Sad su odradili odlican trejd po mom misljenju. Na poziciji na kojoj su (realno) bili najslabiji su doveli rukija Thomasa Robinsona koji, uprkos ne toliko dobroj sezoni u Kingsima, vazi za veliki potencijal. Svakako je bolji i od Morrisa i od Pattersona koje su prosledili dalje u zamenu. Ko bi rekao da ce ovako biti na pocetku sezone. Jos kad bi i Royce White malo sredio svoje mentalno zdravlje, to bi stvarno mogla biti ekipa za sam vrh Zapada.
E da, i braca Morris iz Kanzasa su opet zajedno
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
ova usporedba i nije nešto fer, jer ne uzima u obzir da su kobe i lebron počeli igrati s 18 ili 19 godina, dok je jordan počeo s 22 u svojoj prvoj sezoni je kobe bio mladac s klupe i to mu je umanjilo statistiku bilo bi fer raditi usporedbe za sezone od 25 do 30 godina, npr ali ni to im neće pomoći u usporedbi s jordanom, koji je još uvijek pojam za košarku
if you tolerate this, then your children will be next
s tim da je jordan dosao u dosta los chicago, kao i lebron u los clevland, dok je kobe dosao u poprilicno jaki lakers
iako pogledamo chicago je uspio napraviti pobjednicku ekipu oko jordana, dok clevland to nije (samo jedno finale, gdje su ih spursi razmontirali) - dok lakersi imaju super ekipu zadnjih 30 godina
Mislim da sam pomisa nesto..sad nisam siguran da se ne radi o sezoni 1985/86..istrazit cu to..jer ne virujem da je Jabbar u sezoni 82/83 uz taj prosjek zabija i 30+ u jednom misecu posto mu je prosjek bija oko 20 poena..
LeBron James was 139 for 217 (.641) from the field in February. That's the highest field-goal percentage by an NBA player in a calendar month of at least 200 field-goal attempts since Kareem Abdul-Jabbar was 158-for-243 (.650) for the Lakers in March 1983.
Ne znam koji je igrac mislim da ga je komentator spomenia ali je promumlja nekako tako da ne mogu razabrat ime, a ne mogu nac u nekom clanku..ali evo potvrda za sezonu 85/86..
Miami tuka Knickse za 14 pobjedu zaredom sto je izjednacenje Miamievog rekorda po broju uzastopnih pobjeda u povijesti NBA lige, James (29 poena, 11 skokova i 7 asista) skoro ozljedio koljeno prilikom jednog neugodnog pada no sve se dobro zavrsilo tako da nije potreban ni MRI..Lakersi pobjedili Hawkse 99:98 te tako dosli na 50% pobjeda pa stanje na Zapadu izgleda ovako:
na Istoku je skoro definirano kojih 8 ulazi, 9 philadeplhia poprilicno zaostaje
na Zapadu još Lakersi i Portland imaju sanse, ali cisto sumnjam, jer Houston igra poprilicno dobro, a Lakersi imaju dosta tezak raspored u narednih 10 - 12 utakmica
do kraja regularnog dijela mi je apsolutno najzanimljivija stvar borba lakersa za play off siguran sam da ih nitko ne želi u prvom kolu, tako da će i oklahoma i spursi s njima igrat punom snagom pa im neće biti lako ali ima još 20-ak utakmica, a zaostaju 3-4 - sve je moguće a i šteta bi bila da otpadnu - spursi ili okc protiv njih u 1. kolu, to bi bilo zanimljivo
if you tolerate this, then your children will be next