forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 24/02/2013 : 20:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Tema tjedna:

ŽENA ZA SVA VREMENA

Potaknut onim preverznim kvizom kojeg je Jerry (oženjen čovjek, otac troje djece) sastavio nedavno odlučio sam postaviti sljedeće pitanje.

Koja je žena savršena za Nathana?

Dopušteno je koristiti bilo koju ženu iz serijala. Žive, mrtve, lezbijke, biseksualke, transvestite, itd. Ako mislite da bi se na neki čudesan način trebala vratiti Laura recite to, ako mislite da bi Legs trebala postati dama recite to, ak mislite da bi Siggy trebao staviti periku neka je stavi, ako Link treba napraviti rupu neka je napravi...

P.S. Nisam tražio po stikyju pa ak je tema bila ranije my bad

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/02/2013 : 22:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Jerry (oženjen čovjek, otac troje djece)

Di mi prikači treće dijete.

P.S. ali ko da si znao, treće je na putu. :)
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/02/2013 : 23:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na to je pitanje lako odgovoriti. Ne treba Nathanu ni Laura (previše je dobrica za njega, uostalom prevario ju je s drugom), niti Janine (previše nježnica), A bogme ni bomba od ženske Hadija (eto sad vidimo da mu i ona polako dosađuje).

Nathanu jedino paše Kora. Ako se netko ne sjeća, to je ona ženska iz almanaha "Osveta jakuza", što je pružala Nathanu usluge virtualnog seksa. Ne treba mu ništa bolje. Emocionalno je nezreo za fine ženske, tjelesni seks mu je unakazio život. Znači ostaje mu samo ovaj virtualni, ništa bolje.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 25/02/2013 : 14:33:52  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Po meni za njega bi bila najbolja Sara.
Žena koja je u Nathanu vidjela seksualni objekt, a i on u njoj. Kasnije ih uhvatila želja da si kažu nnešto više, ali zbog tragedije im je zapela žaba u grlu.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!

Edited by - bjelolasica on 25/02/2013 14:52:45
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/02/2013 : 15:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause
Zaključak: okani se ovih štreberskih rezervacija za Texa, Zagora, Mikija ili šta li već, nego odmah pero u ruke i počni s ovom Nathanovom epizodom. Vidi se da ti je inspirativna. Možeš ti to (tapš, tapš po ramenu).

Ili bi bjelolasica mogao samo napisati addendum recenziji pod nazivom "Utjecaj Američkog civilnog rata na Viettijevu koncepciju rata između Zemlje i Orbitalnih postaja". Ali stvarno!

btw. bjelolasica kad hoće onda napravi kako treba neke stvari, a kad brlja, onda brlja (ili radi naovlaš). Primjerice, obrađivao je recenziju Magičnog gdje se radilo o prvog ekspediciji generala Custera u Crna brda prije ovih Indijanskih ratova (ako se ne varam) i zanemario značajan dio povijesnog infa. cccc...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/02/2013 : 16:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
P.S. ali ko da si znao, treće je na putu. :)

Opa, još jedan Nathanovac u familiji... čestitamo jerry, ne gubiš ti vrijeme!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/02/2013 : 16:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Po meni za njega bi bila najbolja Sara.
Žena koja je u Nathanu vidjela seksualni objekt, a i on u njoj. Kasnije ih uhvatila želja da si kažu nnešto više, ali zbog tragedije im je zapela žaba u grlu.

Pa imat će dovoljno prilika u budućnosti i za nju i za njega, ne brini! Bit će svega.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/02/2013 : 17:07:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče žena, ima Jerry pravo, najbolje da se navuče na cybersex...

Nekako sam za Saru, obadva imaju grižnju savjesti zbog onog što su uradili pa bi bilo i red da to kompenziraju jedno kroz drugo. A možda je sve to bilo suđeno, Nathanova izdaja, Laurina smrt, da bi Nathan i Sara kasnije spoznali da su si suđeni (a tko zna kako je sad po novome). Ono, s ožiljkom izdaje na duši lako nađu utjehu jedan u drugome.

Interesantno bi bilo s Legs, tek toliko da vidimo kako bi završila ta zasigurno impulsivna veza... (da vidimo zapravo koliko je Legs biseksualna).

S ženom-životinjom Ran bi također bilo zanimljivo (Branko je jedno vrijeme hodao s njom); a Olga bi mu super bila za cybersex, ili ako se želi namlatiti s njom kao androidom u Crash teatru.

Tajnica Janine i odvjetnica Olling su predosadne, a (iako vrlo ženstvena) Hadija je u svojem svijetu...

Edited by - DeeCay on 27/02/2013 11:03:27
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 26/02/2013 : 23:13:35  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Vidim da brak i dvoje djece nisu slomili tvoju maštu

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/02/2013 : 11:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ne znam na koga je išla ova opaska, na Jerryja ili mene...

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/02/2013 : 12:15:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Ne znam na koga je išla ova opaska, na Jerryja ili mene...

Ma to ti bjelolasica na svakog forumasa doda dijete vise. Vjerojatno mu i tinton ima jedno dijete.

