Author |
Topic |
cerichus
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1639 Posts
Member since 01/02/2007 |
Posted - 24/07/2012 : 19:55:20
|
Mislim da je hrbata, ali naći će se već neki jezikoslovac da nam to razriješi :) Možeš koristiti termin "rikna", pa nećeš imati ovih nedoumica :) |
Elvis has just left the building! |
|
|
gjuro76
New Member
Croatia
135 Posts
Member since 14/09/2011 |
Posted - 24/07/2012 : 22:49:57
|
quote: Originally posted by Cromwell
Kupio, pročitao, mogu reći da je 200 stranica prokleto premalo. Od svirke u Folsomu se odmah prebacuje na snimanje ''Hurt''-a a to je koliko? -tridesetak godina? Ne kužim taj potez ali dobro, bitno da sam prilično uživao u čitanju.
Što se tiče kvalitete izdanja. Tko planira nek kupi sada po akcijskoj cijeni jer redovnih 150 kuna ja bogami ne bi dao! Upravo sada ga gledam na polici i nevjerojatno mi smeta ''rješenje?'' hrbta* jer slika s naslovnice prelazi skroz do slova tak da to izgleda grbavo i amaterski u tri pičke materine!
Napokon netko tko komentira strip, a ne glazbu JC.
Ako već hoćemo o glazbi postoji podforum glazba, pa tamo možemo u detalje...
Cijela jedna stranica posta ode na krive stvari, ali to je tako kad svi želimo biti (pre)pametni... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 12/03/2013 : 21:42:50
|
Cash: I see a darkness ALBUM TINO 1 | 220 str. recenzija by TINton
Reinhard Kleist, istaknuti njemački autor donosi nam biografiju jednog od najvećih, ako ne i najvećeg pjevača country glazbe – legendarnog Johnnyja Casha. Biografija ispričana od strane jednog zatvorenika u zatvoru Folsomu te ujedno velikog obožavalca Johnnyjeve muzike, priča ponajviše govori o Cashovoj ovisnosti, njegovom vezom s June Carter i nastupu u zatvoru Folsomu.
A evo još jedne recenzije s nekog druga sajta od jednog od naših cijenjenih forumaša - luce Torellija, glavom i bradurinom... (jesu li bile i dredle, hm!)
http://www.potlista.com/dnevniboravak/svastara/2382-reinhard-kleist-cash-i-see-a-darkness.html |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Topic |
|