forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Vece Boema
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 23/03/2012 : 22:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

Jesi li pretekao brale?

Ma jos sam ti u nekom bedaku, sviram kurcu realno:)

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 25/03/2012 : 04:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote

igrale su sene.
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 25/03/2012 : 05:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote

kada zatrebam uvek sam bio blizu ali nikad nisam bio jedan u nizu oih sto prerano odustanu

igrale su sene.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 08/12/2012 : 00:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
koje prekrasno ime topica.
hm ..nedostaje mu malo štiha.

za moje glazbeno lutanje kriva je ova prelijepa noc vani.
Spokoj i tisina koja se dozivi samo kada snijeg, kao nocas, pada ..

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 08/12/2012 : 00:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Veceras nisam ni u zavadi sa Santom,
nije mi sada bitan niti batler ispod bora.
Pustit cu svijetu nek se raduje sto je on mozda
zamagijao,
da nam snijeg ovako pada tu, pokraj mora.

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 21/12/2012 : 19:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Kada smo ko Montena..

igrale su sene.
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 21/12/2012 : 19:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote

Kočijašu, hajd' na čašu,
dođi druže, da te pitam,
kome njene ruke mašu,
ove noći, dok ja skitam?

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 21/12/2012 : 19:48:41  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote

Prazno je srce, prazne su čaše, nema nam više kafane naše...

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 21/12/2012 : 19:49:39  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote

Obiš'o sam sve kafane, al' nijedna nema mane...
Tu prođoše moji dani, s čašom vina u kafani,
hej, ti, zoro, stani, stani...

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 21/12/2012 : 19:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote

Ali ovo je definitivno, uz "Svirajte noćas samo za nju", najtužnija pesma koju sam ja čuo i koja me redovno izbedači:

Kada sutra pođem, mati,
i ostavim kuću,
nemoj za mnom zaplakati,
ni pitati kud ću.

Prospi samo čašu vode,
za mnom, preko praga,
nek' me srećni puti vode,
kad pođem bez traga.

A družina ako pita
šta se sa mnom zbilo,
reci luda glava skita,
ma slaži šta bilo...

Kada svane moram biti
daleko, daleko,
da ne čujem i ne vidim
svatove od preko,

da ne čujem tamburaše
što pred kućom stoje
i sviraju pesme naše,
njezine i moje...

Isprati me bez pitanja,
rano, još za mraka,
da odmaknem pre svitanja
milion koraka.

Da ne vidim na vratima
njezin šlajer beli,
ma puklo bi mi u grudima,
kad bismo se sreli...

Probudi me, rano, mati,
da ti ne okasnim,
jednog dana, pisaću ti,
kad se gde god skrasim...

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 21/12/2012 : 20:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -jeremija-

Obiš'o sam sve kafane, al' nijedna nema mane...
Tu prođoše moji dani, s čašom vina u kafani,
hej, ti, zoro, stani, stani...

odlicna pesma!

igrale su sene.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/01/2013 : 01:02:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Fora mi je ovaj topic..
Smijem se ja ponekad smjestiti ovdje sa svojim drangulijama s kojima dolazim na forum navecer??
Recimo, one tarot karte.. nisu lose za zabavu, i sve mi se cini da ponekad i pricaju neku svoju pricu dana..
Pa veceras kazu..ma koliko ih iz 3 hrpice otvarala..
-poruka, ljubavnica, ceznja..
-sreca, vjernost, putovanje..

- nesto sto bih ja mogla prevesti kao moj dio razgovora s mojim Facom, da mi nedostaje.. a on mi je rekao da ce doci cim se pomiri s vremenom, i volio bi malo odmora, vrijeme za nas, u nekoj kuci na jezeru..

Da, kartama definitivno zivot ponekad porucuje da zna kad je vrijeme da popusti malo, nismo roboti, ti jedan ludi zivote! :)

pjesma ulijece slucajno, jer ju volim slusati, a mozda cak i pase sada i ovdje..

a moram si dati oduska malo.. ne zamjerite

Edited by - Just_Charlie on 27/01/2013 01:14:24
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/01/2013 : 00:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ponedjeljak me zelio pregaziti, pa sam udrila po njemu, uzvratila udarac
ja njemu..
Kazu mi karte - opusteno samo.. pa sam se opustala, ionako nisam za nis`.

pismo, misao, posjeta.. kazu, između ostalog, uprsvo nove tri.

Pa da, bas sam pomislila da bih mogla posjetiti forum, i napisati koju

ajme, koji je ovo stari sarmer

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/02/2013 : 00:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ove karte su stvarno opake i danima se svađam s njima, pa me ni tu nema.
Stalno mi neku ljubavno-putopisnu pricu pisu, i ne mogu stalno vrtjeti istu plocu.
Sad mijenjam pravila, i odlucila sam ih sve baciti u zrak.
Nastojat cu uloviti jednu.
I hrabro s njom zapoceti pricu ovdje..
ja idem..
Ne idem nikud..otisla sam prouciti malo, da barem nesto saznam o toj igri koju igram vec danima..

pa kaze.

