forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 Iza zvijezda - hvala na pažnji :)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 21/02/2013 : 15:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
TABLA 10

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 22/02/2013 : 16:38:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
TABLA 11

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 23/02/2013 : 15:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
TABLA 12

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 24/02/2013 : 12:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
TABLA 13

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 25/02/2013 : 15:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
TABLA 14

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 26/02/2013 : 10:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
TABLA 15

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 27/02/2013 : 15:23:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
TABLA 16

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 28/02/2013 : 08:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
TABLA 17

Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 28/02/2013 : 08:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
maestralno tonto :)

There can be only one, me!
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 01/03/2013 : 12:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
stvarno prelep srtez, ali pricu odavno ne pratim, nikad nisam voleo ovu tematiku i nekako mi je malo konfuzna.
alu svavako uzivam u tablama. ova zadnja je bas wow!

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 01/03/2013 : 15:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Barker

stvarno prelep srtez, ali pricu odavno ne pratim, nikad nisam voleo ovu tematiku i nekako mi je malo konfuzna.

Don't worry, uskoro kreće zadnje poglavlje Vatre s neba, u toj priči više uživaš...

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 01/03/2013 : 15:28:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
TABLA 18

Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 01/03/2013 : 17:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

Don't worry, uskoro kreće zadnje poglavlje Vatre s neba, u toj priči više uživaš...

Dobro si se sitia.Pratim i ja Iza zvijezda jer je crtez fenomenalan ali Vatra sa neba mi je puno draza i meni osobno je puno bolji strip nego Iza zvijezda.
Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
377 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 01/03/2013 : 18:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
Odlično je. Zanimljiv crtež, zanimljiva priča. Ne javljam se često na forumu ali pratim. Samo naprijed.

https://www.instagram.com/avet_rio_gribaje/
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 02/03/2013 : 12:42:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
TABLA 19

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 03/03/2013 : 13:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
TABLA 20

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 04/03/2013 : 00:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Priča je i dalje odlična (table neću i nema potrebe da komentarišem)...Smeta mi samo njena dinamika (didaskalije je previše "usporavaju") ali valjda mora biti takva da bi dala podlogu onome što ide dalje, tj. što je trebalo da ide dalje

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 04/03/2013 : 06:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

to se trazi!!

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 04/03/2013 : 10:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
TABLA 21

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 05/03/2013 : 16:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
...i to bi bilo to...

TABLA 22

Go to Top of Page

Kable
Starting Member

Croatia
47 Posts

Member since 15/02/2012

Posted - 06/03/2013 : 17:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Kable a Private Message  Reply with Quote
Šteta šta nisi iša dalje, jer ovo do sada je bilo izvrsno ... lipo si me upeca za priču i sad nema pomaka
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2421 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 06/03/2013 : 18:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Slažem se s Kableom. Stvarno šteta što si stao s ovim.
Da si nacrtao još jedno poglavlje, imao bi dovoljno materjala za album. Jedan sjajan album, koji bi rado kupio.
Šteta, jer mislim da si previše vremena,truda i strpljenja uložio na ova dva dijela, da bi tek tako odustao.

Ipak, hvala što si ovaj svoj strip podjelio s nama.
Meni ovakve, epske priče baš leže i smatram da ti priča (bar do sada) nije ni malo loša.
Misterij, čuda i veličina svijeta bogova neprestalno je prisutna.
Postava likova, arhitektura, kadriranje... sve mi je jako dobro

Jedino što ti se priča sporo odmotava, tako da izgleda,i poslije 44 strane, da smo i dalje na početku. Ipak, i to puno bolje djeluje kada se pročita sve odjednom.

Jesi li sam smislio priču i cijelu mitologiju priče?
I koliko je ovaj strip trebao imati strana sveukupno?
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/03/2013 : 19:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

Slažem se s Kableom. Stvarno šteta što si stao s ovim.
Da si nacrtao još jedno poglavlje, imao bi dovoljno materjala za album. Jedan sjajan album, koji bi rado kupio.
Šteta, jer mislim da si previše vremena,truda i strpljenja uložio na ova dva dijela, da bi tek tako odustao.

Ipak, hvala što si ovaj svoj strip podjelio s nama.
Meni ovakve, epske priče baš leže i smatram da ti priča (bar do sada) nije ni malo loša.
Misterij, čuda i veličina svijeta bogova neprestalno je prisutna.
Postava likova, arhitektura, kadriranje... sve mi je jako dobro

Jedino što ti se priča sporo odmotava, tako da izgleda,i poslije 44 strane, da smo i dalje na početku. Ipak, i to puno bolje djeluje kada se pročita sve odjednom.

Jesi li sam smislio priču i cijelu mitologiju priče?
I koliko je ovaj strip trebao imati strana sveukupno?

Priča je u potpunosti moja. Strip je trebao imati 4 poglavlja po 22 str. pa sam kasninije došao i na ideju da skratim na tri poglavlja kako bi ga uopće završio, no zasićenje je ipak bilo preveliko...rodila se ideja za vatru s neba i aj bog...

Gle, meni nije nimalo žao ni truda ni vremena, uživao sam crtajući, a kad sam shvatio da me više ne veseli stao sam... U vatri recimo apsolutno uživam, blizu je kraju i jedva čekam da je završim pa da sjednem, pročitam je u komadu i u miru sagledam rezultat.

Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2421 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 06/03/2013 : 21:03:04  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Znaćiiii, možda onda poslije Vatre, a ?

Nisam ni mislio da ti treba biti žao što si crtao (kada je nešto gušt, onda je to gušt! Stvar neusporediva sa odrađivanjem neke narudžbe, bez obzira što se radi o istom poslu. Jest da se ponekad i poklope te dvije stvari zajedno, ali ipak samo ponekad :), ali, ako još nije, vjerojatno će ti biti žao jednog dana što nisi dovršio taj strip.
Sudim po mojim iskustvima. Imam par nedovršenih stripova i stalno si obečavam - jednog dana... samo da nađem malo vremena... dovršit ću sve to...
Ustvari... evo, bio je taj stripić, Konan, koji sam započeo davno i kao i kod tebe, dok sam uživao crtalo se - kad je prošao gušt, stalo se.
Poanta je da sam prošle godine opet izvukao taj strip i zareko se da ću ga završiti - i evo, napokon JESAM!
I ne samo što sam se zarekao, već kad sam opet krenuo crtati, čarolija je opet bila tu.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/03/2013 : 22:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

Znaćiiii, možda onda poslije Vatre, a ?

Nisam ni mislio da ti treba biti žao što si crtao (kada je nešto gušt, onda je to gušt! Stvar neusporediva sa odrađivanjem neke narudžbe, bez obzira što se radi o istom poslu. Jest da se ponekad i poklope te dvije stvari zajedno, ali ipak samo ponekad :), ali, ako još nije, vjerojatno će ti biti žao jednog dana što nisi dovršio taj strip.
Sudim po mojim iskustvima. Imam par nedovršenih stripova i stalno si obečavam - jednog dana... samo da nađem malo vremena... dovršit ću sve to...
Ustvari... evo, bio je taj stripić, Konan, koji sam započeo davno i kao i kod tebe, dok sam uživao crtalo se - kad je prošao gušt, stalo se.
Poanta je da sam prošle godine opet izvukao taj strip i zareko se da ću ga završiti - i evo, napokon JESAM!
I ne samo što sam se zarekao, već kad sam opet krenuo crtati, čarolija je opet bila tu.

...a tko zna, jednog dana...možda...

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000