2013 16:24:04
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 16:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
U poluvremenu koristim priliku da zamolim moderatore da ne zaključavaju ovaj topic kad isčitaju ovu gomilu gluposti bilo bi mi žao da moram preći sa bratom muhamedancom na prcanje preko pm-a...

Wtf?
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 16:30:28  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

quote:

budi zahvalan nama kjafirima, da vam malo popravimo krvnu sliku i genetski zapis...

e, jebiga, bagi, ti si prvi počeo vređat na vjerskoj osnovi- možemo se vako klat do popodne- al zna se ko boj bije a ko begu šupak mije- zna se odvajkada...

Da,zna se...Zato si i morao napustiti rodnu grudu i skloniti guzicu u deželu...
Ne ponosim se s ovim što sam napisao nit mi ide na čast ali moram se spustiti na tvoj nivo da bi ostao u trci...

Wtf?
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 16:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Ne ponosim se s ovim što sam napisao nit mi ide na čast ali moram se spustiti na tvoj nivo da bi ostao u trci...

a, tko je rekao da sam napustio svoju vjekovnu zemlju Bosnu ? to, ak mi piše SLO neznači da sam zaista u slo- evo elvudu piše kolumbija... a-a, nedam ja svoje Bosne
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/02/2013 : 16:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Proda guzicu Slovencima..jakog li bega..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 16:36:32  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

quote:

a, tko je rekao da sam napustio svoju vjekovnu zemlju Bosnu ? to, ak mi piše SLO neznači da sam zaista u slo- evo elvudu piše kolumbija... a-a, nedam ja svoje Bosne

Takooo Kraše jebo ti sebe,tooo,to želim čuti...Patriotizam prije svega...I prije ovaca čak...Nakon ovog sve ti opraštam...

Wtf?
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 16:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Toooo,Kraše efendija,vidim da dolaziš tobe!..Izgleda da je tebe tvoje putešestvije po krajini izvelo iz tame kjafirizma i uvidjeo si jedini ispravni put vjere i duhovnosti na dunjaluku...Aferim!

evo, kako nisi vređao, nazvo si me nevjernikom a moju vjeru- mrak nevjernički...cccc, neizvlači se sad
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 16:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Takooo Kraše jebo ti sebe,tooo,to želim čuti...Patriotizam prije svega...I prije ovaca čak...Nakon ovog sve ti opraštam...

aj može, ja sam uvijek bio za toleranciju i uvažavanje- evo ruke kjafirske ?
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 16:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

quote:

aj može, ja sam uvijek bio za toleranciju i uvažavanje- evo ruke kjafirske ?

Figurativno može no ja tebi ne bi ni oraha iz ruku uzeo nema šanse...

Wtf?
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 16:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

dobro, kako želiš..ja nemam niš protiv tebe, al ako ćemo cirkuzit može-samo nemojposle kukat- ako nećemo- nemoramo i mirna Bosna...
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 16:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

quote:

Toooo,Kraše efendija,vidim da dolaziš tobe!..Izgleda da je tebe tvoje putešestvije po krajini izvelo iz tame kjafirizma i uvidjeo si jedini ispravni put vjere i duhovnosti na dunjaluku...Aferim!

evo, kako nisi vređao, nazvo si me nevjernikom a moju vjeru- mrak nevjernički...cccc, neizvlači se sad

Mislim da će se uvaženi kolege forumaši raznih religija i vjerskih ubjeđenja složiti s mojom konstatacijom da je tvoja vjera i njeno konzumiranje mračna - bestijalnost je uvijek bila šejtanski/satanski posao...beeeeee...

Wtf?

Edited by - bagi on 10/02/2013 16:47:58
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 16:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

što bolan, pa neperem ja guzicu iz flaše- rukom ...
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/02/2013 : 16:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Mislim da će se uvaženi kolege forumaši raznih religija i vjerskih ubjeđenja složiti s mojom konstatacijom da je tvoja vjera i njeno konzumiranje mračna - bestijalnost je uvijek bila šejtanski/satanski posao...beeeeee...

ovaj upis govori najviše o tebi...
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/02/2013 : 17:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

quote:

ovaj upis govori najviše o tebi...

Šta je,ju čemu je problem? Počeo si gubiti inspiraciju ovaj zadnji post ti je bijedan,nije Kraševski...Ili jest?

Wtf?
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000