forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 366

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/02/2013 : 14:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by johnhartson

Ma Dule je vrhunski sportsmen. Nebrojeno puta dokazao. Ono, primer za sve.

jedan od najkorektniji sportskih djelatnika

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 12/02/2013 : 14:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:

Ma Dule je vrhunski sportsmen. Nebrojeno puta dokazao. Ono, primer za sve.

jedan od najkorektniji sportskih djelatnika

A sta nije?

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/02/2013 : 14:22:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
;)

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 12/02/2013 : 14:24:44  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
otkriveni krivci za nerede u kragujevcu.

nekoliko forumaša sa stripovi.com odlučilo je napravit subverzivnu akciju radi tog kaj ne podnose više dominaciju srpskih klubova u aba ligi dok hrvatski klubovi uglavnom ribaju dno ljestvice.

to su ti mučki provokatori.

a trojke su đuro šta...?

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/02/2013 : 14:32:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
a nevjerojatno je kak se i po sadržaju i nacinu pisanju vidi tko za koga navija/simpatizira ga!
Dok jedni liju komplekse i frustracije, pa i mržnju drugi potpuno otvoreno i smisleno prave razlike između huliganizma i navijanja. Caleb je iznimka i svaka mu čast!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/02/2013 : 18:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Боки, опет лажеш, прешло у навику!

http://www.sportal.rs/news.php?news=93514

Ovo je tacno isto kao sto je tacno da su partizanovi navijaci prekinuli utakmicu a da je sve iscenirao Danilovic.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/02/2013 : 18:52:31  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tutto maxim

quote:

Боки, опет лажеш, прешло у навику!

http://www.sportal.rs/news.php?news=93514

Ako je tacno da su napustili parket pre dodele pehara,pogresili su,nisu trebali to da urade.
Zvezda je zasluzeno osvojila trofej,jer je u datom momentu,u tih cuvenih 14 minuta bila bolja i zasluzeno pobedila.
Trebalo je sportski cestitati.

Ali daj neki snimak koji potvrdjuje da su igraci Partizana otisli u svlacionicu!
Svasta se moglo procitati ovih dana od raznoraznih "novinara",i da su Grobari utrcali na parket i da su dosli do tribine s Zvezdinim navijacima i sl. a svako razuman i realan ko je gledao utakmicu video je da to nije tacno.

Ja ne kazem,ni da su igraci Partizana otisli u svlacionicu ni da nisu. To ne znam! Samo kazem da ne treba verovati u razne natpise bez dokaza koji to potvrdjuju.

Bila je dodela medalja.Partizanovi igraci i strucni stab su primili medalje.Pocela je dodela medalja igracima FMP-a nasi su i dalje bili tu.Kada se dodelio pehar i kad su pobednici poceli da slave nasi su otisli u svlacionicu.U pravu si neka neko pusti snimak na kom se vidi kako nasi odlaze u svlacionicu pre dodele.Jos jedno najobicnije spinovanje medija.
Da dodam jos nesto.Nemam nameru da branim ni Vujosevica ni nikog ali covek je cestitao i posle utakmice i na konferenciji.Jos je par puta napomenuo kako su zvezdini igraci potpuno zasluzeno dobili i bili bolji.Ono sto je naglasavao su bile pljuvacine Covica preko medija,osude i naravno branio je navijace i klub jer su svi koji su gledali utakmicu videli ko je prekinuo utakmicu.
I vodi se polemika o Vujosevicu.Ne vidim da neko spominje Covica i njegova saopstenja i njegove izjave posle obe utakmice.To je najobicniji govor mrznje,huskanje na linc,predstavljanje Partizana kao stranog tela i slicno.Mislim da mu je idol Jozef Gebels jer je ovaj imao istu ovakvu huskacku propagandu koja znamo kako se zavrsila.Ni ovo sa Covicem se sigurno nece dobro zavrsiti pogotovo sto sa druge strane ima ljude koji nece cutati.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/02/2013 : 18:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Па да.Лажу новинари, срам их било!

