Sjajno, brate Vope, ja slika iz USA, praktično nemam ništa :( ali evo zvanično obećavam iscrpan izvještaj sa nedavne posjete Barseloni. Ukratko: morao sam kupiti ranac da bih ponio nazad sve stripove što sam kupio :)
I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
vec jesam, kad sam bio u roterdamu, sam poslikao njihovu, i njima poslao nesto iz naše; naravno njihova je striparnica daleko veća, ali rekose se mi da im asteroid b612 dopada, jer ima neki specijalni ugođaj;naravno to je bilo dok se striparnica zvala libellus
Topic u kojem možete predstavljat striparnice iz država koje posijetite i stavljati slike istih
tintone, pa daj odi pa uslikaj malo i naše striparnice pa predstavi... to bi bilo dobro! [/quote A zasto bas ja? Ovo je vise bilo za svijetske ali ajde mozda nesto slikam za one koji nisu u zg
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Frend/kum je poslovno u Kuala Lumpuru. Danas mi poslao fotku iz "obične" knjižare koja ima ogroman dio sa stripovima. Dio sa stripovima toliko velik kao kod nas cijele striparnice. Cijene su slične kao kod nas. Kupio je 2 SC albuma (Kick Ass 1 i 2) svaki po 100kn. Našao je recimo cijelu sagu Metabaruna za 500 kn -ista cijena kao kod nas. A mene naravno očekuje poklon od tamo.
Dakle, posto nemogu nac Metabarune ni od fibre ni od belog puta, odlucio nabavit od humanoidsa na eng i tako popunit ''Jodoverse'' kolekciju ;)
Isao sam trazit ducane koji prodaju online u UK. Nemam bas iksustva, ali naletio sam na fobidden planet (navodno jedna od najvecih striparnica u svijetu) i tamo kupio strip.
E sad oni imaju neku cudnu shemu, kao prvo nedaju ti odmah cijenu shippinga nego tek kada salju robu, Metabarone trenutno nemaju, ali sam ih ja platio i to bi im trebalo stici. Jedinu informaciju koju sam dobio od njih je da nece biti prije Bozica (znaci vj sjecanj-veljaca). Ima li netko iskustva sa njima, da mi cca pukne neku cijenu dostave, a i koliko dugo se ceka? Eh da, jel daju tracking number?
Dobra stvar je sto dok god ne posalju, mogu otkazat narudzbu. Ako mi slucajno uleti neko od nasih izdanja.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...