Author |
Topic |
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4647 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 01/03/2013 : 12:05:03
|
stvarno prelep srtez, ali pricu odavno ne pratim, nikad nisam voleo ovu tematiku i nekako mi je malo konfuzna. alu svavako uzivam u tablama. ova zadnja je bas wow! |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Posted - 01/03/2013 : 15:27:31
|
quote: Originally posted by Barker
stvarno prelep srtez, ali pricu odavno ne pratim, nikad nisam voleo ovu tematiku i nekako mi je malo konfuzna. alu svavako uzivam u tablama. ova zadnja je bas wow!
Don't worry, uskoro kreće zadnje poglavlje Vatre s neba, u toj priči više uživaš... |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
|
Torghal
Senior Member
Croatia
1981 Posts
Member since 27/09/2004 |
Posted - 01/03/2013 : 17:05:45
|
quote: Originally posted by Tonto
stvarno prelep srtez, ali pricu odavno ne pratim, nikad nisam voleo ovu tematiku i nekako mi je malo konfuzna. alu svavako uzivam u tablama. ova zadnja je bas wow!
Don't worry, uskoro kreće zadnje poglavlje Vatre s neba, u toj priči više uživaš...
Dobro si se sitia.Pratim i ja Iza zvijezda jer je crtez fenomenalan ali Vatra sa neba mi je puno draza i meni osobno je puno bolji strip nego Iza zvijezda. |
|
|
J.Stickman
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
377 Posts
Member since 28/10/2009 |
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4647 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 04/03/2013 : 06:58:38
|
quote: Originally posted by Tonto
Don't worry, uskoro kreće zadnje poglavlje Vatre s neba, u toj priči više uživaš...
to se trazi!! |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
|
Kable
Starting Member
Croatia
47 Posts
Member since 15/02/2012 |
|
IGMAN2
Senior Member
2421 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 06/03/2013 : 18:39:25
|
Slažem se s Kableom. Stvarno šteta što si stao s ovim. Da si nacrtao još jedno poglavlje, imao bi dovoljno materjala za album. Jedan sjajan album, koji bi rado kupio. Šteta, jer mislim da si previše vremena,truda i strpljenja uložio na ova dva dijela, da bi tek tako odustao.
Ipak, hvala što si ovaj svoj strip podjelio s nama. Meni ovakve, epske priče baš leže i smatram da ti priča (bar do sada) nije ni malo loša. Misterij, čuda i veličina svijeta bogova neprestalno je prisutna. Postava likova, arhitektura, kadriranje... sve mi je jako dobro
Jedino što ti se priča sporo odmotava, tako da izgleda,i poslije 44 strane, da smo i dalje na početku. Ipak, i to puno bolje djeluje kada se pročita sve odjednom.
Jesi li sam smislio priču i cijelu mitologiju priče? I koliko je ovaj strip trebao imati strana sveukupno? |
|
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Posted - 06/03/2013 : 19:14:57
|
quote: Originally posted by IGMAN2
Slažem se s Kableom. Stvarno šteta što si stao s ovim. Da si nacrtao još jedno poglavlje, imao bi dovoljno materjala za album. Jedan sjajan album, koji bi rado kupio. Šteta, jer mislim da si previše vremena,truda i strpljenja uložio na ova dva dijela, da bi tek tako odustao.
Ipak, hvala što si ovaj svoj strip podjelio s nama. Meni ovakve, epske priče baš leže i smatram da ti priča (bar do sada) nije ni malo loša. Misterij, čuda i veličina svijeta bogova neprestalno je prisutna. Postava likova, arhitektura, kadriranje... sve mi je jako dobro
Jedino što ti se priča sporo odmotava, tako da izgleda,i poslije 44 strane, da smo i dalje na početku. Ipak, i to puno bolje djeluje kada se pročita sve odjednom.
Jesi li sam smislio priču i cijelu mitologiju priče? I koliko je ovaj strip trebao imati strana sveukupno?
Priča je u potpunosti moja. Strip je trebao imati 4 poglavlja po 22 str. pa sam kasninije došao i na ideju da skratim na tri poglavlja kako bi ga uopće završio, no zasićenje je ipak bilo preveliko...rodila se ideja za vatru s neba i aj bog...
Gle, meni nije nimalo žao ni truda ni vremena, uživao sam crtajući, a kad sam shvatio da me više ne veseli stao sam... U vatri recimo apsolutno uživam, blizu je kraju i jedva čekam da je završim pa da sjednem, pročitam je u komadu i u miru sagledam rezultat. |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2421 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 06/03/2013 : 21:03:04
|
Znaćiiii, možda onda poslije Vatre, a ?
Nisam ni mislio da ti treba biti žao što si crtao (kada je nešto gušt, onda je to gušt! Stvar neusporediva sa odrađivanjem neke narudžbe, bez obzira što se radi o istom poslu. Jest da se ponekad i poklope te dvije stvari zajedno, ali ipak samo ponekad :), ali, ako još nije, vjerojatno će ti biti žao jednog dana što nisi dovršio taj strip. Sudim po mojim iskustvima. Imam par nedovršenih stripova i stalno si obečavam - jednog dana... samo da nađem malo vremena... dovršit ću sve to... Ustvari... evo, bio je taj stripić, Konan, koji sam započeo davno i kao i kod tebe, dok sam uživao crtalo se - kad je prošao gušt, stalo se. Poanta je da sam prošle godine opet izvukao taj strip i zareko se da ću ga završiti - i evo, napokon JESAM! I ne samo što sam se zarekao, već kad sam opet krenuo crtati, čarolija je opet bila tu.
|
|
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Posted - 06/03/2013 : 22:50:33
|
quote: Originally posted by IGMAN2
Znaćiiii, možda onda poslije Vatre, a ?
Nisam ni mislio da ti treba biti žao što si crtao (kada je nešto gušt, onda je to gušt! Stvar neusporediva sa odrađivanjem neke narudžbe, bez obzira što se radi o istom poslu. Jest da se ponekad i poklope te dvije stvari zajedno, ali ipak samo ponekad :), ali, ako još nije, vjerojatno će ti biti žao jednog dana što nisi dovršio taj strip. Sudim po mojim iskustvima. Imam par nedovršenih stripova i stalno si obečavam - jednog dana... samo da nađem malo vremena... dovršit ću sve to... Ustvari... evo, bio je taj stripić, Konan, koji sam započeo davno i kao i kod tebe, dok sam uživao crtalo se - kad je prošao gušt, stalo se. Poanta je da sam prošle godine opet izvukao taj strip i zareko se da ću ga završiti - i evo, napokon JESAM! I ne samo što sam se zarekao, već kad sam opet krenuo crtati, čarolija je opet bila tu.
...a tko zna, jednog dana...možda... |
|
|
Topic |
|