Bilo je to doba indijanaca i kauboja, s jedne strane bezakonja, s druge junaštva. Po tom svetu se kreće Nejt Kolton, jednoruki revolveraš koji samo pokušava da preživi u surovo vreme. Ali njegova (tragična? ili ne?) sudbina je mnogo čudnija nego što bilo ko može da zamisli...
Rosinski i Van Ham, dva fantastična autora dobro znana našoj publici, jedan predivan strip. Vestern pripoveda izuzetnu priču koja je nacrtana na nevelikom broju strana, ali je u te 64 table rečeno sve što treba da bi strip bio snažan i scenaristički i crtački. Kako ovo nije serijal, niti je previše obiman album, a sve je deo jedne zaokružene celine, nismo želeli da komadamo ovaj stripski biser privjuom, jer bez razrade, raspleta i epiloga sam uvod nema previše smisla u ovom slučaju, već ovoga puta ostavljamo čitaocima tu dozu, nekad poželjnog, isčekivanja i otkrivanja novog stripa od samog početka, pa do kraja ove priče - koja vas neće ostaviti ravnodušnima.
Kao što smo već rekli, Vestern će imati mekokoričeno (magazinsko) i tvrdokoričeno (albumsko) izdanje.
MAGAZINSKO IZDANJE:
64 strane, A4, kolor, SC.
Cene:
Promotivna: 489,70 dinara - važiće dva meseca Finalna: 590 dinara - ne zaboravite da imate mogućnost plaćanja u tri rate
ALBUMSKO IZDANJE:
64 strane, A4, kolor, HC.
Cene:
Promotivna: 799,90 dinara - važiće dva meseca Finalna: 950 dinara - ne zaboravite da imate mogućnost plaćanja u tri rate
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Negde sam procitao da bi ovo kao trebalo ici na kioske, jel se odustalo od toga ili mozda jednom stvarno ugleda kiosk?
Možda jednom.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Pretplaćen ali moram da čekam da izađe Hit moll kako bih ovo pokupio. Nadam se da će uskoro.
+1
Vi ste jos i dobri.Ja sam u tu turu ubacio i Long Dzona 1,tako da i to cekam Sta cu,bolje mi je tako nego da za svako izdanje placam postarinu.U tom slucaju bi mi cena bila skoro ista kao i promotivna.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Pretplaćen ali moram da čekam da izađe Hit moll kako bih ovo pokupio. Nadam se da će uskoro.
+1
Vi ste jos i dobri.Ja sam u tu turu ubacio i Long Dzona 1,tako da i to cekam Sta cu,bolje mi je tako nego da za svako izdanje placam postarinu.U tom slucaju bi mi cena bila skoro ista kao i promotivna.
Perle 1,2 , Karusel 1,2 i Hit moll ja čekam u jednom paketu
+1
Perle 1,2 , Karusel 1,2 i Hit moll ja čekam u jednom paketu
Pobedio si.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Evro je približno 111 dinara, pa bi po ovome cene u evrima bile: - za magazin 4,41 promotivna i 5,31 finalna; - za album 7,20 promotivna i 8,55 finalna.
Evro je približno 111 dinara, pa bi po ovome cene u evrima bile: - za magazin 4,41 promotivna i 5,31 finalna; - za album 7,20 promotivna i 8,55 finalna.
Verovatno i malo više dok stigne u Hrvatsku.
Hvala ti, pitao sam da li bi mu bio problem da to ubuduce napise u najavama.
Bio bi, jer time stavljamo u nezgodan položaj striparnice. Ja napišem ovde jednu cenu ne znajući njihove troškove, oni stave drugu, i onda - belaj.