forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 13/02/2013 : 20:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Test kolora... Venturi

Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 13/02/2013 : 21:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
Meni odlično.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/02/2013 : 22:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legaz

Meni odlično.

I meni
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 14/02/2013 : 00:34:17  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:
Originally posted by legaz

Meni odlično.

I meni

+1
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 14/02/2013 : 06:18:24  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
2 za koloristu, morao je da sredi mokra ramena i majicu, iako je dosta tesko,,,,ili sam ja picajzla?

Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 14/02/2013 : 12:07:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
Ne znam, meni je ovo klasično bojenje Zagora, nadao sam se nečem kvalitetnijem za tu kolor ediciju. Ali da sačekamo još neki prikaz cele stranice.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9393 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 14/02/2013 : 12:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Ma nije to pravi kolor već je to Venturi sam nabacio da vidi kako će kadar izgledati u koloru. Doduše, to ne znači da će pravi kolor biti bolji...

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 14/02/2013 : 12:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Ma nije to pravi kolor već je to Venturi sam nabacio da vidi kako će kadar izgledati u koloru. Doduše, to ne znači da će pravi kolor biti bolji...

Aha, ok. Nadam se da će biti bolji :)
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 16/02/2013 : 21:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
Pročitah napokon Omču za Gambit, meni ovo uopšte nije loše, naprotiv. Davi Bure na momente, ali generalno skroz korektna priča Prisko na momente sjajan, a opet u nekom drugom momentu i ne tako sjajan. Reklo bi se da nije baš brz crtač, neke delove kao da je brzao da stigne rok, a znamo i da je za ovu priču iz JA sage kasnio.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 17/02/2013 : 00:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Ja sam, juce, zavrsio sa citanjem prvog dela Zagorove Americke odiseje {od Nestalog Istrazivaca do Okrsaja u Los Angelesu}. Sve su odlicne epizode, sve bolje i bolje i zanimljive.
Kako su se nasli ovaj Bosseli i Burattini, stvarno cudo! Da njih nije bilo ko zna sta bi bilo sa nasim omiljenim Zagorom.

Jedina zamerka mi je neuverljiv kraj Nata Murdoa, Zagor se toliko namucio da bi na kraju samo trebalo da baci sekiru i gotovo.
Sad jos da nabavim ove epizode posle i nastavlja se citanje odiseje!!!

Edited by - going going on 17/02/2013 00:07:10
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 17/02/2013 : 04:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam, juce, zavrsio sa citanjem prvog dela Zagorove Americke odiseje {od Nestalog Istrazivaca do Okrsaja u Los Angelesu}. Sve su odlicne epizode, sve bolje i bolje i zanimljive.
Kako su se nasli ovaj Bosseli i Burattini, stvarno cudo! Da njih nije bilo ko zna sta bi bilo sa nasim omiljenim Zagorom.

Verovatno bismo imali bolje epiozde!

Edited by - Ferri on 17/02/2013 04:51:41
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 17/02/2013 : 13:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ma ne bi... : )

Ako za foru malo promislimo o toj "problematiki" (što bi bilo da se nije umiješao Boselli), dobivamo odgovor, koji se barem meni čini dosta negativan. Ferri i Donatelli nisu više mogli, Toninelli i Capone su otišli, Burattini je tek došao, Nollitu boli klinac za Zagora... sve loši indikatori. U takvoj situaciji bi vjerojatno stavio najviše na Burattinija, koji je počeo klasično darkwoodski (Sindrom belzebul, Tajanstveni samostan, Indijanska krv, Omča, Smrt u ledu, Nemoguća dimenzija, Bijela indijanka, Opsjednuti)... imao je Bure tu odličnih epizoda, ali dugoročno neznam da li bi uspio zadržati/privući čitatelje. Te Bosellijeve avanturističke odiseje su najbolje što se moglo dogoditi, ali ni to neće vječno trajati. Što će biti nakon što istroše sve kontinente? : )
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/02/2013 : 15:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Mislim da su Bure i Bosseli najbolja kombinacija.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 17/02/2013 : 20:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Što će biti nakon što istroše sve kontinente? : )

Italija i Ex Yugoslavija su krcati ljudima sa odličnim idejama. Stavio bih Ricka kao prilično kvalitetnog scenarista. Odgovorno tvrdim

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 17/02/2013 : 21:58:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak
Italija i Ex Yugoslavija su krcati ljudima sa odličnim idejama. Stavio bih Ricka kao prilično kvalitetnog scenarista. Odgovorno tvrdim

Iskreno, prija pohvala od svakog Zagorog fana, ali kada dođe od Drankija, i onih koji poput njega izgaraju na ovoj temi... Hvala, Dranki! Pohvala mi naročito dobro dođe pošto sam, što se poslovnog Boneli entuzijazma tiče, u silaznoj putanji. Sada bih već mogao da kažem da sam siguran da Bure ne planira nikog novog od scenarista da ubacuje u ekipu, naročito ne stranog.

Na ZTN forumu sam namerno (znajući da ga Bure posećuje povremeno) napisao da sam spreman da samo dam sinopsis (soggeto), ili da pišem sa italijanskim scenaristom, ili da napišem gratis trećinu priče pa ako im se ne dopadne nikom ništa... I njemu sam to u mejlovima naglašavao, ali... ništa. Trudio sam se i da mi priče budu darkvudovske, ne pompezne, bez oslonca na ranije priče, pogodne za Almanah, Specijal ili jednu svesku, Dranki to zna.

