Author |
Topic  |
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 20/02/2013 : 20:27:21
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by Zagor12
Mali Darth Ivan ne zna kako uzvratiti...
ne znam iskreno kaj si htio točno postić s tim svim objavljivanjem?
što se mene tiče, ne, ne želim uzvraćat. ovo nije pravo mjesto za to, kao prvo, a kao drugo, izdižem se iznad te debilne razine. savjetujem ti da i ti napraviš isto.
EDIT:
već kad si ubacio taj drugi meme, mogao si ga, ako ništa drugo, barem gramatički pravilno napisat.

Trollam Ivane, trollam... I uspio sam... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 20/02/2013 : 20:32:04
|
drago mi je da imaš ispravno mišljenje o sebi, koliko god smiješno bilo.
što se mene tiče, perem ruke od toga. |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 20/02/2013 : 20:36:30
|
drago mi je da imaš ispravno mišljenje o sebi, koliko god smiješno bilo.
što se mene tiče, perem ruke od toga.
Ne kužim zašto to shvaćaš ozbiljno... Mislim, jesam provocirao, ali to je bio moj cilj (lol sada zvučim kao Mamić)... Ali bez loših namjera... Jer to je trollanje . Kad nekoga podbadaš ali ne želiš mu nešto loše , nego samo radi fore i promoviranja internet kulture. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 20/02/2013 : 20:41:55
|
podbadanje i provociranje, kažeš? radi fore i promoviranja internet kulture?
bojim se da imaš previše slobodnog vremena na raspolaganju, mladiću... |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 20/02/2013 : 20:48:07
|
podbadanje i provociranje, kažeš? radi fore i promoviranja internet kulture?
bojim se da imaš previše slobodnog vremena na raspolaganju, mladiću...
Znao sam da nećeš ovo shvatiti kako treba . Malo istraži o trollovima ako te interesira (u što ne vjerujem) pa ćeš shvatiti o čemu se točno radi.
Imam vremena kao i svaki moj vršnjak, sada i manje nego prije zbog gimnazije i djevojke koju sam našao u međuvremenu. Prije bih rekao da se volim baviti Redditom, Memebaseom i raznim drugim sajtovima (osim 9gaga). |
|
 |
|
Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 21/02/2013 : 00:42:50
|
Znao sam da nećeš ovo shvatiti kako treba . Malo istraži o trollovima ako te interesira (u što ne vjerujem) pa ćeš shvatiti o čemu se točno radi. Imam vremena kao i svaki moj vršnjak, sada i manje nego prije zbog gimnazije i djevojke koju sam našao u međuvremenu. Prije bih rekao da se volim baviti Redditom, Memebaseom i raznim drugim sajtovima (osim 9gaga).
o trollovima znam toliko koliko bi trebao znati - dovoljno.
ne znam koliko slobodnog vremena imaš, ali očito više nego dovoljno kad se baviš tim stvarima. bolje da si napisao pokoju recenziju AF-a    |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 21/02/2013 : 13:30:03
|
Znao sam da nećeš ovo shvatiti kako treba . Malo istraži o trollovima ako te interesira (u što ne vjerujem) pa ćeš shvatiti o čemu se točno radi. Imam vremena kao i svaki moj vršnjak, sada i manje nego prije zbog gimnazije i djevojke koju sam našao u međuvremenu. Prije bih rekao da se volim baviti Redditom, Memebaseom i raznim drugim sajtovima (osim 9gaga).
o trollovima znam toliko koliko bi trebao znati - dovoljno.
ne znam koliko slobodnog vremena imaš, ali očito više nego dovoljno kad se baviš tim stvarima. bolje da si napisao pokoju recenziju AF-a   
Ma ne da mi se pisati trenutno, tri nedovršene recenzije (od koje nijedna nije za AF ) su mi na laptopu. Trenutno imam na grbači jedan užasni test iz latinskog. |
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8626 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 22/02/2013 : 00:46:20
|
Ajde vas dvojica, prekinite s trolanjem i bacite se na čitanje i komentiranje prve (jako dobre) Optijeve recke na sajtu  |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5281 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 22/02/2013 : 08:19:30
|
quote: Originally posted by paro
Ajde vas dvojica, prekinite s trolanjem i bacite se na čitanje i komentiranje prve (jako dobre) Optijeve recke na sajtu 
... a i zaprašit bi mogli do Preradovićeve po Kuću zdravlja, heh
44 godine Alan Forda u HR  |
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts
Posted - 22/02/2013 : 09:44:08
|
@paro: kad je Bunker bio na CRŠ-u raspisali se o tome na sedam strana u Glasu Istre i izričito se sjećam da je bila navedena točna dob Broja 1. E sad se ne zna je li to tipično novinarsko iskrivljavanje riječi ili je Bunker zaista izrekao brojku ali se izgubilo u metežu.
I da, bit će još recenzija. Poslao sam još dvije AF recke, pa ćemo vidjeti.  Zapravo je šokantno što je ovaj sajt toliko dugo postojao bez recenzije AF-50. broja. To je isto kao i da "Demoni ludila" nisu recenzirani. |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 22/02/2013 : 09:50:06
|
Pozdravimo Optija koji je odlučio ući u fantazmogorični svijet recenzista!
Tako je nastala grupa TNT Alan Ford AF SA 50 | 120 str. recka prvijenac by Opti
Jednog običnog ljetnog dana, članovi grupe TNT se iz nekog ne baš naročitog razloga skupe u Cvjećarnici i međusobno si prepričaju kako su ušli u grupu i što je sve dovelo do njena nastanka.
 |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8626 Posts
Posted - 22/02/2013 : 09:51:44
|
Hmm, gotovo sam 100% siguran da nije spomenuo brojku. Ali zapravo, možda najbolje da neko (DeeCay, Bushido, VJ)iskopa u svojoj arhivi ako ima cijeli Bunkerov nastup.
Dobra vijest za recke (a ne ko onaj Jasko koji samo obećaje, a nikad ništa ) |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 22/02/2013 : 10:05:07
|
Bio sam i ja na toj tribini, ali se ne sjećam da je baš nešto konkretno ili pametno rekao tamo. Meni je izgledao kao antipatični i ogorčeni starac koji živi na staroj slavi, tako da sam brzo zaboravio njegov nastup.
A za godine sigurno nije rekao, vjerojatno da je jako star budući da mu pamćenje seže do antiknih vremena... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts
Posted - 22/02/2013 : 10:09:40
|
Je li tom prilikom možda izjavio da će napisati epizodu gdje grupa TNT putuje u Hrvatsku (jer kao, jako mu se svidjelo tamo)? Znam da je to jednom izvalio, lol. |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8626 Posts
Posted - 22/02/2013 : 10:11:45
|
quote: Originally posted by DeeCay Meni je izgledao kao antipatični i ogorčeni starac koji živi na staroj slavi, tako da sam brzo zaboravio njegov nastup.
FTW

