forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 28/02/2013 : 20:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
mislim da bum ja prvi na listi. ti si drugi. dosada treći. manhunter četvrti. i udri tonko po razbojnicima!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/02/2013 : 20:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

zašto mali Kuasi nije igrao, pričali su bajke o njemu, a sad ni minute nije dobio. Onaj Krstičević mi izgleda ko neko ko je zalutao iz jematve na utakmicu. slika i prilika seljaka sa polja. Nemam ništa protiv seljaka, ali njima nije mjesto na klupi za trenere. Od njega je meni gori samo ŠPACO. mislim da bi sa pravim trenerom bilo i neke igre, jer neki od tih igrača znaju igrat, ali kao ekipa su nula, a to je trener kriv. Sa igračem manje im je dinamo trebao zabit još par golova, a o prvom poluvremenu da ne govorim. Ako ga je ona gusjenica sa dinamove klupe nadmudrila, onda nema šta tražit u hajduku kao trener.

Krstičević je praktički najbolji hajdukov trener u zadnjih 10-ak godina.
Ima mana koliko oćeš, ali i takav kakav je je avion za svih koji su se izredali u navedenome periodu.
Kako izgleda me boli neka stvar.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 28/02/2013 : 21:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
trener koji je dobio intera u milanu bi trebao idućih 5 godina bit zavezan za poljudsku klubu bez obzira kakve poteze dela, kao recimo kuže i vaha u dinamu, da nema razbojnika na čelu, neko od njih dva i danas bi bil trener.

Edited by - djule on 28/02/2013 21:29:52
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/03/2013 : 01:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fred perry

ljudi moji lako je iz udobne fotelje i sa standardnog mista na zapadu/istoku kenjat po torcidi i bit veći licemjer od platinija i uefe.sidnite u kombi,vlak,avion,dignite prst u zrak za stopat,dobijte/dajte po glavi skupa s tim momcima pa ćete imat pravo komentara...

ja sam odradio svoje na sjeveru-15 godina staža...i ne pada mi napamet sa svojih 38 godina prolazit gostovanja,zatvor,pritvor,glad,žeđ,batine itd...kad su kunu toliko u hajduka,i kao oni bi dali život za njega...ne bacaj baklje u teren...koliko možeš biti retardiran i umobolan-činit štetu klubu kojeg voliš i u kojeg se kuneš...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 01/03/2013 : 07:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

ja sam odradio svoje na sjeveru-15 godina staža...i ne pada mi napamet sa svojih 38 godina prolazit gostovanja,zatvor,pritvor,glad,žeđ,batine itd...kad su kunu toliko u hajduka,i kao oni bi dali život za njega...ne bacaj baklje u teren...koliko možeš biti retardiran i umobolan-činit štetu klubu kojeg voliš i u kojeg se kuneš...

jebote, al si licemjeran. "15 godina staža" - u tom tvojem stažiranju nisu se bacale baklje na teren i tad se nije znala da je to šteta...

daj molim te...

zato kaj veli europa da baklje rade pizdariju, a ti odmah gutaš te bedastoće...

ajmo zabranit zastave na tekmi, ljudi iza njih ne vide igru... jel tak?
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 01/03/2013 : 08:19:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djule

[quote]Originally posted by globinjo

Pa ako te Europa kazni zbog tih baklji onda valjda svojim očima vidiš da baklje rade pizdarije, ne treba ti nitko ništa reći.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 01/03/2013 : 08:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

zašto mali Kuasi nije igrao, pričali su bajke o njemu, a sad ni minute nije dobio. Onaj Krstičević mi izgleda ko neko ko je zalutao iz jematve na utakmicu. slika i prilika seljaka sa polja. Nemam ništa protiv seljaka, ali njima nije mjesto na klupi za trenere. Od njega je meni gori samo ŠPACO. mislim da bi sa pravim trenerom bilo i neke igre, jer neki od tih igrača znaju igrat, ali kao ekipa su nula, a to je trener kriv. Sa igračem manje im je dinamo trebao zabit još par golova, a o prvom poluvremenu da ne govorim. Ako ga je ona gusjenica sa dinamove klupe nadmudrila, onda nema šta tražit u hajduku kao trener.

Ima mana koliko oćeš, ali i takav kakav je je avion za svih koji su se izredali u navedenome periodu.

Slažem se sa nesvrstanim Krstičević je sa jako mladom momčadi dogurao (za sada) do polufinala kupa, ima drugo mjesto na tablici sa većinom igrača iz vlastitog pogona. Hajduk igra srcem, a i glavom (utakmica protiv Belupa). Dinamo je iskusnija momčad i to ih je vodilo do pobjede u derbiju.
Čitao sam jučer Bebekovu izjavu da se nitko od hajdukovaca (osim Sušića) nije bunio na ruku pa eto nije sudio penal. šta nije rekao da je pomoćni kriv čak se i dinamovci sad sprdaju s tom rukom.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 01/03/2013 : 08:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

Pa ako te Europa kazni zbog tih baklji onda valjda svojim očima vidiš da baklje rade pizdarije, ne treba ti nitko ništa reći.

jel pričamo o europskoj utakmici ili hnl-u?
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 01/03/2013 : 08:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by dr strangelove

jel pričamo o europskoj utakmici ili hnl-u?

