Author |
Topic |
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 22/03/2013 : 14:25:29
|
quote: Originally posted by 1Euro
pa što se ti uopšte buniš? Natukao si 9000 postova u stripovskom podforumu, tamo gdje ionako želiš da sudjeluješ, a koliko bi ih tek natukao da si samo imao vremena ko oni "jebivjetrovi"....i sada ti smetaju "jebivjetrovi" i "zgubidani", koji ionako imaju duplo manje postova od tebe i to na podforumu, koji tebe ionako ne interesira. Znači, u čemu ti uopšte imaš problem? Što ti smetaju teme koje se nalaze u podforumu kojeg ti ionako ne pratiš? Ako si natukao 9000 postova znači da ima dosta interesantnih topika koji tebe zanimaju pa se drži njih, pusti ostale da pišu gdje njima odgovara.
U tome što ljudi s kojima se može kvalitetno raspravljati o stripu bivaju izbačeni jer ih je netko isprovocirao radi tema nevezanih za stripove. Ne kažem da nisu i sami krivi što su nasjeli na provokaciju, ali ipak bi stripovski forum trebao učiniti nešto da "zaštiti" ljude koji više doprinose suštini i zadaći ovog foruma od onih koji su tu da raspravljaju o ratovima, politici i referendumima na otocima udaljenima tisućama kilometara od nas. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 22/03/2013 : 14:31:51
|
a ko je to točno izbačen da si zaključio kako bi nekoga trebalo zaštiti?
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 22/03/2013 : 14:50:02
|
Ne znam sad gdje tražiti, ali mislim da je acestroke bio izbačen radi nečega nevezanog za strip. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 22/03/2013 : 15:03:23
|
I dalje ne kužim kakva zaštita je potrebna. ace je svojevoljno ulazio u raspravu, nitko ga nije silio, pa da mu treba zaštita. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 22/03/2013 : 15:13:23
|
Pa to i govorim, kriv je i on jer je reagirao, ali treba nekako razdvojiti ove koji stvarno doprinose forumu slikama, pričom, bilo čim vezanim za stripove, od onih koji stripove praktički i ne spominju. Ne znam ni sam zašto sam spomenuo zaštitu, tako mi je nekako palo na pamet, nešto u vidu strožih banova za one koji su često tamo gdje zaiskri u "nestripovskim" temama. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 22/03/2013 : 15:22:11
|
Pa ne baš segregacija, više kao pokušaj pravljenja zdravijeg radnog okoliša. Dobijaju li po tvrtkama radnici koji ne rade ono radi čega su tu i koji pri tome ometaju i druge otkaze? |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 22/03/2013 : 15:22:44
|
Bio sam izbacen par puta, i ne opravdavam svoje ponasanje. Zasluzeno sam bio udaljen zbog uvrijeda, i to je to. Ne smatram da bi ikakva 'zastita' bila potrebna, jer to onda ne bi bilo fer prema ostalim forumasima koji jesu udaljeni zbog slicnih uvreda. Pravila bi trebala da jednako vaze za sve clanove. Jednostavno se ne ubacujem u slicne rasprave kao prije, tri bana mi je i vise nego dosta. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 22/03/2013 : 15:24:31
|
Ma nisam mislio da se zaštiti nekoga konkretno u takvom slučaju, nego da se jednostavno oni koji su (pre)često izbacivani radi izazivanja svađa udalje zauvijek i adio. Jednostavno mi pala na pamet riječ "zaštita", nazovite to kako hoćete. |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 22/03/2013 : 17:02:51
|
Provokator i isprovocirani nisu isti, kao ni prijestupnik i zrtva...ima pravnika tu negdje? Forum se svodi na strip, ipak se tako zove zar ne? Svi koji su tu mimo stripa ne trebaju niti posjecivati sajt osim da sudjeluju u raspravi i pracenju izdanja u svijetu stripa.
Previse su mlaki sa kaznama na forumu, drugdje ne bi prolazilo.
Da li isti clanovi posjecuju i druge forume iz "regiona"? Da li tamo izbacuju svoje otrove, a tamo ima moderatora i izdavaca koji su postavili stranicu radi reklama i prodaje, ne bi se nitko previse trsio da izbaci budale...pa nece trziste propasti zbog tri-cetiri windfuckera... Ja sam isto blesav kad svoje vrijeme trosim na ovakve postove..da se poduzmu konkretniji koraci fino ukines likove i bye-bye nema vise papazjanija i miran forum...treba referendum ?
