Author |
Topic  |
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 05/03/2013 : 17:45:36
|
quote: Originally posted by Luca_Torelli
quote: Originally posted by djule
POTENCIJALNI SPOILER ALERT!!!
oće se mišon i rik kresnut možda? 
S obzirom da Mišon sve više pokazuje bubis, ništa čudno!
Privlacnost izmedu ratnika..nista neubicajeno.. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10531 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 11/03/2013 : 15:30:40
|
quote: Originally posted by djule
bezveze sinoćnja epizoda, u svakom smislu.
Definitivno najlošija do sada. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10531 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 11/03/2013 : 16:13:42
|
quote: Originally posted by Windwalker
U sezoni, ili sveukupno?
U sezoni sigurno, a vjerovatno i sve skupa. Iman osjećaj da je nisan pogleda ne bi ništa propustija. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 11/03/2013 : 17:32:21
|
Sad se imam čemu veseliti. 
E jebo vas, ja je upravo namjeravam pogledati   |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
Posted - 11/03/2013 : 17:57:28
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Sad se imam čemu veseliti. 
E jebo vas, ja je upravo namjeravam pogledati  
Ovo je prvi ponedjeljak da nisam žurio kući pogledati novu epizodu TWD-a (zbog negativnih komentara, jasno).. |
nebesa nisu humana... (Hrabal)
|
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
Posted - 12/03/2013 : 15:40:27
|
Kak' je počelo, u sljedećoj će epizodi Daryl popljugat' igraču bejzbola, a Hershel Guvernerovom doktoru. |
nebesa nisu humana... (Hrabal)
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 12/03/2013 : 16:32:03
|
Meni je epizoda uistinu dobra..konverzacija za onim stolom je odlicno izvedena, kao i konverzacija koja se dogadala pred barakom. A sada ...rat |
 |
|
dicmanjac
Senior Member

Croatia
1049 Posts
Member since 23/01/2011 |
Posted - 14/03/2013 : 16:54:19
|
Evo pogledao 1.sezonu, i taman skinuo 2.sezonu. Vidio sam da uz 2.sezonu idu neke "webisodes". Pročitao sam da su to zasebne epizode od ostalih likova, u kojima vidimo kako je koji lik dospija tu di je sad. Kojim redosljedom to gledati?
Btw.serija mi je vrlo dobra. Nisam je htio prije gledati jer sam čekao da prvo pročitam strip od Darkwooda,ali nisam izdržao. |
 |
|
Lorda
Average Member

Croatia
663 Posts
Member since 07/11/2002 |
Posted - 19/03/2013 : 13:22:32
|
Po meni vrlo dobra epizoda,jedina veća zamjerka bi opet bila opet iskakanje zombija niotkuda (s obzirom da su glasni i spori), izgleda mi isforsirano i moram priznati očekivano.
SPOILERi
Što se toga tiče da su malo bolje prikazali Andreinu iscepljenost pa s tim pomanjkanje opreza i pažne s obzirom da se koncentrirala na cestu ali ipak da joj se tako prikradu nije baš vjerojatno.
Druga stvar; iako Guverner zna gdje je krenula ipak bi ju pronaći bilo kao iglu u plastu sijena, pogotovo u onom napuštenom skladištu.
I s obzirom da je stalno bila oko Dalea teško da se ne bi sjetila njegovog vozila pa bar da mu izbuši gume ako su pretpostavljam ključevi ostali u njegovom džepu.
I da, s "kilometra" je bilo vidljivo da će ju ščepati nadomak zatvora...
No epizoda mi je napokon pružila napetost i neizvjesnost, pogotovo kod te igre mačke i miša...
PS
Vjerojatno je Milton zapalio zombije, osim ako ne spremaju neko novo iznenađenje. I Tyrese mi je još nedefiniran, baš me zanima što će s njim do kraja s obzirom da su ostale samo 2 epizode. |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 19/03/2013 : 22:26:03
|
Tyrese,tj. glumac kaj ga glumi Chad L. Coleman je kao u Žici; luta između good and bad guya, al osobno, pretpostavljam da bu imao veliku ulogu u 4. sezoni sa ostatkom škvadre(ko preživi zadnju epizodu). |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Posted - 19/03/2013 : 22:31:40
|
A po čemu je točno bad guy? Lik je zasad jedna od najskuliranijih i najpozitivnijih osoba u seriji. |
Edited by - Windwalker on 19/03/2013 22:33:01 |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 19/03/2013 : 22:45:57
|
A po čemu je točno bad guy? Lik je zasad jedna od najskuliranijih i najpozitivnijih osoba u seriji.
ne mislim da je bad guy u užem kontekstu već trenutno se traži između guvernerove škvadre i sigurno ima negativan stav prema ricku koji mu je dao nogu u guzicu kad je njega i ekipu našao u zatvoru. naravno, rickova krivnja. i meni se isto čini kao jedan od najvećih potencijala u seriji(slično kao i uloga tog glumca u žici) |
Edited by - djule on 19/03/2013 22:47:45 |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 19/03/2013 : 23:58:34
|
Ono sto meni nije jasno je zasto ova sezona uopce ima 16 epizoda? Najprije sam se poveselio jer sam mislio da postoji dobar razlog za to, da imaju nesto pametno za reci, ali nakon odgledane zadnje dvije epizode vidim da razloga nema. Zadnje dvije epizode su komotno mogle biti jedna, ako i to. Razvlace zavrsni obracun unedogled a kvaliteta cjelokupne sezone zbog toga trpl. |
These pretzels are making me thirsty... |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 20/03/2013 : 07:27:12
|
quote: Originally posted by dante
Ono sto meni nije jasno je zasto ova sezona uopce ima 16 epizoda? Najprije sam se poveselio jer sam mislio da postoji dobar razlog za to, da imaju nesto pametno za reci, ali nakon odgledane zadnje dvije epizode vidim da razloga nema. Zadnje dvije epizode su komotno mogle biti jedna, ako i to. Razvlace zavrsni obracun unedogled a kvaliteta cjelokupne sezone zbog toga trpl.
potpisujem. osim kaj su razvučene i nepotrebne, po kvaliteti su najgore ove sezone. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 20/03/2013 : 07:54:58
|
quote: Originally posted by dante
Ono sto meni nije jasno je zasto ova sezona uopce ima 16 epizoda? Najprije sam se poveselio jer sam mislio da postoji dobar razlog za to, da imaju nesto pametno za reci, ali nakon odgledane zadnje dvije epizode vidim da razloga nema. Zadnje dvije epizode su komotno mogle biti jedna, ako i to. Razvlace zavrsni obracun unedogled a kvaliteta cjelokupne sezone zbog toga trpl.
DA, sasvim nepotrebno.. |
 |
|
Lorda
Average Member