O svim utakmicama. Znači i jedno i drugo.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/03/2013 : 09:17:38  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
iskreno i ne pratim hajduka već neko vrijeme (nemam ni di), ali mi se čini da trener nije dobro vodio ovu utakmicu. Obrana je samo nabijala lopte naprijed, a kad je lopta išla po zemlji, onda bi odmah pogriješili. Niko da iznese loptu kako treba. to ih je trener trebao naučit. da je Krstičević jedan od boljih trenera, to bi se čak i složio, s obzirom na Antu Mišu, Špacu i slične koji su mu prethodili.
quote:
Originally posted by PAJDO

quote:

quote:

Slažem se sa nesvrstanim Krstičević je sa jako mladom momčadi dogurao (za sada) do polufinala kupa, ima drugo mjesto na tablici sa većinom igrača iz vlastitog pogona. Hajduk igra srcem, a i glavom (utakmica protiv Belupa). Dinamo je iskusnija momčad i to ih je vodilo do pobjede u derbiju.
Čitao sam jučer Bebekovu izjavu da se nitko od hajdukovaca (osim Sušića) nije bunio na ruku pa eto nije sudio penal. šta nije rekao da je pomoćni kriv čak se i dinamovci sad sprdaju s tom rukom.

Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 01/03/2013 : 09:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:

iskreno i ne pratim hajduka već neko vrijeme (nemam ni di), ali mi se čini da trener nije dobro vodio ovu utakmicu. Obrana je samo nabijala lopte naprijed, a kad je lopta išla po zemlji, onda bi odmah pogriješili. Niko da iznese loptu kako treba. to ih je trener trebao naučit. da je Krstičević jedan od boljih trenera, to bi se čak i složio, s obzirom na Antu Mišu, Špacu i slične koji su mu prethodili.
quote:

quote:

quote:

I s tobom se mogu složiti oko nekih stvari, ali imaj na umu da je ovo mlada momčad i neiskustvo je tu presudni faktor kao što je i Dinamu presudni faktor ogromno iskustvo (osim mladog Jedvaja koji je po meni bio daleko najbolji igrač utakmice).
Slažem se da je Krstićević možda pogriješio izvadivši gigu, a ne uvodeći jeana i naročito Kiša u situaciji kad imamo igrača više. Eto, ima još desetak kola do kraja prvenstva pa će valjda i ova dva mladića dobiti priliku za stjecanje iskustva ne bi li bili pojačanja iz vlastitih redova za sljedeća prvenstva.

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/03/2013 : 10:34:36  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
TOČNO, IZVaDi najboljeg i najiskusnijeg igrača sa igračem više u terenu, a onda još ne stavi tog Kuasija. Čak sam čuo od prijatelja, da je Krstičević rekao da ga nije uveo jer je kao premlad. Smiješno. Gledao sam sažetke neke pripremne hajdukove utakmice. Taj Kuasi je bez sumnje dobar igrač. odmah se rješava lopte, zna driblat, pucat, dodat. mali sve zna, ali je valjda bitno da igraju oni koji se mogu brže prodat i koji imaju bolje veze s upravom. trener je tu samo pijun ko i svaki u Hajduku, ali to je stara priča ispičana sto puta.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/03/2013 : 10:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

trener je tu samo pijun ko i svaki u Hajduku, ali to je stara priča ispičana sto puta.

E vidiš, upravo zbog toga šta je Mišo prvi trener nakon dugo dugo vrimena koji odbija bit pijun je za mene izbor broj 1 i oprostit ću mu po koji put krivu izmjenu ili lošu taktiku.
Ja san uvjeren da bi recimo Jarniju, Miši ili Vučeviću ova dva Brazilca na silu igrala, ovaj je otvoreno reka da su nespremni i da neće igrat.
Pričamo o treneru koji je Anasa posla kući jer nije izdrža prvi trening nego je povraća po Marjanu. Odreka ga se mrtav ladan bez obzira šta je nominalno bija jedan od najskupljih igrača.
Za razliku od svih trenera od ranije ja san ove godine u više navrata vidija Hajduka koji utaknmice dobija ne nekon kvaliteton, nego tempon i presingon.
I još jedna stvar.
Uz navijače koji su jedan od glavnih razloga negašenja kluba, Mišo Krstičević je čovik koji je najzaslužni za spas.
Prvi trener od kad je HNL-a koji skoro svakome igraču diga vrijednot.
Koliko je vridija Radošević prije godinu dana?
Koliko Caktaš, Vršajević, Jozinović, Andrijašević?
Ne kažen da vride milijune, ali prije godinu dana su vridili 0 ili 100k eura, danas vride 500k eura ili milijun.

