forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 366

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/02/2013 : 01:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Најискреније, није ме брига, нисам ни читао шта сте писали. За мене лично, ово је Звезда, то сам понављао пар пута. Пионир, Делије, име Звезда - мени је то довољно. Нека је зове ко како хоће, за мене сутра против Улма игра Црвена Звезда, наш вечити ривал.

onda shvacas

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 13/02/2013 : 01:24:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Aha, znaci i Radnicki Nis je seoski klub? Jbt, pa postoje na svetu i drugi klubovi sem Partizana

Ne kapiram i dalje tvoju poentu. Kakve veze ima da li je osnovan novi klub ili je neki postojeci klub preuzeo na sebe obavezu da se takmici u ime nekog drugog kluba? Ako ti navijas za klub zbog maticnog broja, svaka cast. Mene to stvarno uopste ne zanima.

A sto ne izadje u javnost me pa tek ne zanima. Niti sam se kleo u njega, niti u bilo koga. Ako za 3 godine, ili koliko vec, Covic kaze "Ne, taj trofej je FMP-ov, nosimo ga u Zeleznik", jedini koji ce patiti su navijaci Zvezde koji su se, eto, zalud nadali godinama. Ako se to desi, navijaci Partizana ce tad (i samo tad) moci da likuju. Zato mi je savrseno nejasno ovolika frustriranost zbog jednog jebenog kupa. Znaci, toliko potencijalnih kreativnih zajebancija koje bi prilicili navijacima kluba koji je osvojio skoro sve proteklih godina odlaze u nepovrat jer ne mogu da isplivaju na povrsinu od kolicine zuci. E to ne mogu nikako da razumem. Meni je recimo zajebancija "Dule Vujosevic je jednom izgubio Kup. Kasnije je o tome snimljen film" jako, jako smesna. I mislim da je nesto tako primerenije trenutku umesto naklapanja o PIB-u i slicnim stvarima.

A koliko mene domaca kosarka interesuje, dovoljno je reci da sam u vreme finala kupa gledao snimak NBA utakmice igrane za katolicki Bozic 1983. izmedju Lakersa i Blazersa

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/02/2013 : 01:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Jbte kako bre neko moze da bude ovoliko dosadan...

ako mi covjek jos uvek postavlja pitanje ja bum se trudil objasniti do kraj, koliko mogu!

ti si jedan od onih koji malo togashvaca tak ni ovo kaj ti nazivas dosadom nemre shvatiti, Ti nisi takav i to je za tebe nedokucivo

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/02/2013 : 01:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Оки, бате, опусти се. Шта се цимаш, био у праву или не, ми обични смртници немамо никакве користи од свега овога.

Pa vidi nememo u ovom slucaju ali ako mediji prenesu saopstenje policije koje ne postoji,ako ogroman broj slepo veruje jednom covicu iako svi mi dobro znamo ko je on,ako pola Srbije na snimku vidi jedno a nece da veruje svojim ocima nego onome sto procita u novinama ja se samo pitam sta se radi u ovoj zemlji a da nema veze sa sportom.Kakve se tu tek lazi prenose i kakva je tu tek kontrola medija?Meni je prosto neverovatno ovo sto se desava u ovoj zemlji.Nevezano za sport.Mi definitivno zasluzujemo sve sto nam se dogadja,definitivno.

Мене чуди да ми као земља још увек постојимо. Што се тиче саопштења, изјава и сл. Свако је човек за себе и сам закључује неке ствари, схвата их на свој начин. Ја не могу да утичем на неког да промени мишљење, ако он то неће. Нека свако верује у оно што хоће.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/02/2013 : 01:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by johnhartson
Blazersa

za 20 min pocinju protiv miamija!

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/02/2013 : 01:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:

Jbte kako bre neko moze da bude ovoliko dosadan...

ako mi covjek jos uvek postavlja pitanje ja bum se trudil objasniti do kraj, koliko mogu!

ti si jedan od onih koji malo togashvaca tak ni ovo kaj ti nazivas dosadom nemre shvatiti, Ti nisi takav i to je za tebe nedokucivo

ko bre tebe pominje uopste?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/02/2013 : 01:28:48  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

ajme majko moja...ajde još jednom!

misliš ugasit postojeća zvezda koja je osvojil kup neki dan? Da hoce i to nakon pet godina (od ugovora) i sve prenosi na satru zvezdu.
Ovo za prelazak imovine na FMP ti vrijedi u ovom međuvremenu od pet godina, a u tom međuvremenu se postojeća zvezda ne gasi. Još jednom, postojeća zvezda se gasi prije isteka pete godine i time cuva da imovina ne pripadne FMP-u!
A sve ovo da se staroj zvezdi otpisu dugovi....

ne znam kak da ti bude jasnije?