Заборавих, па и Полиција лаже, једино ти знаш праву истину!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 12/02/2013 18:56:37
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/02/2013 : 19:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Па да.Лажу новинари, срам их било!

Заборавих, па и Полиција лаже, једино ти знаш праву истину!

Ma jok covic govori istinu.Danilovic je aktivirao PP aparat i prekinuo utakmicu a kasnije insistirao da se ista nastavi dok su jadni covke i Rakocevic molili sudiju da prekine i da se igra sutra.Boze kako neko moze uopste i posumnjati da tako jedno divno i posteno stvorenje kao sto je nebojsa covic ne govori istinu.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/02/2013 : 19:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Браво, кажем ја да ти имаш информације из прве руке...А шта је било са уметничким сликама које помиње господин Небојша Човић?

Edited by - srdjandj on 12/02/2013 19:36:51
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/02/2013 : 19:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote

http://www.sportal.rs/news.php?news=93449

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/02/2013 : 20:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
malci spušili od Lazia...a baš mi je bil dobar koef da dignem lovu (:

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/02/2013 : 20:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Браво, кажем ја да ти имаш информације из прве руке...А шта је било са уметничким сликама које помиње господин Небојша Човић?

Upravo sam cuo da je nacelnik policijske uprave KG izjavio kako oni nikad nisu izdali bilo kakvo saopstenje i kako su mediji sve slagali i preneli neistinite informacije.
Toliko o tvojim medijima i tvojoj policiji

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/02/2013 : 20:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Оки, то мора да је изда онај пандур-Звездаш.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/02/2013 : 21:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Upravo sam cuo da je nacelnik policijske uprave KG izjavio kako oni nikad nisu izdali bilo kakvo saopstenje i kako su mediji sve slagali i preneli neistinite informacije.

А ти знаш то из поузданих извора? Или само лупеташ да би нешто написао?

Јадни мали партизани, па цела Србија се уротила против њих...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/02/2013 : 22:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by okiboki

quote:

А ти знаш то из поузданих извора? Или само лупеташ да би нешто написао?

Јадни мали партизани, па цела Србија се уротила против њих...

Covek dao izjavu za sos kanal.Bilo u vestima a isla i traka dole.Toliko o policiji i tacnosti medija.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/02/2013 : 22:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Тачно је само оно како си ти замислио...Немам више воље да губим време са тобом...Куп је наш!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/02/2013 : 23:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Тачно је само оно како си ти замислио...Немам више воље да губим време са тобом...Куп је наш!

Izvoli prebaci na sos kanal pa pogledaj.Non stop ide traka.ili sacekaj sos vesti pa ces cuti.Vas,vas.Ekipe sa adresom u Stjepana Supanca.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/02/2013 : 23:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Оки, то мора да је изда онај пандур-Звездаш.

Jel me zajebavas ili sta?Ne verujes mi ovo sto sam rekao?
Posto nekom ne vredi nadam se da tebi barem mogu dokazati.
Ovo je ono sto je izaslo kao saopstenje policijske uprave KG
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=685687
Nacelnik PU KG je danas izjavio za sos kanal da PU KG nije izdao nikakvo saopstenje i da ce kada sagledaju sve stvari i kada se utvrdi sta se tacno dogodilo oni to i objaviti.Dodao je da ne zna kako su mediji objavili tako nesto.Opet ti kazem ide ceo dan na sos kanalu u vestima i na traci pa se lako moze proveriti.Ako te mrzi da gledas sos evo jos jedan dokaz.Ovo je zvanicni sajt mupa srbije i lepo se vidi da je poslednje saopstenje PU KG od 06.02.2013. znaci par dana pre kup utakmice.Ne postoji nikakvo saopstenje.
http://www.mup.gov.rs/cms_cir/saopstenja.nsf/KRAGUJEVAC
I sad ti meni reci ko je onda objavio saopstenje koje ne postoji i reci mi kako je moguce da ovu vest od danas nije preneo nijedan portal?Znaci svi moguci portali objavili saopstenje koje ne postoji a demant nacelnika niko.E to je zemlja u kojoj zivimo.