Tarot treba znati čitati jer nas to usmjerava da uspostavimo ravnotežu između pozitivne i negativne strane naše ličnosti i to se ne smije zloupotrebljavati već ga izričito koristiti kao vodič i pomoć.
Ni u kom slućaju ne smijemo gledati na Tarot kao sredstvo koje služi isključivo proricanju sudbine, mada ono to i nije u pravom smislu, već je putovanje kroz Tarot karte prvenstveno putovanje u naše sopstvene dubine.

a-ha! sad ih idem baciti u zrak, i lovim jednu.

-stalnost.

moze proc, jer mjena samo stalna jest.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/02/2013 : 01:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
slikom sam u Dalmaciji, pismom sam u Dalmaciji..i sad gren spat, pa cu i u snovima bit u Dalmaciji. Ja sam stalno negdje.. eto..opet "stalnost" u m(j)eni jeste

Edited by - Just_Charlie on 01/02/2013 01:41:37
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/02/2013 : 01:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
ne idem jos nikud.. nasla sam prelijepu NASA-inu fotkicu formiranja zvijezda (vec sam rekla da sam stalno u svemiru, tamo je ljepse nego tu, pa kad mogu kidnem da se druzim međuplanetarno)

ja se nisam uspjela sjetiti ljepse pjesme koja moze pratiti ovu fotku

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/02/2013 : 01:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
So.. jedan pokusaj da se s putovanja vratim kao ona stara.
Nisam odavna gledala u karte, one su zaigrale neku svoju igru i bilo je dobro, bilo je vraski dobro..
Tarot dakle.. svejedno, ionako cu napisati ono sto prsti iz mene energijom vala koji pokrece tsunami, pokrece trenutno sva svjetska mora, i udahnjuje zivot u ono Mrtvo, koje to u stvari nije. Svemir se poigrao samnom, i svemir, moj dobri nemir, samnom se iznova smije!
A da preslozim zvijezde i porazbacam sazvjezđa, tek toliko da se poigram njima? Bi li to utjecalo na sanjare, i one sto po zvijezdama jos navigaju morima..bi li ih pomaklo s kursa, a ovim prvima,
bi li im izmijesalo snove?
Noc je vedra i hladna, prepuna zvijezda.. znam da kazem da poput kristalica sjaje, trepere, ali sada nestrplivo ocekuju
da ih razmaknem, te ih preselim u neke druge kvadrante, porazbijam po gradu hidrante, na ovoj studeni zima vodu da smrzne, nacini tepih od kristala, i nasmijem svemir jos jednom, dok po njemu budem padala.

Tarot? Umalo zaboravih.

Uuuu ..ove su bas opake..ovisi kako se gleda

-smrt
-lopov
-gubitak

Naravno da je netko na gubitku, jer sam dozivjela preobrazbu, pokopavsi time dio sebe, ponukana .. pa lijepo pise ..lopovom.
To je ona vrsta sto se na prstima prisulja pa ti se pod kozu uvuce, i izokrene pola natalne ili astralne ili astroloske..-jedne je, ne znam kako se rece, kuce.

but.. I’m chasing a dream for a living..

zdravstvuj svijete, odoh ja s ove planete.

opet to cinim!

Edited by - Just_Charlie on 14/02/2013 01:43:00
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/02/2013 : 00:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Sad bas mi palo na pamet da nam svima zajedno pogledam sto Tarot kaze:

-hm..prazna karta
-nada
-iznenadna sreca

pis of kejk nocas
Dakle, nece se desiti bas nista, ali se nadamo da ce nas uskoro iznenada
svojim udarom usreciti taj meteor, i poslati u vjecna lovista sve nas skupa zajedno, i spasiti nas muke na zemlji ovoj

sad samo ja.

-putovanje
-misao
-stalnost

sve je nocas pis of kejk :)

moja putovanja u astralu nisu cesta, ali se dese.
Misao je energija cija je brzina veca od svjetlosne, koju ja uspjesno savladavam.
Kada se dvije kompatibilne energije misli susretnu, moze doci do kontrolirane reakcije,
To vam dođe kao kad nuklearnu fuziju u jezgri reaktora drzite pod kontrolom, samo jos malo teze, jer elektrane proizvode elektricnu energiju, a moze se deiti slucaj da dođe do proizvodnje seksualne energije, i tada je potrebno aktivirati sustav za hlađenje jezgre, da ne bi doslo do pregrijavanja, ili ne daj boze, neke nove Fukusime.
Moj sustav za hlađenje je kreativnost koja se pokrece umjesto vode, da hladi reaktore, pa je u ovom slucaju oslobađanja goleme kolicine te energije dobiven golemi potencijal preusmjeren u slikanje vatrenim bojama kojima svoju jezgru dovodim u normalu. Ta energija je u nama, mi smo obnovljivi izvor svake energije koja nam je potrebna da bi zivjeli, samo i nase jezgre ponekad treba spojiti u fuziji.
Ovo ni bas bilo lako

opet petljam nuklearno, nemoj da sutra procitam u novinama da se neka nuklearka pregrijala..niti bilo sto nuklearno. Moje misli su bas za** zar ne?