Dee, dal je tvoj glas pripadao impulzivnoj reakciji, kad je Bunker reko da ne misli ugasit serijal i ako se nekome ne sviđa neka ga ne kupuje, a iz mase se čulo: Daj me nemoj jebat!  |
|
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 22/02/2013 : 10:28:09
|
hehe, teško, nije moj stil... |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8626 Posts
|
VJ
Advanced Member

Croatia
5987 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 22/02/2013 : 13:45:21
|
quote: Originally posted by DeeCay Meni je izgledao kao antipatični i ogorčeni starac koji živi na staroj slavi, tako da sam brzo zaboravio njegov nastup.
FTW

Dee, dal je tvoj glas pripadao impulzivnoj reakciji, kad je Bunker reko da ne misli ugasit serijal i ako se nekome ne sviđa neka ga ne kupuje, a iz mase se čulo: Daj me nemoj jebat! 
Eh da, i meni nije htio napisat posvetu na originalnoj tabli jer "necu je jednog dana moci prodati". :P Inace nemam nikakvu snimku pa ni sliku dogadjaja. Stovise, vise bi volio da nisam ni bio prisutan. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8626 Posts
Posted - 22/02/2013 : 15:15:26
|
Ajde ljudi, čemu takva negativnost? Zar je 400 loših epizoda nekog stripa vrijedno tolikog prezira?  |
|
 |
|
Lenco
Junior Member

Croatia
314 Posts
Member since 14/05/2011 |
Posted - 22/02/2013 : 19:50:07
|
quote: Originally posted by DOMI
Sljedeći br.Minuette-ekstra 68 za veljaču 2012: KAO U DOBRA STARA VREMENA

Kviz za predškolski uzrast: izbaci ULJEZA s naslovnice
44 godine Alan Forda u HR
iako naslovnica ima smisla, pogleč joj facu   
Kupio sam ga i pročitao. Ocjena 7/10. Broj 1 priča kako se on spasio nakon pada u rijeku. Početak priče je užasan i nema baš veze s ičim. On se odjednom našao u nekom hramu bla bla bla da ne duljim jako je glupo. Onda pobjegne iz tog hrama nakon što se urušio.
Ocjena je niža iz još dva razloga. Minuette se pojavljivala više od ostalih članova grupe TNT i priča je mogla bit malo bolja.
Drago mi je što su se pojavili svi članovi grupe TNT i što se pojavila srčana i onaj grobar. A crtež je fantastičan   |
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi. |
Edited by - Lenco on 22/02/2013 20:00:03 |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 22/02/2013 : 20:07:43
|
FTW

Dee, dal je tvoj glas pripadao impulzivnoj reakciji, kad je Bunker reko da ne misli ugasit serijal i ako se nekome ne sviđa neka ga ne kupuje, a iz mase se čulo: Daj me nemoj jebat! 
Ja se sjećam samo priloga iz Dnevnika gdje je rekao da će njegovo iduće odredište biti Mars i mislio sam si koji vrag ovaj lik priča ? Ako je trebala biti neka fora, bezveze mu je, kao i novi Fordovi... |
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 22/02/2013 : 20:25:36
|
Ja se sjećam samo priloga iz Dnevnika gdje je rekao da će njegovo iduće odredište biti Mars i mislio sam si koji vrag ovaj lik priča ? Ako je trebala biti neka fora, bezveze mu je, kao i novi Fordovi...
Nije fora, Alan i jeste poslat na Mars  (vidi tisućiti broj ) |
 |
|
Topic  |
|