forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Alan Ford "Ultimate" Topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 598

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 20/02/2013 : 20:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:
Originally posted by Zagor12

Mali Darth Ivan ne zna kako uzvratiti...

ne znam iskreno kaj si htio točno postić s tim svim objavljivanjem?

što se mene tiče, ne, ne želim uzvraćat. ovo nije pravo mjesto za to, kao prvo, a kao drugo, izdižem se iznad te debilne razine. savjetujem ti da i ti napraviš isto.

EDIT:

već kad si ubacio taj drugi meme, mogao si ga, ako ništa drugo, barem gramatički pravilno napisat.

Trollam Ivane, trollam... I uspio sam...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 20/02/2013 : 20:32:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
drago mi je da imaš ispravno mišljenje o sebi, koliko god smiješno bilo.

što se mene tiče, perem ruke od toga.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 20/02/2013 : 20:36:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

drago mi je da imaš ispravno mišljenje o sebi, koliko god smiješno bilo.

što se mene tiče, perem ruke od toga.

Ne kužim zašto to shvaćaš ozbiljno... Mislim, jesam provocirao, ali to je bio moj cilj (lol sada zvučim kao Mamić)... Ali bez loših namjera... Jer to je trollanje. Kad nekoga podbadaš ali ne želiš mu nešto loše, nego samo radi fore i promoviranja internet kulture.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 20/02/2013 : 20:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
podbadanje i provociranje, kažeš? radi fore i promoviranja internet kulture?

bojim se da imaš previše slobodnog vremena na raspolaganju, mladiću...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 20/02/2013 : 20:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

podbadanje i provociranje, kažeš? radi fore i promoviranja internet kulture?

bojim se da imaš previše slobodnog vremena na raspolaganju, mladiću...

Znao sam da nećeš ovo shvatiti kako treba. Malo istraži o trollovima ako te interesira (u što ne vjerujem) pa ćeš shvatiti o čemu se točno radi.

Imam vremena kao i svaki moj vršnjak, sada i manje nego prije zbog gimnazije i djevojke koju sam našao u međuvremenu. Prije bih rekao da se volim baviti Redditom, Memebaseom i raznim drugim sajtovima (osim 9gaga).

Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 20/02/2013 : 22:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
A onda je došao svizac i...

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 21/02/2013 : 00:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znao sam da nećeš ovo shvatiti kako treba. Malo istraži o trollovima ako te interesira (u što ne vjerujem) pa ćeš shvatiti o čemu se točno radi.
Imam vremena kao i svaki moj vršnjak, sada i manje nego prije zbog gimnazije i djevojke koju sam našao u međuvremenu. Prije bih rekao da se volim baviti Redditom, Memebaseom i raznim drugim sajtovima (osim 9gaga).

o trollovima znam toliko koliko bi trebao znati - dovoljno.

ne znam koliko slobodnog vremena imaš, ali očito više nego dovoljno kad se baviš tim stvarima. bolje da si napisao pokoju recenziju AF-a

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 21/02/2013 : 00:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Opti

A onda je došao svizac i...

i zamotao čokoladu!

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 21/02/2013 : 13:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

o trollovima znam toliko koliko bi trebao znati - dovoljno.

ne znam koliko slobodnog vremena imaš, ali očito više nego dovoljno kad se baviš tim stvarima. bolje da si napisao pokoju recenziju AF-a

Ma ne da mi se pisati trenutno, tri nedovršene recenzije (od koje nijedna nije za AF) su mi na laptopu. Trenutno imam na grbači jedan užasni test iz latinskog.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8626 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 22/02/2013 : 00:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Ajde vas dvojica, prekinite s trolanjem i bacite se na čitanje i komentiranje prve (jako dobre) Optijeve recke na sajtu

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5281 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 22/02/2013 : 08:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Ajde vas dvojica, prekinite s trolanjem i bacite se na čitanje i komentiranje prve (jako dobre) Optijeve recke na sajtu

... a i zaprašit bi mogli do Preradovićeve po Kuću zdravlja, heh

44 godine Alan Forda u HR

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 22/02/2013 : 09:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
@paro: kad je Bunker bio na CRŠ-u raspisali se o tome na sedam strana u Glasu Istre i izričito se sjećam da je bila navedena točna dob Broja 1. E sad se ne zna je li to tipično novinarsko iskrivljavanje riječi ili je Bunker zaista izrekao brojku ali se izgubilo u metežu.

I da, bit će još recenzija. Poslao sam još dvije AF recke, pa ćemo vidjeti.
Zapravo je šokantno što je ovaj sajt toliko dugo postojao bez recenzije AF-50. broja. To je isto kao i da "Demoni ludila" nisu recenzirani.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/02/2013 : 09:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Pozdravimo Optija koji je odlučio ući u fantazmogorični svijet recenzista!