Ako potiraju Mišu prije kraja sezone 2013/2014 za mene su svi u upravi idioti i zakurac nan i Torcida i nadzorni odbor i sve pozitivno šta se oko kluba dešava.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 01/03/2013 10:50:27
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 01/03/2013 : 10:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Ne virujem da će potirat Mišu, prvo jer radi odličan posao i drugo jer shvaća situaciju u klubu pa ne traži veliku lovu.

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/03/2013 : 13:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ako je tako dobar ko šta kažete, onda dobro. kao što rekoh, baš i ne pratim hnl. svoj sud sam donio samo na osnovu ove utakmice, jer me iživcirao sa krivim potezima i nepovezanom igrom.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/03/2013 : 14:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

ako je tako dobar ko šta kažete, onda dobro.

Ma nije on tako dobar.
Fali njemu dosta stvari da bi bija dobar, ali i takav kakav je za ovoga Hajduka najbolje rješenje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/03/2013 : 14:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

trener je tu samo pijun ko i svaki u Hajduku, ali to je stara priča ispičana sto puta.

E vidiš, upravo zbog toga šta je Mišo prvi trener nakon dugo dugo vrimena koji odbija bit pijun je za mene izbor broj 1 i oprostit ću mu po koji put krivu izmjenu ili lošu taktiku.

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/03/2013 : 20:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jebote, al si licemjeran. "15 godina staža" - u tom tvojem stažiranju nisu se bacale baklje na teren i tad se nije znala da je to šteta...

daj molim te...

ajmo zabranit zastave na tekmi, ljudi iza njih ne vide igru... jel tak?

nisam licemjeran...tko zna koliko sam ih zapalio...NIKAD,ALI NIKAD,ih nisam bacao na teren ni na tartan...miješaš kruške i jabuke sa tim zastavama...ma koja europa to govori,pa platili smo prošle godine 4 miljuna kuna kazni,od toga ih je u hnl-u plaćeno pun kurac...platini pizdeka i sere,a mi smo med i mlijeko šta se radi vani...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/03/2013 : 20:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
nemam neki određeni stav prema miši...puno mi je tu nedoumica oko njega...šta kad bi ti ja sad reka da je sušić mora igrat u sridu jer su ga gledali...zašto je žana diga da ga uvede pa ga vratio nazad...zašto kiš ne igra...itd...zagrebi malo ispod površine,odma govna isplivaju...a neredi se spremaju,i to veliki,ako potiraju mišu...mišo je priučeni trener,a takvih mi je pun kurac na poljudu...svaka mu čast na nekim stvarima,ali...osim toga,na kraju se mrtvi broje...

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/03/2013 : 21:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

šta kad bi ti ja sad reka da je sušić mora igrat u sridu jer su ga gledali...

Bez uvrede, ali ne virujen nikome kad se krenu potezat te kuloarske priče.
Još uvik je previše frakcija i sitnih interesa da bi se ičega uvatija ka gole istine.
Ako je Sušić igra po nalogu kluba jer postoji šansa da se zaradi kakva lova, ne vidin problem.
Ako je igra jer je Miši neko uvalija u džep, vidin velik problem. Al to stvarno ne virujen.
Uostalon, da igramo u ligi a ne cirkusu bija bi "legenda" zbog gola Dinamu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/03/2013 : 21:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

šta kad bi ti ja sad reka da je sušić mora igrat u sridu jer su ga gledali...

Bez uvrede, ali ne virujen nikome kad se krenu potezat te kuloarske priče.

DUBOKO GRLO DO SAD NIJE NIKAD OMAŠILO...

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/03/2013 : 17:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Hajduk bez pola ekipe tuka Cibaliu u Vinkovcima 2:0 (Maglica 37, 51)..preko 1000 torcidasa na utakmici..
..bravo bravo..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 02/03/2013 17:58:42
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 02/03/2013 : 18:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Hajduk bez pola ekipe tuka Cibaliu u Vinkovcima 2:0 (Maglica 37, 51)..preko 1000 torcidasa na utakmici..
..bravo bravo..

Drago mi je zbog Magličinih golova, dobar je bio Hajduk iako je obrana par puta zaplivala

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/03/2013 : 18:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

..bravo bravo..

Drago mi je zbog Magličinih golova, dobar je bio Hajduk iako je obrana par puta zaplivala

Dobro to je za ocekivat jer ipak fale glavni igraci obrane, pogotovo Maloca..sjecam se kad smo Malocu zvali Maloca-glupaca ali tek se sad vidi koliko mladom stoperu triba vrimena da dobije iskustva i pocme pruzat sigurne partije..svidile su mi se Mišine rosade, ono kad je povuka Limu na stopera i zaljepia ga na Bartolovica..slazem se da Miso zna vuc cudne poteze ali ima svoju viziju i uporan je..kao sto je netko spomenia, triba mu dat ugovor na 5 godina..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 04/03/2013 : 16:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:

..bravo bravo..

sori,al ovdje nema ni pola od 1000
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.02 seconds. Snitz Forums 2000