Svaka čast za ediciju Perle. Jučer nabavio Western, odličan album. Još ga čitam. Osim izuzetno dobre priče i crteža velike pohvale Slobi i Darkwoodovcima na fenomenalnom izdanju. Štampa, odabir papira čista desetka. Čak i meko pakovanje izgleda fantastično.
ne znam u kojoj menjacnici si bio, ali kupovni kurs je 111,8 do 111,9... i ja sam danas kupio po ovom prvom...
Moguće da se onda ona ženska zeznula, zabrojala, nisam uzeo onaj papirić da vidim kurs ali je brojala novce preda mnom. A vidim na netu se vrti oko 111,5
Procitao juce Vestern, odlican crtez, odlicna prica, nije onaj najklasicni vestren zato mi se i svidja iako volim i klasicni vestern.Bas tuzna sudbina glavnog protagoniste. 10/10
Procitao juce Vestern, odlican crtez, odlicna prica, nije onaj najklasicni vestren zato mi se i svidja iako volim i klasicni vestern.Bas tuzna sudbina glavnog protagoniste. 10/10
Slazem se u potpunosti...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Več dugo nisam čitao tako dobar strip. Rosinski je ovde klasično dobar slikar a ne crtač. Ali Van Hamme je napravio vrlo dobar poso - sinac, nečeš pobeč grehovima prošlosti, to ti je sudbina, jbga. Izvanredno i svaka preporuka za ovaj kratak sažet enostrelski western.