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 22/03/2013 : 20:04:11
|
predlazem da na ovom forumu smiju pisati samo scenaristi i crtaci stripova, a ostali smiju citati i ne komentirati. zasto da citamo misljenja ljudi o stripu koji o tome nemaju pojma i ne bave se njime. |
Mrzim mrznju! |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 22/03/2013 : 22:40:24
|
jedan od razloga zbog čega (konstantno) inzistiram na "škakljivim" temama na ovom forumu je zbog toga što je ovaj forum ipak "poseban" i to na taj način da ja gomilu ljudi ovdje poznajem, što ovako vitrualno, što uživo... a neke od vas čak smatram i prijateljima. i upravo stoga želim razgovarati s vama o životnim temama i fenomenima koje nas okružuju, jer me zanima što mislite i kako razmišljate. i još više, jer znam lice, znam ljude iza mnogih ovih nickova na forumu, i neke smatram bliskima. naravno, mogu ja otići na index.hr i tamo slobodno iskazivati mišljenje, političariti, što i radim, ali nije to to... tko su, što su ti ljudi na indexu? tko su ti čudni nickovi? ti provokatori? filozofi? šupci? samo stranci... a možda i foliranti... dokje ovdje drugačije. ja postove mnogih ovdje mogu povezati sa njihovim licima, karakterima, sa susretima s vama, sa pričama koje smo si pričali i tome slično... i zato i dalje volim, želim i imam potrebu razgovarati s ljudima ovdje... o svemu. i mislim da je to sasvim normalno. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
izivko
Advanced Member
Germany
12494 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 22/03/2013 : 22:56:08
|
quote: Originally posted by mamlaz
predlazem da na ovom forumu smiju pisati samo scenaristi i crtaci stripova, a ostali smiju citati i ne komentirati. zasto da citamo misljenja ljudi o stripu koji o tome nemaju pojma i ne bave se njime.
Pametan prijedlog |
Have mercy |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 22/03/2013 : 22:59:16
|
quote: Originally posted by izivko
predlazem da na ovom forumu smiju pisati samo scenaristi i crtaci stripova, a ostali smiju citati i ne komentirati. zasto da citamo misljenja ljudi o stripu koji o tome nemaju pojma i ne bave se njime.
Pametan prijedlog
ps. za one koji ne kuze, i izivko i ja smo samo dobre volje:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 23/03/2013 : 02:47:48
|
quote: Originally posted by izivko
Pametan prijedlog
ps. za one koji ne kuze, i izivko i ja smo samo dobre volje:)
Kako mozes biti dobre volje,kada su ti smanjili placu? |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 23/03/2013 : 09:12:31
|
quote: Originally posted by kiky
jedan od razloga zbog čega (konstantno) inzistiram na "škakljivim" temama na ovom forumu je zbog toga što je ovaj forum ipak "poseban" i to na taj način da ja gomilu ljudi ovdje poznajem, što ovako vitrualno, što uživo... a neke od vas čak smatram i prijateljima. i upravo stoga želim razgovarati s vama o životnim temama i fenomenima koje nas okružuju, jer me zanima što mislite i kako razmišljate. i još više, jer znam lice, znam ljude iza mnogih ovih nickova na forumu, i neke smatram bliskima. naravno, mogu ja otići na index.hr i tamo slobodno iskazivati mišljenje, političariti, što i radim, ali nije to to... tko su, što su ti ljudi na indexu? tko su ti čudni nickovi? ti provokatori? filozofi? šupci? samo stranci... a možda i foliranti... dokje ovdje drugačije. ja postove mnogih ovdje mogu povezati sa njihovim licima, karakterima, sa susretima s vama, sa pričama koje smo si pričali i tome slično... i zato i dalje volim, želim i imam potrebu razgovarati s ljudima ovdje... o svemu. i mislim da je to sasvim normalno.