Pa cekaj bre.Da li ti mislis da ce Nebojsa Covic dozvoliti da se sva imovina kluba koju on poseduje(igraci,treneri,hale,trofeji...)prenese na drzavu?Ovo je njegov privatni klub.To je bio pre ovog sporazuma,to je sad i to ce i ostati.Da li ti stvarno mislis da bi on to dozvolio i zbog cega?

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/02/2013 : 01:30:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by CalebНека свако верује у оно што хоће.

apsolutno

quote:
Ја не могу да утичем на неког да промени мишљење, ако он то неће.

a ima jos na svijetu mudrih ljudi koji pod lupom novih cinjenica forumliraju svoje misljenje, iako im i nije to bas drago! Moraju priznat da su ranije bili u krivu

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/02/2013 : 01:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pa cekaj bre.Da li ti mislis da ce Nebojsa Covic dozvoliti da se sva imovina kluba koju on poseduje(igraci,treneri,hale,trofeji...)prenese na drzavu?Ovo je njegov privatni klub.To je bio pre ovog sporazuma,to je sad i to ce i ostati.Da li ti stvarno mislis da bi on to dozvolio i zbog cega?

polako, sve buš videl za par let! Drago mi je da su ti stvari mlao jasnije

Edited by - dosada on 13/02/2013 01:33:16
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/02/2013 : 01:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Само послушајте песму, уживајте и прихватите поруку

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic

Edited by - Caleb on 13/02/2013 01:34:36
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/02/2013 : 01:34:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

ko bre tebe pominje uopste?

prati malo

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/02/2013 : 01:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by johnhartson

Aha, znaci i Radnicki Nis je seoski klub? Jbt, pa postoje na svetu i drugi klubovi sem Partizana

Ne kapiram i dalje tvoju poentu. Kakve veze ima da li je osnovan novi klub ili je neki postojeci klub preuzeo na sebe obavezu da se takmici u ime nekog drugog kluba? Ako ti navijas za klub zbog maticnog broja, svaka cast. Mene to stvarno uopste ne zanima.

A sto ne izadje u javnost me pa tek ne zanima. Niti sam se kleo u njega, niti u bilo koga. Ako za 3 godine, ili koliko vec, Covic kaze "Ne, taj trofej je FMP-ov, nosimo ga u Zeleznik", jedini koji ce patiti su navijaci Zvezde koji su se, eto, zalud nadali godinama. Ako se to desi, navijaci Partizana ce tad (i samo tad) moci da likuju. Zato mi je savrseno nejasno ovolika frustriranost zbog jednog jebenog kupa. Znaci, toliko potencijalnih kreativnih zajebancija koje bi prilicili navijacima kluba koji je osvojio skoro sve proteklih godina odlaze u nepovrat jer ne mogu da isplivaju na povrsinu od kolicine zuci. E to ne mogu nikako da razumem. Meni je recimo zajebancija "Dule Vujosevic je jednom izgubio Kup. Kasnije je o tome snimljen film" jako, jako smesna. I mislim da je nesto tako primerenije trenutku umesto naklapanja o PIB-u i slicnim stvarima.

A koliko mene domaca kosarka interesuje, dovoljno je reci da sam u vreme finala kupa gledao snimak NBA utakmice igrane za katolicki Bozic 1983. izmedju Lakersa i Blazersa

Ko kaze za Radnicki.Mislim na taj drugi iz tog sela.
Pa kako te ne zanima.Ako jedan klub promeni samo ime a pritom ostane na staroj adresi sa starim PIB-om,sa starim igracima to moze da nema veze samo ako to ne zelis.
Nije bitno,nisam hteo da ulazim u raspravu uopste o brojevima i slicnim stvarima o kojima smo pricali 100 puta,ali nisam mogao da dozvolim da me nazivaju lazovom.Bezveze si upao u raspravu i onda je otislo gde ne treba.Budi mi pozdravljen.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/02/2013 : 01:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

polako, sve buš videl za par let! Drago mi je da su ti stvari mlao jasnije

Ja mogu da shvatim da ovo veruje neki ostrasceni navijac Zvezde koji pre veruje covicu nego zdravom razumu ali neko ko ni nije iz Srbije ne mogu.Ocigledno ne znas ni ko je covic ni sta je sve u stanju ali dobro.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/02/2013 : 01:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
gle, može zvezda i ostati privatni klub...bitno je da prođe pet godina kad se spajaju svi trofeji (stare i nove zvezde)! I ta zvezda bu onda i formalno bila zvezda sa svim trofejim u rukama covica, države ili mene potpuno svejedno!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/02/2013 : 01:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

gle, može zvezda i ostati privatni klub...bitno je da prođe pet godina kad se spajaju svi trofeji (stare i nove zvezde)! I ta zvezda bu onda i formalno bila zvezda sa svim trofejim u rukama covica, države ili mene potpuno svejedno!