i neka vam nocas ..

umjesto meteorita

Edited by - Just_Charlie on 16/02/2013 00:23:34
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/02/2013 : 23:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Veceras samo jedna karta, pa koja bude.

Izvucena je

- tuga.

Unatoc tome sto mi netko na jednom topicu rece da nosim ruzicaste naocale, ja sam jako svjesna svijeta u kom zivimo, u kom ja zivim,
i svakodnevno se suocavam sa spoznajom da je ovo doba u kome je jos uvijek lakse biti muskarac. Muskarci jednostavno imaju jace karte, u toj igri zvanoj zivot, a mi se moramo nositi sa kartama iz ostatka spila, ponekad blefirati, visestruko se truditi, i razvijati vjestine,
kojima cemo okrenuti sudbinu karata u svoju korist.

Dugo mi je trebalo da se odvazim ovdje biti zena.
Dugo mi je trebalo da se odvazim reci da i ja imam nesto za reci.
Dugo mi je trebalo da se odvazim javno "odati" Dipta..

Ma ne toliko sto sam bas kukavica, nesigurna u sebe.
Sve ima svoje vrijeme, i ja cekam da to vrijeme bude spremno za mene.

Vrijeme je mozda vec odavna spremno za mene.. ali ja samo preispitujem, polaganim koracima, jesam li ja spremna.

Da sam hrabra, i sigurna u sebe, to potvrđujem svojim zivotom.. ali za neke stvari jos ne osjecam da sam dovoljno jaka da ih sama iznesem na svojim leđima.
Svaki borac mora znati prepoznati svoju bitku.
A jos je vaznije znati procijeniti koje mora propustiti.

jer ipak .. no. laku noc.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/02/2013 : 00:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
I nocas stavljam sve na jednu kartu.

-novac

Novcem ne mozes kupiti nista sto vrijedi, i sto se broji.
Sami smo rođeni, sami umiremo, i svatko sam svoju sudbinu kroji.

Laku noc.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/02/2013 : 00:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
samo jedna karta, jedna rijec

-ljubav.

I moja rijeka tece, duboko u njegove ponore.

laku noc svijete

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 21/02/2013 : 01:17:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Zvjezdani dnevnik. 2146.32 - dodatak
Kapetan Zaspan ide spat. Dosta je za danas.
Silazim s broda, i odlazim u noc starom kaldrmom..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/02/2013 : 01:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Nije mi dovoljna jedna karta pa cu veceras izvuci 3.

- misao
- kuca
- putovanje

Da..proslost baca duge sjene, vratit cu brojace malo unatrag, i posudit cu od nje poneku sitnicu, na kratko vrijeme.
To vise nisam ja, ali, da li sam i ovo danas, jer nikada do kraja ne nestaje ono sto je u nama, samo se duboko pohranjuje, poput skrinjice s
garancijom da smo jos uvijek tu, ako sebi zatrebamo ..

Edited by - Just_Charlie on 22/02/2013 02:09:07
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 23/02/2013 : 01:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Cijeli Kvarner zavijen u bijelo
Ne da mi se nis`, volim ovu bjelinu i tisinu, i
negdje sa ruba svijeta, van sveg ovog ludila, ima fotka
cijom bih vas ljepotom rado ponudila

laku noc svijete

Edited by - Just_Charlie on 23/02/2013 01:43:02
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/02/2013 : 01:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Opet sam to ucinila. Obrisala pricu o glupim tarot kartama koje sam dobila uz kupnju knjige koja s tarotom veze nema, i gunđala da ih nema dovoljno u spilu za sve moje price, potom sam ipak izvukla jednu i bila je
-dijete
u nadi da vec sva djeca spavaju, i konacno u svom miru, mogu sastaviti misao u komadu.
Nis`, upravo sam ugasila svoj cigarillos.
Mislim da je noc punog mjeseca kada se ovako lijepo vide oblaci, veceras poput
loptica pamuka, prosutih iz nekih nebeskih kola, prevozenih u necije snove, da pod glavom, za ljepse snove mekse bude ..

odavna ju nisam slusala.. nije li glazba prava, za opustanje u noci, kad se jos ne spava ..

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000