forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 STOMINA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

iseserin
New Member

110 Posts

Member since 26/09/2007

Posted - 17/09/2012 : 12:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send iseserin a Private Message  Reply with Quote
Prodao sam komplet DIGIMONA kupcu pod nickom STOMINA, evo prošlo već sedam dana, a on se na javlja, poslao sam dotičnom par mailova, no odgovora nema.
Ne znam u čemu je problem (ako mu mail ne radi neka mi se javi na mobitel 098 196 42 98)?

Shiva314
Junior Member

Croatia
336 Posts

Member since 16/07/2004

Posted - 19/03/2013 : 13:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Shiva314 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by iseserin

Prodao sam komplet DIGIMONA kupcu pod nickom STOMINA, evo prošlo već sedam dana, a on se na javlja, poslao sam dotičnom par mailova, no odgovora nema.
Ne znam u čemu je problem (ako mu mail ne radi neka mi se javi na mobitel 098 196 42 98)?

Jel još netko imao kontakta sa ovim kupcem?
Prije par dana je osvojio jednog SA Maxmagnusa kod mene, ali mail mu je neaktivan (Message Delivery Failure).
Vidim da je neki zajebant (po komentarima koje su mu prodavači ostavili).

I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie
Go to Top of Page

Whetherpine
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 15/07/2010

Posted - 21/03/2013 : 23:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Whetherpine a Private Message  Reply with Quote
Bah, i ja imam problem sa njim!
On se meni čak i javio za aukciju i ja mu pošaljem podatke i od onda mi se više ne javlja! Isti problem sa mailom ima i kod mene a javio mi se preko pm-a. Poslao mu isto broj mobitela ali ne trza!
Go to Top of Page

Shiva314
Junior Member

Croatia
336 Posts

Member since 16/07/2004

Posted - 22/03/2013 : 09:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Shiva314 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Whetherpine

On se meni čak i javio za aukciju i ja mu pošaljem podatke i od onda mi se više ne javlja! Isti problem sa mailom ima i kod mene a javio mi se preko pm-a. Poslao mu isto broj mobitela ali ne trza!

Vidim da trenutno bida na još nekim aukcijama, a nema se "vremena" javiti na PM ili mail.
Koliko je neko normalno vrijeme tolerancije prije upisivanja negativnog komentara?
Tjedan dana?
Mjesec dana?

Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 22/03/2013 : 21:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message  Reply with Quote
takodjer i meni se ne javlja... poslao sam mu mail, ali mail mu ne radi...

Go to Top of Page

Whetherpine
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 15/07/2010

Posted - 22/03/2013 : 23:05:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Whetherpine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shiva314

quote:

Vidim da trenutno bida na još nekim aukcijama, a nema se "vremena" javiti na PM ili mail.
Koliko je neko normalno vrijeme tolerancije prije upisivanja negativnog komentara?
Tjedan dana?
Mjesec dana?

Ne znam ali meni je tolerancija na takav bezobrazluk sve manja.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 23/03/2013 : 09:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Poslao sam mu i ja jedan strip koji je osvojio kod mene na aukciji. Uredno mi je javio adresu za slanje, nakon toga ništa.

Ali još je rano za ikakve reakcije.

itsyourworldyoucanchangeit

Edited by - alen on 23/03/2013 09:59:06
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/03/2013 : 18:48:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shiva314

quote:

Tjedan dana?
Mjesec dana?

ja čekam sedam dana...ipak,imaš likova šta čekaju i po pola godine,neki i godinu...pa ti vidi...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 23/03/2013 : 19:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Hvala na upozorenju, stavio sam ga na crnu listu kupaca...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Whetherpine
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 15/07/2010

Posted - 24/03/2013 : 10:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Whetherpine a Private Message  Reply with Quote
Da uredno klikće po drugim aukcijama a nikom se ne javlja.
Go to Top of Page

Shiva314
Junior Member

Croatia
336 Posts

Member since 16/07/2004

Posted - 24/03/2013 : 15:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Shiva314 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo
ja čekam sedam dana...ipak,imaš likova šta čekaju i po pola godine,neki i godinu...pa ti vidi...

Dao mu negativni, uz obrazloženje zašto (nejavljanje na PM, nepostojeća mail adresa), a i napomenu da ću ga izmijeniti kad mi se javi za plaćanje i preuzimanje.
Vidim da lik i dalje bida na par aukcija, a neke koje su završene u proteklih mjesec dana nisu realizirane.
Upozorenje svim prodavačima (ako je neutemeljeno, slijedi moja isprika).

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 24/03/2013 : 22:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

S obzirom da imam njegovo ime i adresu pronašao sam i telefonski broj u telefonskom imeniku!

nemoj bas tako javno stavljati tuđe podatke. Mozes na pm javiti zainteresiranima.

Mrzim mrznju!

Edited by - mamlaz on 24/03/2013 22:11:39
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2341 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 25/03/2013 : 01:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
Da,dovoljno je napisati da imaš ime,adresu i tel.pa koga zanima neka pita,javno objavljivanje tuđih podataka bez pristanka te osobe je na nekim aukcijama i forumima čak strogo zabranjeno,doduše ne znam kako to stoji ovdje.....

#!??
Go to Top of Page

Whetherpine
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 15/07/2010

Posted - 26/03/2013 : 08:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Whetherpine a Private Message  Reply with Quote
Dobro sorry, obrisano, bio sam iživciran i htio sam pomoći drugima, zvao sam ga ali opet me ignorira.

Edited by - Whetherpine on 26/03/2013 08:26:55
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000