forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Alkohol
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/02/2013 : 00:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

quote:
Originally posted by lwood

ne pijen ja toliko puno.a ne travarin več godinama

Zlobniče! A nagovaraš nevinu dječicu ka ovisničkim aktima! Sram te ne bilo!

tako je,reci mu...pizdun

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/02/2013 : 00:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

quote:
Originally posted by lwood

ne pijen ja toliko puno.a ne travarin več godinama

Zlobniče! A nagovaraš nevinu dječicu ka ovisničkim aktima! Sram te ne bilo!

kakva nevina dičica?? sve sami alkosi

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12742 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 18/02/2013 : 01:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Alkohol škodi zdravlju, ne valja to.
Ali s druge strane potiče cirkulaciju...

Have mercy
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4599 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/02/2013 : 08:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
pijem od žestokih najviše votku za visoki tlak. Bezbojni alkohol snižava tlak, pa ga moram pit, htio ne htio.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 18/02/2013 : 09:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Jebeni pivski stomak i mamurluk...zašto...?
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 18/02/2013 : 10:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
tekila je najbolja s cimetom i narancom ;)

osobno preferiram najvise dobar bourbon ili whiskey ili rakiju

kao i specificne alkohole pojedinih zemalja :)

ali da pijem puno, ne (barem ne koliko sam prije :D )

There can be only one, me!
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 18/02/2013 : 10:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddox031

tekila je najbolja s cimetom i narancom ;)

osobno preferiram najvise dobar bourbon ili whiskey ili rakiju

kao i specificne alkohole pojedinih zemalja :)

ali da pijem puno, ne (barem ne koliko sam prije :D )

Gold tekila se uobičajeno pije na taj način.
Whiskey i burboni (oni kvalitetniji) se najbolje ispijaju kad se služe na način da se posebno servira čaša sa pićem, posebno led i po želji čaša vode. Led se hvataljkom uroni u čašu sa wiskijem i napravi se krug dva ne bi li ispustio svoje arome.
Također oni koji vole uživati u raznim vrstama spirita mogu probati konzumaciju sa mineralnom vodom jer ona pojačava sve njihove okuse.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 18/02/2013 : 11:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
dap, iako kad sam i silver tekile probao tako su mi bile bolje

za whiskey stvarno ovisi, kad sam bio u škotskoj - točno postoji za svaki whiskey kak je najbolji - hladan, mlak s ledom, mlak s vodom

obicno volim kockica leda i casa vode sastrane

There can be only one, me!
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 18/02/2013 : 11:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Samo pivo, ostalo ne od alkohola.

Evo pivo u stripu

http://www.pivnica.net/iePhoto/kategorija.asp?ID=5

--

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/02/2013 : 17:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Ahhh..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4109 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 19/02/2013 : 18:26:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Risar_69

Samo pivo, ostalo ne od alkohola.

+1
Ponekad popijem malo crnog vina!
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 19/02/2013 : 18:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc
Osobno me zanima kako stojite prema ovoj temi i kako gledate na problematiku koju u sebi nosi?
Ja sam alkoholicar i nije me sramota to priznati.
A vas?

Ja sam bio uvjeren da si ti nekakva dobrica i obiteljski čovik... kad ono stara pijandura.

Alkohol...
Mislim da tu ima više kategorija, ljudi koji piju iz gušta, zbog zdravlja, iz hira jer su se odlučili napiti ili prema onoj kud svi turci tud i mali mujo, i naravno alkoholičari.

Kad pijem iz gušta onda je tu dobro vino (crno ili bijelo ovisno o spizi), kvalitetan konjak ili dobro pivo.

Zbog zdravlja uvijek dobro dođe čaša crnog vina.

Iz hira se uglavnom pije strana vodka sa štrukanim limunom, velike količine pive ili nekakav koktelić.

U svakom slučaju sve treba dozirati, umjerenost je zlatna sredina za mnoge stvari.

O alkoholičarima nemam nekakvo pozitivno mišljenje, ali mnoge od njih mogu shvatiti. Osobno mi je to nepojmljivo jer ne vidim smisla da nešto upravlja mojim životom, mislim da uvijek treba biti obrnuto.

Prema ljudima koji pijani sjedaju u auto ili na bilo koji drugi način ugrožavaju druge imam nultu toleranciju. Za mene su to idioti koji izazivaju sudbinu i donose drugima bol i jad.

Sad mi pade jedna stara parola na pamet.