Edited by - okiboki on 13/02/2013 00:16:50
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 13/02/2013 : 00:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Evo jos jedan doprinos medijskom spinovanju:
http://en.wikipedia.org/wiki/2012%E2%80%9313_Radivoj_Kora%C4%87_Cup

Ukinuti wikipediju!

Iskreno se nadam da Zvezda nece osvojiti vise nista ove sezone jer postoji realna opasnost da se zbog toga poveca stopa samoubistava u Srbiji. Jbg, Partizan je ipak vise od zivota a od ljubavi prema njemu veca je jedino mrznja prema Zvezdi.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war

Edited by - johnhartson on 13/02/2013 00:18:06
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/02/2013 : 00:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ukinuti wikipediju!

Iskreno se nadam da Zvezda nece osvojiti vise nista ove sezone jer postoji realna opasnost da se zbog toga poveca stopa samoubistava u Srbiji. Jbg, Partizan je ipak vise od zivota a od ljubavi prema njemu veca je jedino mrznja prema Zvezdi.

ma nije mržnja, frustracije ;)

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/02/2013 : 00:19:51  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ukinuti wikipediju!

Slazem se.
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%9A_%D0%A6%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0_%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B0_%D0%91%D0%B5%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 13/02/2013 : 00:25:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Evo sa linka koji si poslao: "Према споразуму сви евентуални трофеји које освоји Црвена звезда Београд ће се додавати старој Црвеној звезди, која ће након предвиђених 5 година наставити где Црвена звезда Београд стане."

Sta nije jasno u svemu tome?

Edited by - johnhartson on 13/02/2013 00:25:59
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/02/2013 : 00:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
sve jasno, vidiš da se slaže ;)

Edited by - dosada on 13/02/2013 00:29:35
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/02/2013 : 00:37:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo sa linka koji si poslao: "Према споразуму сви евентуални трофеји које освоји Црвена звезда Београд ће се додавати старој Црвеној звезди, која ће након предвиђених 5 година наставити где Црвена звезда Београд стане."

Sta nije jasno u svemu tome?

Prvo wikipedija je smejurija.Go god hoce moze da napravi bilo kakav tekst i da ga menja kako mu se cefne.Ne znam zasto si uopste postavio taj tekst,nije mi jasno.Napadaju me ovde kao da sam nesto izmislio i zato sam se iznervirao.Zajebancija je jedno ali ne moze me neko zvati lazovom i podjebavati kad znam sta je istina i znam sta sam video.Sto je najgore to moze da vidi ko god hoce,znaci vrti se na televiziji i lako moze da se proveri.
Sto se tice ovog za trofeje to jeste zvanicna verzija Covica ali niko nikad nije video nikakav papir koji to potvrdjuje jer papir ne postoji.A ne postoji zato sto je nemoguce da se neki klub takmici umesto drugog kluba a da se bilo koji trofej pise tom drugom klubu.To je isto kao da ja odem i polozim recimo vozacki a tebi daju dozvolu.Da ne idem sad dublje u adrese pibove ugovore i ostalo ali jednostavno je nemoguce.Postoji samo rec Covica da je to tako.Ako ti verujes jednom Covicu onda super.
Ono sto ja znam je da u statutu KK Crvena Zvezda Telekom(sada Telekom)postoji clan 65 koji kaze da u slucaju gasenja ovog kluba sva imovina prelazi na Radnicki FMP.Taj statut imas na nekoj od prethodnih strana.Ja mislim da je dovoljno procitati taj clan i sve je razumnom coveku jasno.Zna se sta je imovina kluba.

Go to Top of Page
Page: of 366 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000