forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/03/2013 : 22:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

Naknada giganta samo 250 primjeraka !
Kako su krenuli, za 14 broj, ba bi ga dobio, morat ću noćiti pred njihovom tiskarom.

Nažalost su u Libellusu očito procijenili da Nathan nema veću jezgru od 250 konstantnih čitatelja (a možda će ova brojka biti i manja). Stvarno šteta na koliko je ova tiraža spala, a ne znam ni kako s ovim brojem uspiju i doći na pozitivnu nulu.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/03/2013 : 22:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Ajde molim te pitaj dade dal misle reprintat gigante jer bi tada kupio ove nove brojeve.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/03/2013 : 22:32:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
I koji su ovo sve likovi na naslovnici jer sam baš pročitao sve po redu i ne nalazim ih.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/03/2013 : 22:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Ajde molim te pitaj dade dal misle reprintat gigante jer bi tada kupio ove nove brojeve.

To su Dade bar 3 puta dosad ponovili: reprinta giganata apsolutno neće biti!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/03/2013 : 22:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

Nisam baš detaljno listao po njihovom forumu. A jbg, onda mi se ne isplati kupovat gigant nego pričekati da nečija žena zbog trećeg djeteta počne rasprodavat nečiju kolekciju.
Neka se meni prvom javi!

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/03/2013 : 22:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
250 primjeraka...
Ako (bubnut ću) 30-40 ode na knjižnice, to znači da jedva dvjestotinjak ljudi kupi ovo izdanje.

Hm...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/03/2013 : 22:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nisam baš detaljno listao po njihovom forumu. A jbg, onda mi se ne isplati kupovat gigant nego pričekati da nečija žena zbog trećeg djeteta počne rasprodavat nečiju kolekciju.
Neka se meni prvom javi!

Malo sutra.

Uostalom ja sam prve gigante nabavio preko aukcija. Zašto ne bi i ti. Odrekni se par puta alkohola za vikend, ne kupuj curi ništa za Dan žena i eto malo love za Nathana.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/03/2013 : 23:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Malo sutra.

Uostalom ja sam prve gigante nabavio preko aukcija. Zašto ne bi i ti. Odrekni se par puta alkohola za vikend, ne kupuj curi ništa za Dan žena i eto malo love za Nathana.

Ovaj qoute moram razdvojiti da sve iskomentiram.

quote:
Uostalom ja sam prve gigante nabavio preko aukcija.
Razočaran sam RA-ZO-ČA-RA-N SAM

quote:
Odrekni se par puta alkohola za vikend,
Jbg, odrekao sam se pa opet ništa.

quote:
ne kupuj curi ništa za Dan žena
Kad bih imao curu

P.S. Ak ja nemam sreće u ljubavi barem ti pusti nešto lijepo sovjoj ženi
http://www.youtube.com/watch?v=NBS5rqLY68U

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/03/2013 : 23:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

P.S. Ak ja nemam sreće u ljubavi barem ti pusti nešto lijepo sovjoj ženi
http://www.youtube.com/watch?v=NBS5rqLY68U

Simpa si ti jedan momak. Evo i žena mi se raznježila.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/03/2013 : 23:22:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Uostalom ja sam prve gigante nabavio preko aukcija.
Razočaran sam RA-ZO-ČA-RA-N SAM

Eto vidiš da ima nade i za tebe. Nisam ni ja s Nathanom savršen, kad sam se opet vratio njegovom čitanju Libellus je već bio objavio jedno 15-20 knjiga.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/03/2013 : 23:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Holly s*it pa onda sam ja krenuo ubrzo nakon tebe.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/03/2013 : 23:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Teritorij
Nathan Never
NN LIB 40b | 96 str.
recky by Jerr K.

Raul Corben je opaki kriminalac koji se obogatio na području Teritorija koristeći emigrante kao jeftinu radnu snagu. Jedna od tih emigrantica uspijeva pobjeći i slučajno se pojaviti u jednom ljetovalištu pred Nathanom i Hadijom koji su tu došli kako bi izgladili svoje narušene odnose u vezi. Nathan odmah prekida odmor i provodi istragu, a stvari se još više zakompliciraju kad Corbenovi ljudi otmu Hadiju...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 07/03/2013 : 10:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, samo što je mala razlika između mene i tebe što si ti otkrio Nathana prije par godina, a ja ga pratim od '94, od prvog broja s tim što sam imao taj mali prekid od kraja Ludensove ere do uskrsnuća preko Libellusa.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 07/03/2013 : 17:36:00  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da, samo što je mala razlika između mene i tebe što si ti otkrio Nathana prije par godina, a ja ga pratim od '94, od prvog broja s tim što sam imao taj mali prekid od kraja Ludensove ere do uskrsnuća preko Libellusa.

Khm, želim jasno naznačiti da sam brojeve između LU42-50, izuzev 43, i privh par brojeva SD imao u svojoj kolekciji, ali sam želio prvo kompletirati

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/03/2013 : 18:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Novi GR 24

Nathan Never GrandeRistampa 24, bimestrale
Copertina: Max Bertolini

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2421 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 07/03/2013 : 21:44:48  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Ovaj broj čekam kod nas!
OVAJ!!!
Pa da mogu reći- KOMPLETIRANO!
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 07/03/2013 : 23:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Stvarno je zanimljiv ovaj trinaesti gigant. Nelinearna radnja, kako kaže Vigna u uvod; Nathan se nadiše nekakve droge da bi zatim tjednima bio u komi i sanjao neke luđačke snove koji su zapravo paralelne dimenzije. Opet neka, kao, what if-priča.
Sudeći po Di Clementeovom solidnom crtežu, Olivares je 2010. bio u modi.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/03/2013 : 08:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Još malo pa će GR prestići LB:))

Nego Jerry di su te asocijacije?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/03/2013 : 10:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Danas, ako stignem.
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
383 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 09/03/2013 : 18:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
Još malo pa će naši giganti prestići talijanske :D još da ne kasnimo 300 brojeva u regularnoj seriji... :P

inače, i nesretna 13-ica je po običaju dobar gigant. čitajući ga palo mi je napamet samo jedno - kako bi bilo zakon da je svaki san ilustrirao drugi crtač!

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/03/2013 : 23:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da su svi Natanoljupci već iščitali gigant. I to je pokazatelj kolika je glad za Nathanom i ubrzanjem njegovih izdanja.

A ja još čekam NN 45 i ovaj gigant. Valjda će sljedeći tjedan.

Asocijacija ide u ponedjeljak, ne stignem je postaviti za vikend.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/03/2013 : 14:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
IGRA ASOCIJACIJE

A 1- April
A 2- Skotos
A 3- koza (z ka zirafa, s moba pisem)
A 4- agent

STUPAC A- Jack

B 1- ??
B 2- ??
B 3- ??
B 4- ??

STUPAC B- ??

C 1- ??
C 2- ??
C 3- ??
C 4- vinograd

STUPAC C- ??

D 1- ??
D 2- ??
D 3- ??
D 4- ??

STUPAC D- ??

KONAČNO RJEŠENJE- ???

Idemo, pucajte...

Edited by - Jerry Krause on 11/03/2013 19:55:39
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 11/03/2013 : 15:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
A1

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/03/2013 : 15:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
stupac a - mjeseci

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/03/2013 : 15:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Nein
Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.28 seconds. Snitz Forums 2000