Sve je ovo prica u prazno.Mi sad pricamo sta bi bilo kad bi bilo.Ne znam kako moze doci do spajanja trofeja.Onda bi zvezdi trebalo da se pisu i trofeji fmp-a ili obrnuto.Kako to moze pravno biti moguce?Onda privatizacija zvezde.Zvezda nije privatizovana jer ne moze biti privatizovana po zakonu drzave Srbije.
Ovde je samo rec o potpisanoj saradnji izmedju FMP-a i Zvezde gde se FMP obavezao da vrati dugove u roku os 5 godina a za uzvrat da 5 godina koristi ime i obelezja Zvezde.Prica oko trofeja koji ce da pripadnu Zvezdi ako ih ovaj klub osvoji su mit i legenda i nema ni jedan dokaz koji to potvrdjuje.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/02/2013 : 01:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
SVETAC i SPASITELJ.
Ako bolje pogledate sliku moze se primetiti svetlucavi krug iznad glave prepodobnog Nebojse.

Budite mi pozdravljeni!

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/02/2013 : 02:04:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sve je ovo prica u prazno.Mi sad pricamo sta bi bilo kad bi bilo.Ne znam kako moze doci do spajanja trofeja.Onda bi zvezdi trebalo da se pisu i trofeji fmp-a ili obrnuto.Kako to moze pravno biti moguce?Onda privatizacija zvezde.Zvezda nije privatizovana jer ne moze biti privatizovana po zakonu drzave Srbije.
Ovde je samo rec o potpisanoj saradnji izmedju FMP-a i Zvezde gde se FMP obavezao da vrati dugove u roku os 5 godina a za uzvrat da 5 godina koristi ime i obelezja Zvezde.Prica oko trofeja koji ce da pripadnu Zvezdi ako ih ovaj klub osvoji su mit i legenda i nema ni jedan dokaz koji to potvrdjuje.

ipak si izgleda u prošlom odgovoru dobro rekel..."neke stvari ne mogu da shvatim"!

stvarno mi se ne da ispočetka, pričekaj par godina i sve buš videl! I naravno sjeti se ovog kaj sam ti pisal zadnjih sat vremena u nadi da vidiš danas ono kaj bus videl (na zalost) tek par godina kasnije....

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/02/2013 : 02:06:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Шта је са Брауном, је л он још у Звезди?

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/02/2013 : 02:06:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
alo!

objasni novinarima da dukat nije naša vec međunarodna korporacija
http://www.lactalis.fr/index_uk.html

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 13/02/2013 : 02:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Prica oko trofeja koji ce da pripadnu Zvezdi ako ih ovaj klub osvoji su mit i legenda i nema ni jedan dokaz koji to potvrdjuje.

To je tvoje misljenje o tome i apsolutno nista vise od toga. S obzirom na to koliko ga zestoko iznosis, sumnjam da ces za 3 godine zeleti da prihvatis bilo kakav drugi ishod. Vec sam ti naveo jedan primer prakticno iste situacije ali ocigledno nedovoljno mejnstrim primer.

Govoris o tome kao da je to neko opste mesto, a daleko je od toga. Moze da bude i kako ti kazes, a moze da bude i onako kako kaze predsednik KK Zvezda. Realno, samo od njega zavisi gde ce da ode trofej posle tri godine. Ono sto je smesno je sto je tebi prilicno bitnije da on nikako ne ode Zvezdi nego sto ti je krivo sto nije otisao Partizanu. Mozes da kazes da nije tako, ali to je vrlo ocigledno.