Dobro rečeno. Jedino što čovjek koji stoji iza ovog sajta i bez kojega ovaj sajt ne bi postojao ne voli razgovor o politici. Razlog je što takvi razgovori po pravilu odu na vrijeđanje po nacionalnoj ili drugoj osnovi što njega ojađuje. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 23/03/2013 : 15:41:19
|
čim više omalovažavati druge, naturiti im na nos da nemaju pojma i da su ignoranti, dovoditi u pitanje njihovu vjersku nacionalnu i spolnu pripadnost, stajati na planini i gledati sve i sva odozgo, smijati se odozgo, čitati i shvaćati nietzschea na najpopulističkiji i najvulgarniji način, biti isključiv tvrdica primitivan žilav sirov, ukratko forumašiti antiscomovski, e to je put kome scom treba težiti. |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 23/03/2013 : 17:00:38
|
Bas sinoc gledao Conan the Barbarian i taj chicha Niche kaze "Sto te ne ubije to te ojaca!" Krome i cheliche! Hmgrhh ! :-) |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 25/03/2013 : 09:58:30
|
quote: Originally posted by acestroke
Kruger, stvarno pretjerujes. Majke ti, hajde dokazi mi kad smo zadnji put vidjeli svadju u stripovskim temama u kojoj je nekoliko ljudi odjednom udaljeno? Ili makar jedan? Koliko se puta godisnje to dogadja?
ne znam tocno prije koliko godina, mozda dvije, tri, te svadje su bile zestoke i krvave |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 25/03/2013 : 10:02:15
|
quote: Originally posted by Kruger
Kruger, stvarno pretjerujes. Majke ti, hajde dokazi mi kad smo zadnji put vidjeli svadju u stripovskim temama u kojoj je nekoliko ljudi odjednom udaljeno? Ili makar jedan? Koliko se puta godisnje to dogadja?
ne znam tocno prije koliko godina, mozda dvije, tri, te svadje su bile zestoke i krvave
ima i vise. mozda cak 5-6 godina |
Mrzim mrznju! |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 25/03/2013 : 11:10:00
|
quote: Originally posted by kiky
jedan od razloga zbog čega (konstantno) inzistiram na "škakljivim" temama na ovom forumu je zbog toga što je ovaj forum ipak "poseban" i to na taj način da ja gomilu ljudi ovdje poznajem, što ovako vitrualno, što uživo... a neke od vas čak smatram i prijateljima. i upravo stoga želim razgovarati s vama o životnim temama i fenomenima koje nas okružuju, jer me zanima što mislite i kako razmišljate. i još više, jer znam lice, znam ljude iza mnogih ovih nickova na forumu, i neke smatram bliskima. naravno, mogu ja otići na index.hr i tamo slobodno iskazivati mišljenje, političariti, što i radim, ali nije to to... tko su, što su ti ljudi na indexu? tko su ti čudni nickovi? ti provokatori? filozofi? šupci? samo stranci... a možda i foliranti... dokje ovdje drugačije. ja postove mnogih ovdje mogu povezati sa njihovim licima, karakterima, sa susretima s vama, sa pričama koje smo si pričali i tome slično... i zato i dalje volim, želim i imam potrebu razgovarati s ljudima ovdje... o svemu. i mislim da je to sasvim normalno.
Lipo napisano. Uostalon, evo ja san se nekidan u Zagrebu naša sa 5-6 forumaša sa stripovi.com Znaš koliko smo pričali o stripovima? Možda 5 minuta. Ostatak je bilo laprdanje o svemu i svačemu. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 25/03/2013 : 15:48:21
|
quote: Originally posted by Kruger
ne znam tocno prije koliko godina, mozda dvije, tri, te svadje su bile zestoke i krvave
ima i vise. mozda cak 5-6 godina
mislim da je zadnja prije nekih 3 godine, a u periodu prije 5, 6, 7 godina ih je bilo dosta |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 25/03/2013 : 20:00:23
|
Ako je ovaj topik i ideja trajnog bana nastao samo zbog mene onda da prekratimo muke, možete me gospodo moderatori banovati trajno i to odmah, što se mene tiče! Ionako ćete prvom prilikom jedbva dočekati da mi lupite katanac na 30 dana, pa što da se mučimo na svakih mesec dana... Ipak, drago mi je što toliko zavređujem vašu pažnju da mi i posebne topike otvarate, baš je to slatko... |
|
|
Topic |
|