forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Alan Ford "Ultimate" Topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 598

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 24/02/2013 : 21:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Aj mast not trast ju! Ar ju avr of det?

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/02/2013 : 21:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Opti

Što se tiče Mangie, ova scena mi je nekoć bila dosta jeziva... Mislim, u kontekstu epizode (Zatočenik kule), doslovno bane ni iz kuda:

katastrofalno loš crtež.

ko neki Saturday morning cartoon

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 24/02/2013 : 22:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Meni se sviđa crtež od brojeva 184 - 300. Onako, izgleda nekako osvježavajuće. Mislim u smislu da je dotadašnji Piffin crtež bio toliko dosadan i ništavan.

Edited by - Opti on 24/02/2013 22:06:27
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8626 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 24/02/2013 : 22:05:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
I dalje za koplje bolje od Piffe..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 24/02/2013 : 22:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Pazi Ivane, spremaju se neke zavjere protiv Piffinog crteža, ha...

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/02/2013 : 22:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
a nek se sprema, ja u tome ne sudjelujem

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 24/02/2013 : 22:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ovo je meni loše ali... ali... Ali dobro izgleda.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/02/2013 : 22:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Opti

Meni se sviđa crtež od brojeva 184 - 300. Onako, izgleda nekako osvježavajuće. Mislim u smislu da je dotadašnji Piffin crtež bio toliko dosadan i ništavan.

je, kod njega je sa crtežom ustvari isto ko kod Magnusa - kak mu kvaliteta tokom godina drastično opada.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/02/2013 : 22:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

a vidi ti njega kak je ironičan

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 24/02/2013 : 22:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
quote:

To znači da ti nije loše.

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 24/02/2013 : 22:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Nije mi loše, naravno, zezao sam se. Izgleda vrlo simpatično. Kao što kaže paro, bolje je od Piffe.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/02/2013 : 22:47:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije mi loše, naravno, zezao sam se. Izgleda vrlo simpatično. Kao što kaže paro, bolje je od Piffe.

ma sva ta škvadra nije ni vrijedna spomena, trebao je Bunker jednostavno pozvat Romaninija i dat njemu da crta.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8626 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 24/02/2013 : 22:57:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

ma sva ta škvadra nije ni vrijedna spomena, trebao je Bunker jednostavno pozvat Romaninija i dat njemu da crta.

ajde da i ti nešto naučiš s godinama..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/02/2013 : 23:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
čovjek cijeli život uči, kaj ne?

inače, ja osobno mislim da je bilo najbolje rješenje da se serijal zgasio nakon što je Magnus otišao, pa su onda mogli obojica ga ponovo pokrenut nakon par godina, malo kad se odmore od sveg toga. al eto, Bunker je odlučio to što je odlučio, i desilo se to što se desilo.

ali ono što je - recite o svim ostalim post-Magnus crtačima što hoćete, činjenica je da nije lako uskočit kao zamjena u cipele jednog genija ko što je bio Magnus.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 24/02/2013 : 23:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Pa meni je recimo Perucca odmah poslije Magnusa što se tiče kvalitete crteža. Iako mu nije ni blizu, dobar je to crtež. Šteta što je došao u lošem trenutku.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/02/2013 : 00:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
poslije Magnusa po crtežu nema nikoga. samo jedna velika praznina, nakon toga dolaze ostali crtači.

iako bi ja baš volio vidjet raspored crtača po kvaliteti crteža.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 25/02/2013 : 07:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

quote:
Originally posted by mister-no

quote:

Do kojeg broja su strigli s repritnima kod borgisa(oni kompletiči)?

a na moje?

Meni se čini do 86, s tim da se poslije broja 84 malo pomjerila numeracija.
Znam da sigurno brojevi od 87 nadalje nisu reprintani.

jel se može još dobiti to gdje? oni poslednji kompletiči od 63 nadalje(bar od 63 do 89 mi fale i još onaj 45 kojeg nisu izdali.

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 25/02/2013 : 10:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

poslije Magnusa po crtežu nema nikoga. samo jedna velika praznina, nakon toga dolaze ostali crtači.

iako bi ja baš volio vidjet raspored crtača po kvaliteti crteža.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35252&SearchTerms=grupa
http://forum.stripovi.com/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35265&SearchTerms=grupa
http://forum.stripovi.com/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35283&SearchTerms=grupa
http://forum.stripovi.com/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35320&SearchTerms=fina
http://forum.stripovi.com/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35346&SearchTerms=fina

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 25/02/2013 : 13:27:08  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa meni je recimo Perucca odmah poslije Magnusa što se tiče kvalitete crteža. Iako mu nije ni blizu, dobar je to crtež. Šteta što je došao u lošem trenutku.

Istina, njegov izgled likova nakon Magnusovih mi je najbolje "sjeo", šteta je što se potencijal nije bolje iskoristio...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/02/2013 : 13:36:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
kad je očito imao taj peh da je uskočio u pogrešno vrijeme.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 25/02/2013 : 15:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by wolf

quote:

quote:

Do kojeg broja su strigli s repritnima kod borgisa(oni kompletiči)?

a na moje?

Meni se čini do 86, s tim da se poslije broja 84 malo pomjerila numeracija.
Znam da sigurno brojevi od 87 nadalje nisu reprintani.

jel se može još dobiti to gdje? oni poslednji kompletiči od 63 nadalje(bar od 63 do 89 mi fale i još onaj 45 kojeg nisu izdali.

Mislim da više ne, možda po aukcijama ili ponekoj striparnici. A kao što sam već rekao, zadnji reprint je br. 86.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/02/2013 : 21:23:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Istina, njegov izgled likova nakon Magnusovih mi je najbolje "sjeo", šteta je što se potencijal nije bolje iskoristio...

iako, da budem iskren, po meni uopće nema smisla raspravljat o post-Magnus crtačima tako da ih se komparira s Magnusom - ono što smo mi često radili. reć recimo da je "Romanini najbolji post-Magnus crtač zato što je njegov crtež najbliži Magnusovom", po meni je čista glupost. mislim da treba vrednovat crtače takvi kakvi jesu.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Lenco
Junior Member

Croatia
314 Posts

Member since 14/05/2011

Posted - 25/02/2013 : 22:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Lenco a Private Message  Reply with Quote
Moram bit iskren da su po meni Perucca i Magnus tu negdje. Samo pogledajte ove nove epizode crtež je savršen. Perucca ima osjećaj za detalje.

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/02/2013 : 22:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
da, ali cijela stvar mora imat određenu radnju, priču, odnosno određeni smisao. neki strip općenito je puno više od lijepih sličica, jel tako?

isto ko kad bi imao slučaj s nekim filmom: loš scenarij, radnja, ali izgleda super.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/02/2013 : 10:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Tuča
Alan Ford
AF BO 146 | 120 str.
o Tuči sve izrečeno od - Optija!

New Yorkom hara tuča. Ali to nije obična vremenska nepogoda, nego predimenzionirana čarobna tuča s planeta Jupitera koja je sposobna brisati ljudska sjećanja... Pa čak i brisati ljude!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page
Page: of 598 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1 seconds. Snitz Forums 2000