Evo recimo primera koji potvrdjuje da, kad su trofeji u pitanju, ne postoji striktno pravilo po kom nesto moze da se odredi. Recimo, Lakersima se pisu titule koje su 50tih osvajali dok je fransiza jos bila smestena u Mineapolisu. Ali uzmimo npr. Seattle Sonicse. Oni su osvojili jednu titulu krajem sedamdesetih. Izborili su se da ta titula pripadne narednoj fransizi koja bude igrala u Sijetlu, iako je originalna fransiza preseljena u Oklahomu. Dakle, iako pravni naslednik Sonicsa, OKC Thunder nema nista od njihovih obelezja pa ni tu titulu. Vrlo je moguce da se Sacramento Kingsi presele u Sijetl od naredne sezone. Kevin Johnson, gradonacelnik Sakramenta, pokusava da nekako spreci to, ali realno je da ce maksimum biti ako uspe da sacuva obelezja kluba u Sakramentu pa da onda on ceka neke nove, buduce vlasnike. Ta fransiza iz Sakramenta je recimo osvojila jednu NBA titulu i to daleke 1951. igrajuci u Rohcesteru pod imenom Royals. Posle Rochestera selili su se jos par puta, da bi neke 1985. zavrsili u Sakramentu. Pa opet, ta titula je ostala, a takodje i istorija, pa tako danas dres Vlada Divca visi izmedju dresova npr. Oskara Robertsona, koji je igrao dok su bili locirani u Sinsinatiju, i Tajnija Arcibalda, koji je igrao dok su bili locirani u Kanzas Sitiju. Ako se klub odseli u Sijetl, posto on vec ima prava na svoju istoriju, moze da se desi da dodje do fuzije (malo verovatno, doduse). Ako se preseli klub u npr. Virdzinija Bich (i to je bila opcija, sada doduse malo verovatna), moze da samo "prenese" svoju istoriju pa da se neke 2015. recimo penzionise dres Pedje Stojakovica u dvorani par hiljada kilometara udaljenoj od Arko Arene. Sve je moguce. A moze i da pocne iz pocetka, a da obelezja zadrzi u gradu gde je trenutno.

Dakle, imas ovde nekoliko primera i svaki je razlicit, sto ce reci da apsoutno nemas nikakve osnove da tvrdis da je jedan ishod verovatniji od drugog iako uporno potenciras da imas.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war

Edited by - johnhartson on 13/02/2013 02:35:59
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/02/2013 : 08:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Jbte koji glupan...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/02/2013 : 09:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jbte koji glupan...

Кад паничи због једног Купа, како ли ће му бити кад освојимо АБА лигу и првенство Србије!

http://www.sportal.rs/news.php?news=93514

Naime, senku na dodelu pehara crveno-belima bacili su košarkaši i stručni štab Partizana koji nisu želeli da prisustvuju dodeli trofeja "Kupa Radivoja Koraća", preneli su reporteri tv stanice Arenasport.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 13/02/2013 09:32:03
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/02/2013 : 09:37:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jbte koji glupan...

Не мораш да га вређаш (ако си мислио на Окија). Ја разумем да је све ово што се дешава велико срање и брука, неко то схвата емотивније од других. Мутан је Човић до бола, Дуле није цвећка, напротив, али није ни до колена овом мафијашу. Изјаве да је Партизан буквално терорисао Србију 12г може само малоумник да изјави, малоумник који у свему овоме очигледно нема спортски мотив.
Али и ти Боки, лагано и опуштено, поготово овде на форуму, где је провокација још већа, а ти мораш на све да одреагујеш. Само опуштено.

Edited by - Caleb on 13/02/2013 09:38:15
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/02/2013 : 10:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Не мораш да га вређаш (ако си мислио на Окија). Ја разумем да је све ово што се дешава велико срање и брука, неко то схвата емотивније од других. Мутан је Човић до бола, Дуле није цвећка, напротив, али није ни до колена овом мафијашу. Изјаве да је Партизан буквално терорисао Србију 12г може само малоумник да изјави, малоумник који у свему овоме очигледно нема спортски мотив.
Али и ти Боки, лагано и опуштено, поготово овде на форуму, где је провокација још већа, а ти мораш на све да одреагујеш. Само опуштено.

A ako sam mislio na Čokija ili Vujoševića, onda može?

Za sport, u celini, ovu državu, takođe, zabole me stojko. Gledam sebe i kako cu ja da plivam. Pored ovakvih glupana, koji prave sranja iz obesti, koji se kurče preko neta ili kojima je sportski klub važniji od 'leba koji jedu, može da ide samo ta reč - glupan.
A zbog tih glupana i ja teže plivam.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/02/2013 : 10:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Па добро, ми комуницирамо овде на форуму, па ми је труло кад вређамо једни друге, ма колико се не слагали у нечему.

Go to Top of Page
Page: of 366 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.77 seconds. Snitz Forums 2000