Croatia
663 Posts
Member since 07/11/2002 |
Posted - 20/03/2013 : 08:14:48
|
Pa još je ukupno sve to dobro i ispalo u 3. sezoni s obzirom da su imali stalne promjene producenata i scenarista. Očigledno je bilo nekih neslaganja sa smijerom kojim serija ide tako da se to vjerojatno i vidi da "vrludaju" po scenariju. Priča se da se Kirkman previše upliće u samu režiju pa je tu dolazilo do sukoba sa ostalim glavonjama.
Negdje sam čitao da je glumac koji glumi Miltona izjavio da dugo nije dobio scenarij za buduće epizode tako da uopće nije znao u kome smijeru treba razvijati lik (da li je dobar, loš, nešto treće). Mnoge su se stvari dopisivale i mijenjale u hodu tijekom samih snimanja.
Tako da su vjerojatno imali ideju da bi bila dobra stvar napraviti 16 epizoda pa se to ipak sve nažalost razvuklo, valjda je sve pitanje para... S obzorom da je cijelu drugu bilo samo Herschelovo imanje a u drugoj zatvor i Woodbury...
Mada je meni i dalje ova 3. sezona mnogo bolja od druge. Prvu ne računam, sve je bilo svježe i mnogo više događaja i setova (bolnica i Rickov gradić, Atlanta, kamp na brdu, Jennerov istraživački centar itd). |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 20/03/2013 : 08:23:37
|
samo, bojim se da bi ovakvim tempom i dinamikom, ak sljedeće sezone ne riješe se tih sladunjavih, zamornih i nepotrebnih dijelova, serija mogla doživjeti sudbinu V(2009)...
jer ne bude narod dugo trpio rickovo viđanje mrtve lori te priče i radnju koja se vrti isključivo oko likova, a ne teme o zombijima, zarazi, apokalipsi svijeta, preživljavanju jer iskreno rečeno likovi baš i nisu nekaj bogzna zanimljivi,a imali su više nego dovoljno prilika za razvoj lika... |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 20/03/2013 : 11:17:21
|
djule, mislim da si u krivu... Zombiji su sad mainstream fenomen i ovo će ići još dugo. V je sasvim druga stvar, to je SF, a SF serije danas ne prolaze uopće! Ima iznimaka poput BSG, ali to je rijetko.
Što se mene tiče, ova 3. sezona mi je jako dobra općenito, kako stvari idu u drugom dijelu sezone, mogu reći da s nestrpljenjem očekujem svaku epizodu. Likovi su se sad malo skulirali, ne rade sranja koja me inače znaju nervirati u scenarij. Uostalom čim su se riješili Lory i njezinog odnosa prema Ricku i svemu ostalome; i Shanea, puno je bolje! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 20/03/2013 : 11:53:03
|
quote: Originally posted by DeeCay
djule, mislim da si u krivu... Zombiji su sad mainstream fenomen i ovo će ići još dugo. V je sasvim druga stvar, to je SF, a SF serije danas ne prolaze uopće! Ima iznimaka poput BSG, ali to je rijetko.
Što se mene tiče, ova 3. sezona mi je jako dobra općenito, kako stvari idu u drugom dijelu sezone, mogu reći da s nestrpljenjem očekujem svaku epizodu. Likovi su se sad malo skulirali, ne rade sranja koja me inače znaju nervirati u scenarij. Uostalom čim su se riješili Lory i njezinog odnosa prema Ricku i svemu ostalome; i Shanea, puno je bolje!
jesu mejnstrim,al ak se malo ne ubrza radnja i prebaci težište na priču, a ne to jel rick vidi lori i hoće li andrea pasti na prekrasan guvernerov povez prek oka onda serija kolko god imala potencijala i bila draga nebu mogla držat gledanost.
|
 |
|
Topic  |
|