Tako je nastala grupa TNT
Alan Ford
AF SA 50 | 120 str.
recka prvijenac by Opti

Jednog običnog ljetnog dana, članovi grupe TNT se iz nekog ne baš naročitog razloga skupe u Cvjećarnici i međusobno si prepričaju kako su ušli u grupu i što je sve dovelo do njena nastanka.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8626 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 22/02/2013 : 09:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Hmm, gotovo sam 100% siguran da nije spomenuo brojku. Ali zapravo, možda najbolje da neko (DeeCay, Bushido, VJ)iskopa u svojoj arhivi ako ima cijeli Bunkerov nastup.

Dobra vijest za recke (a ne ko onaj Jasko koji samo obećaje, a nikad ništa)

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/02/2013 : 10:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Bio sam i ja na toj tribini, ali se ne sjećam da je baš nešto konkretno ili pametno rekao tamo. Meni je izgledao kao antipatični i ogorčeni starac koji živi na staroj slavi, tako da sam brzo zaboravio njegov nastup.

A za godine sigurno nije rekao, vjerojatno da je jako star budući da mu pamćenje seže do antiknih vremena...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 22/02/2013 : 10:09:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Je li tom prilikom možda izjavio da će napisati epizodu gdje grupa TNT putuje u Hrvatsku (jer kao, jako mu se svidjelo tamo)? Znam da je to jednom izvalio, lol.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8626 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 22/02/2013 : 10:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay
Meni je izgledao kao antipatični i ogorčeni starac koji živi na staroj slavi, tako da sam brzo zaboravio njegov nastup.

FTW

Dee, dal je tvoj glas pripadao impulzivnoj reakciji, kad je Bunker reko da ne misli ugasit serijal i ako se nekome ne sviđa neka ga ne kupuje, a iz mase se čulo: Daj me nemoj jebat!

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/02/2013 : 10:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
hehe, teško, nije moj stil...

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8626 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 22/02/2013 : 11:07:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
http://www.zurnal.info/novost/170/alan-ford-tko-vrijedi-leti-40-godina

Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5987 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 22/02/2013 : 13:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Meni je izgledao kao antipatični i ogorčeni starac koji živi na staroj slavi, tako da sam brzo zaboravio njegov nastup.

FTW

Dee, dal je tvoj glas pripadao impulzivnoj reakciji, kad je Bunker reko da ne misli ugasit serijal i ako se nekome ne sviđa neka ga ne kupuje, a iz mase se čulo: Daj me nemoj jebat!

Eh da, i meni nije htio napisat posvetu na originalnoj tabli jer "necu je jednog dana moci prodati". :P Inace nemam nikakvu snimku pa ni sliku dogadjaja. Stovise, vise bi volio da nisam ni bio prisutan.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 22/02/2013 : 14:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
A eto, možda Rafaela bude pristupačnija
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8626 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 22/02/2013 : 15:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Ajde ljudi, čemu takva negativnost? Zar je 400 loših epizoda nekog stripa vrijedno tolikog prezira?

Go to Top of Page

Lenco
Junior Member

Croatia
314 Posts

Member since 14/05/2011

Posted - 22/02/2013 : 19:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Lenco a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by DOMI

Sljedeći br.Minuette-ekstra 68 za veljaču 2012:
KAO U DOBRA STARA VREMENA

Kviz za predškolski uzrast: izbaci ULJEZA s naslovnice

44 godine Alan Forda u HR

iako naslovnica ima smisla, pogleč joj facu

Kupio sam ga i pročitao. Ocjena 7/10. Broj 1 priča kako se on spasio nakon pada u rijeku. Početak priče je užasan i nema baš veze s ičim. On se odjednom našao u nekom hramu bla bla bla da ne duljim jako je glupo. Onda pobjegne iz tog hrama nakon što se urušio.

Ocjena je niža iz još dva razloga. Minuette se pojavljivala više od ostalih članova grupe TNT i priča je mogla bit malo bolja.

Drago mi je što su se pojavili svi članovi grupe TNT i što se pojavila srčana i onaj grobar. A crtež je fantastičan

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi.

Edited by - Lenco on 22/02/2013 20:00:03
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 22/02/2013 : 20:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

FTW

Ja se sjećam samo priloga iz Dnevnika gdje je rekao da će njegovo iduće odredište biti Mars i mislio sam si koji vrag ovaj lik priča? Ako je trebala biti neka fora, bezveze mu je, kao i novi Fordovi...

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 22/02/2013 : 20:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja se sjećam samo priloga iz Dnevnika gdje je rekao da će njegovo iduće odredište biti Mars i mislio sam si koji vrag ovaj lik priča? Ako je trebala biti neka fora, bezveze mu je, kao i novi Fordovi...

Nije fora, Alan i jeste poslat na Mars
(vidi tisućiti broj )
Go to Top of Page
Page: of 598 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.05 seconds. Snitz Forums 2000