Don't drink & drive, take a joint & fly!
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3025 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 19/02/2013 : 19:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
moj jedini p(r)orok:

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19011 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 20/02/2013 : 05:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ne pijem alkohol...nikakav.
nije zbog vjerskih uvjerenja(ateista) več što taj ne donosi ništa dobro.
razumem koju čašicu za cirkulaciju ali opijanje...bljak.
previše zla vidim u okruženju što ga uzrokova taj alko.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 20/02/2013 05:43:50
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19011 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 20/02/2013 : 05:50:12  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

uh, ne podnosim alkohol a još manje alkoholičare.
ti ljudi su meni nisko na ljestvici, tamo ravno sa političarima, vegetarijancima i sličnim nakazama...

uf... jeziv topik...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3275 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 20/02/2013 : 10:47:29  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
pivo uvek i bilo kada. od ostalog nema veze, samo da je - vino belo polusuvo ili cviček (crvena vina ne mogu osim sa fantom), šnopc, tekila, rum, đin-tonic, vermut&đin&vodka&tonic. Viski ne mogu. Ali probo bi jednom Absint + šečer i ako može kap/dve laudanum tinkture - tek toliko da se proba.
Ali mogu i 2 meseca bez kapi alkohola. Evo danas bez problema cca 4 tjedna bez alkohola. C!

Edited by - trolodtroje on 20/02/2013 10:47:48
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 21/02/2013 : 19:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

pivo uvek i bilo kada. od ostalog nema veze, samo da je - vino belo polusuvo ili cviček (crvena vina ne mogu osim sa fantom), šnopc, tekila, rum, đin-tonic, vermut&đin&vodka&tonic. Viski ne mogu. Ali probo bi jednom Absint + šečer i ako može kap/dve laudanum tinkture - tek toliko da se proba.
Ali mogu i 2 meseca bez kapi alkohola. Evo danas bez problema cca 4 tjedna bez alkohola. C!

Evo i ja vec 5 dan..
Absint cemo probati jednom zajedno..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3275 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 21/02/2013 : 20:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
i zamisli - zbog stigme ovaj ljekoviti alko blacklisted za 100 godina. Jel ga ima u švajcarsku?
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 21/02/2013 : 20:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

i zamisli - zbog stigme ovaj ljekoviti alko blacklisted za 100 godina. Jel ga ima u švajcarsku?

Bio je zabranjen 50-tak godina, ali znas kako je prosla prohibicija..
Danas je legala..tko voli nek izvoli..

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3275 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 21/02/2013 : 21:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
i? ...ti voli i izvoli?
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/02/2013 : 01:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Nikada mi za neka spirituoso iskustva nije bio potreban alkohol, niti bilo kakva pomoc sa strane.
Alkohol je za slabice, zbog njega covjek postaje jos slabiji. Jesam li ponekad bila slaba? Jesam, tek par puta u zivotu. Nema koristi. Sutra iznova ceka sve na tebe, da se suocis s onim od cega ne mozes pobjeci...pobjeci moze samo vrijeme..
Alkohol, odn. pijanstvo je iluzija koja nudi lazni portal za bijeg, nakon kojeg se jos vise susreces sa sobom. Alkohol je lazna istina, iskrivljena stvarnost, u kojoj se nalazis, dok se oko tebe odvija realnost..
Alkohol, odn opijanje je doista za slabice, ili glupe ljude pak, koji nista ne razumiju.

Volim vodku s ocijeđenim limunom, i crno vino. Uzivam u trenucima kada mogu pogasiti svijet oko sebe, zapaliti ponekad cigarillos, i popiti casu vina. Ili vodku u cijem cu okusu uzivati, dok mi klizi niz grlo, uz osjecaj krvotoka kako mi iznova kola, mojim ritmom, dok sa sebe uklanjam umor radnog dana i zamor ljudima..

Naravno da cu se opustiti i popiti koju vodku viska na nekom partiju, ali to je onaj koji je kod mene doma, i na kome se ne cija perje sjedecki, vec se plese, tako da mi to ne ostavi bas nekog traga u obliku pijanstva, ili mamurluka jer si preko neke granice nikad i ne dopustim otici.

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 22/02/2013 01:41:20
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/02/2013 : 06:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

i? ...ti voli i izvoli?

Naravno, kakvo pitanje:))

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3275 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 22/02/2013 : 07:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

i? ...ti voli i izvoli?

ju da man

@čarli

za mene alkohol je vrsta zabave. nalivanje do pijanstva pa čiščenje filtera i nikakvo bekstvo u neke iluzije ili perfect world ili utočišče da ližem rane. Samo čiščenje filtera ili propuhavanje ventila. jer sledeči dan sledi fizičko čiščenje, švicanje i isterivanje đavola. katarza? možda .. ali ne uvek. viva la C2H5OH +
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/02/2013 : 17:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

i? ...ti voli i izvoli?

ju da man

@čarli

za mene alkohol je vrsta zabave. nalivanje do pijanstva pa čiščenje filtera i nikakvo bekstvo u neke iluzije ili perfect world ili utočišče da ližem rane. Samo čiščenje filtera ili propuhavanje ventila. jer sledeči dan sledi fizičko čiščenje, švicanje i isterivanje đavola. katarza? možda .. ali ne uvek. viva la C2H5OH +

ali alkoholizam, opijanje na koje sam ja mislila, jeste sve ono sto sam napisala.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 22/02/2013 : 17:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
i veceras idemo do dna, tuga ti i ja...

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000