Izgleda da su ga dilali samo uz ZG izdanje. Ja naprosto ne mogu vjerovati da je to tako. Odoh sad još samo do Tiskovog distributivnog centra, jer na kioscima ga u SB-u nema. Što se ne desi u ZG-u to se u ovoj državi ne događa...grrrrrrrrrr...
Nabavio gratis (ne bunim se btw ) Cijena stripa je 8 kn a simpatična gospođa na kiosku kaže da kad blokira strip da obavezno mora blokirati i Večernji koji košta 7 kn tako da je kod mene ispalo da moram uz strip obavezno kupiti i novine pa moram platiti 15 kn da imam strip u kolekciji (a novine u smeću)
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Izgleda da su ga dilali samo uz ZG izdanje. Ja naprosto ne mogu vjerovati da je to tako. Odoh sad još samo do Tiskovog distributivnog centra, jer na kioscima ga u SB-u nema. Što se ne desi u ZG-u to se u ovoj državi ne događa...grrrrrrrrrr...
...evo i ja ipak ni nakon više od 10-tak godina nisam bacio kune na dnevne novine jer se strip može kupiti bez kupovine novina. Što reći o stripu...loše i zastarjelo,mada mi je crtež ok. Ako sam dobro pročitao,strip je rađen pred oko 33godine,a izgleda kao da je rađen pred više od 63godine,teško da će se nekom svidjeti bez obzira na to što iznosi događaje iz hrvatske povijesti...
Ja ga kupio u Brodu na Korzu?!
Ma tete na kioscima nemaju pojma. Na kraju sam ga nabavio u Intersparu u Tisku. Bez novina, ali zbunjola je nastala jer na naslovnoj Večernjeg nije ništa pisalo.
Kao što je veleumno napisao komentar jedan čitatelj bezgrešnjaka, ne veliča se Franjo Tahy. Turnir se samo tako zove da se prikaže upravo njegova okrutnost prema seljacima kao i razlozi zašto je buna počela...
Što će biti tek na danima A. Hitlera? Prikaz njegovih zlodjela uz podjelu plinskih maski?