Edited by - Jerry Krause on 27/02/2013 12:16:47
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 27/02/2013 : 12:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Kolko ja znam Jerryja sam ranije definirao, a broj dva je bio za Deeja

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/02/2013 : 13:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Sad ce ti biti jasnije: Dee ti ima jedno, a ja dvoje. A ne dvoje i troje kako si ti imao predodzbu.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/02/2013 : 13:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sad ce ti biti jasnije: Dee ti ima jedno, a ja dvoje. A ne dvoje i troje kako si ti imao predodzbu.

Pazi Jerry, možda bjelolasica vidi u budućnost ili vidi paralelne dimenzije! Tko zna kakve sve njegove sposobnosti se ovdje neće iskristalizirati.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 27/02/2013 : 13:30:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Ček tebi je Jerry treće djete na putu pa sam ja odbah stavio tri, a za Dee sam bio razumio kad sam negdje nešto čitao u svaštari da ima jedno i da mu je sin na putu ( to je bilo još pred dosta vremena), ali pardon onda Deejevoj supruzi što sam prije nje rekao sretnu vijest Deeju.

Edited by - bjelolasica on 27/02/2013 13:32:30
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/02/2013 : 14:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ček tebi je Jerry treće djete na putu pa sam ja odbah stavio tri

Muljaš, stavio si troje prije moje opaske, a mi tek nedavno doznali sretnu vijest. Jedino ako nisi doznao od nekih mojih tetaka ili stričeva.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 27/02/2013 : 14:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ček tebi je Jerry treće djete na putu pa sam ja odbah stavio tri

Muljaš, stavio si troje prije moje opaske, a mi tek nedavno doznali sretnu vijest. Jedino ako nisi doznao od nekih mojih tetaka ili stričeva.

A možda mi kao Ivani Orleanskoj glasovi to jave.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/02/2013 : 14:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote

Inserti iz budućih epizoda u Italiji (#264)... Roboti, mljac, omiljena tema. vidi dolje Asimova i Nathana koji nešto kontemplira čitajući nešto na pozadini. Onaj gore robot očito se riješio zakona robotike. VIdim da je u pitanju povratak starog neprijatelja, tako da je ovo očito Nathanov stari poznanik Aldus. ili možda ne. MOžda je Čuvar (iz AA7)

Edited by - DeeCay on 28/02/2013 14:23:23
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/03/2013 : 15:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Na to je pitanje lako odgovoriti. Ne treba Nathanu ni Laura (previše je dobrica za njega, uostalom prevario ju je s drugom), niti Janine (previše nježnica), A bogme ni bomba od ženske Hadija (eto sad vidimo da mu i ona polako dosađuje).

Nathanu jedino paše Kora. Ako se netko ne sjeća, to je ona ženska iz almanaha "Osveta jakuza", što je pružala Nathanu usluge virtualnog seksa. Ne treba mu ništa bolje. Emocionalno je nezreo za fine ženske, tjelesni seks mu je unakazio život. Znači ostaje mu samo ovaj virtualni, ništa bolje.

Morao sam se potsjetiti koja je to žena, pa sam sada malo prelistao taj almanah:))

Mislim da bi Nathanu trebala potpuno nova žena. slična Hadiji po izgledu i temperamentu ali bez "repova" kakve za sobom vuče Hadija. Treba predložiti NN staffu Teutu. Ona bi bila pun pogodak za Nathana:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/03/2013 : 23:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Kakvi ste ovih dana za kviz asocijacije da malo oživimo topic?
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 06/03/2013 : 10:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
S početkom treceg mjeseca stiglo je i vrijeme za najave nasih novih izdanja. Kako cete i sami moci vidjeti, rijec je o devet novih naslova a prvi od njih kojeg cemo danas predstaviti je novi gigant Nathana Nevera, vec trinaesti po redu, pod naslovom “Na granicama uma”.

Scenarij potpisuje Bepi Vigna, crtež (i naslovnicu) Paolo Di Clemente a sto se same radnje tice, hm, bit ce tu, bas kako i sam naslov sugerira - svega: i Laure, i Neda Macea, i Ann, i Nathaniela, i Irine, i Sare i... Ma, uostalom, vidjet ceti i sami.[smile]

Knjiga je tiskana u nakladi od 250 primjeraka, a sto se cijene tice ona ce tijekom prva dva mjeseca (ili preciznije: do 7.5.2013.) biti 132 kune, a potom 165.

Ako sve bude kako treba, i ova i sve ostale knjige koje cu sada najaviti trebale bi se vec danas naci u prodaji, no uvijek savjetujem da prije odlaska ipak prvo telefonski provjerite sa svojim prodajnim mjestom je li posiljka stigla ili ne.[cool]

A evo i kako to izgleda:

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/03/2013 : 11:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ajd fino konačno da se nešto pomiče s mrtve tačke :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 06/03/2013 : 12:19:03  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Reprinti prva tri giganta?
Eh...rupa u kolekciji....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/03/2013 : 13:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kakvi ste ovih dana za kviz asocijacije da malo oživimo topic?

Ajde.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2421 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 06/03/2013 : 18:17:34  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Naknada giganta samo 250 primjeraka !
Kako su krenuli, za 14 broj, ba bi ga dobio, morat ću noćiti pred njihovom tiskarom.
Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.47 seconds. Snitz Forums 2000