Ako neko ima informaciju koja bi mi koristila, hvala unapred!

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."

Edited by - Rick on 17/02/2013 22:02:53
Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 17/02/2013 : 22:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
Inače, Dranki, za malo si mi preoteo potpis.

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 17/02/2013 : 22:06:03  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bat Baterton

Pročitah napokon Omču za Gambit, meni ovo uopšte nije loše, naprotiv. Davi Bure na momente, ali generalno skroz korektna priča Prisko na momente sjajan, a opet u nekom drugom momentu i ne tako sjajan. Reklo bi se da nije baš brz crtač, neke delove kao da je brzao da stigne rok, a znamo i da je za ovu priču iz JA sage kasnio.

Generalno, Prisco je odličan crtač, vidjeli smo to u maxiju Ratnici i sada u ovoj novoj JA priči, međutim ovdje mi je nekako mlitav, nije to njegova tematika, čim nema Indijanaca, ne briljira. A i njegova Gambit mi se ne sviđa. Teško je u tome nadmašiti maestra Laurentija.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 19/02/2013 : 22:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rick

quote:
Originally posted by PijaniPatak

Iskreno, prija pohvala od svakog Zagorog fana, ali kada dođe od Drankija, i onih koji poput njega izgaraju na ovoj temi... Hvala, Dranki! Pohvala mi naročito dobro dođe pošto sam, što se poslovnog Boneli entuzijazma tiče, u silaznoj putanji. Sada bih već mogao da kažem da sam siguran da Bure ne planira nikog novog od scenarista da ubacuje u ekipu, naročito ne stranog.

Na ZTN forumu sam namerno (znajući da ga Bure posećuje povremeno) napisao da sam spreman da samo dam sinopsis (soggeto), ili da pišem sa italijanskim scenaristom, ili da napišem gratis trećinu priče pa ako im se ne dopadne nikom ništa... I njemu sam to u mejlovima naglašavao, ali... ništa. Trudio sam se i da mi priče budu darkvudovske, ne pompezne, bez oslonca na ranije priče, pogodne za Almanah, Specijal ili jednu svesku, Dranki to zna.

Ako neko ima informaciju koja bi mi koristila, hvala unapred!

Sve po zasluzi, drugar. Ono što sam video je bilo odlično.

p.s. sad ću ti odgovoriti na pm
p.s.2. Šta da ti kažem, ćuti i pati

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 20/02/2013 : 09:50:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
IMA SPOJLERA

Ako mi je Omča za Gambit bila solidna, onda je ova sledeća "Divlja zemlja" totalno dno. Što i ne čudi kada je autor Minjako, neverovatno kako taj scenarista ne zna ništa valjano da napiše. Dosadno, milion puta ponovljeno, Zagor treba da spreči rat, tu je jedan mudri poglavica i jedan krvoločni ratnik sa kojim Zagor mora da se bori, ah koliko mašte pokazuje Minjako A njegove završnice su nešto posebno, okupiti na gomili sve protagoniste priče (celu vojsku, celo indijansko pleme) i rešiti sve probleme dovikivanjem preko planine Ako se na sve ovo doda da su za crtež bili zaduženi Kasarovi, dobija se jedno smeće od stripa. Ozbiljno počinjem da razmišljam da Minjakove priče u budućnosti preskačem
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 20/02/2013 : 12:53:22  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
time bi prekršio jednu od božjih zapovijedi koja kaže da se svaki izdati zagor mora kupiti...

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/02/2013 : 15:09:15  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
http://www.davidebonelli.it/news/1frameset_news.html

Ovde pise Zagor storica a colori l'aventura continua.

Ne znam Italijanski, pa ne znam sta pise u ovom tekstu jel to znaci da ce da se zavrsi sa cetvrtim Hellingenom ili ce da nastave i posle?
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 20/02/2013 : 15:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message  Reply with Quote
Zakljucice sa brojem 71 i time zaokruziti epohu G. Nollite, to ce mu biti hommage.

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 20/02/2013 : 15:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message  Reply with Quote
I da, zavrsice sa brojem 182 regularne ITA serije, tj. zadnjom epizodom price o Helingenu i Kromanjoncima :)

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/02/2013 : 17:05:53  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.davidebonelli.it/news/1frameset_news.html

Ovde pise Zagor storica a colori l'aventura continua.

Ne znam Italijanski, pa ne znam sta pise u ovom tekstu jel to znaci da ce da se zavrsi sa cetvrtim Hellingenom ili ce da nastave i posle?

to je oduvek stajalo u web reklamama kao neka uzrečica izdanja

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/02/2013 : 18:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ali možda imam dobre vesti.

Na ZTN forumu smo se bili organizovali da pošaljemo redakciji Repubblice molbu da ne stanu sa brojem 71. Pre par minuta sam video da su mi poslali odgovor u kojem mi kažu da još nije rečeno da će doći do gašenja koje je ranije predviđeno.

Čuće se

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.73 seconds. Snitz Forums 2000