forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 The Wolverine
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 26/03/2013 : 16:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:
Originally posted by swamp thing

quote:

Na temelju čega bih volio reći da neće faliti ili na temelju čega (mislim da) će biti shit?

Mislim, ovo je nekakav bućkuriš istoka i superjunaka za koji stvarno ne vidim kako bi mogao funkcionirat.
Jedino što mi daje nekakve nade je redatelj koji nije neki wannabe nego ipak znalac. Ako ne bude pokušavao napraviti nekakvo pretenciozno djelo možda i bude nešto od toga iako ja vidim samo film koji će biti preglup da bi bio zabavan, a da ni ne spominjemo nešto više od toga.

Pa boravak u Japanu ima nemjerljiv uticaj na Vulverinov univerzum. Ovo što si rekao je kao da kažeš ''Supermen odrastao u nekoj selendri? Ne znam kako to može funkcionisati, superheroj i selo...''

Ja govorim o tome kako će to funkcionirati na velikom platnu. Da mislim govoriti o stripu onda bih uzeo taj strip koji je gore okačio Bushido i pročitao bih ga.

Aha... Opet ne vidim zašto ne bi funkcionisalo, ali sigurno imaš svoje razloge...
Btw, ne očekujem dobar film, ali valjda će biti bar malo bolji od onog prošlog Vulvi sranja
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 26/03/2013 : 16:24:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Zašto? Pa recimo gledam ove slike tj preview koji je Bushido okačio i izgleda mi kao da će biti katastrofa. To je što se tiče ovog filma.
Općenito gledajući, igrane verzije strip junaka + Japan obično završe lošije od lošeg. Onaj novi Batman mi je isto bio katastrofa kad ga tamo obučavaju...
Jedino mi Japoteurs iz '42 ostao u dobrom sjećanju

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.

Edited by - dr strangelove on 26/03/2013 16:26:33
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12972 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/03/2013 : 16:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Općenito gledajući, igrane verzije strip junaka + Japan obično završe lošije od lošeg.

Na primjer?

quote:

Onaj novi Batman mi je isto bio katastrofa kad ga tamo obučavaju...

Nije to Japan, već područje Kine ili Butana.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins

Edited by - Mr. Bushido on 26/03/2013 16:50:09
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 26/03/2013 : 17:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
a covjek nevoli japan ocigledno :D

There can be only one, me!
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 26/03/2013 : 17:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Ne želim se ni prisjećati tih gluposti koje sam gledao. Da si rekao da nabrojim dobre onda bi to već bio izazov...Gluposti poput Zebramana 1&2, Kamen Ridera, Power Rangersa i dr previše su za mene. A i GI Joe ekipa je bila u Tokyu u onom sranju ako se ne varam

Dobro, nije Japan ali komentirali smo i cijeli istok.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.

Edited by - dr strangelove on 26/03/2013 17:23:36
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 26/03/2013 : 17:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo kako jedan komercijalni film moze povuci u ovakvu duboku diskusiju.
To je dakako jedan od razloga zasto volim ovaj forum.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/03/2013 : 17:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja govorim o ovom projektu, a nekako smo uspjeli doći do Daredevil stripa.

Predložak je Millerov kao i od Wolverinea, zašto ne...
Ti si više filmofil nego stripaš, pa možda razmišljaš drugačije ili očekuješ drugačije od filma.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 26/03/2013 : 18:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Ja govorim o ovom projektu, a nekako smo uspjeli doći do Daredevil stripa.

Predložak je Millerov kao i od Wolverinea, zašto ne...
Ti si više filmofil nego stripaš, pa možda razmišljaš drugačije ili očekuješ drugačije od filma.

Meni su strip i film dvije totalno različite umjetnosti. Ono što mi prolazi kod stripa, ne prolazi i kod filma. Strip sa ovakvom tematikom mi se čini intrigantan, a film - dijametralno suprotno.
Doduše, ima preslikanih djela poput Millerovih ali to je druga stvar.

...mislim da sad otkrivam toplu vodu jer si ti na kraju svog prvog postao dodao "A kakav bude film, to je već druga stvar". Ja cijelo vrijeme i govorim o filmu, a ti si taj koji je upetljao stripove u cijelu tu priču

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/03/2013 : 18:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ipak smo na forumu o stripovima pa je dopušteno i pričati o stripovima, zar ne?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 26/03/2013 : 18:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Ma bit će odličan.
Jedva čekam trailer.

Uz novi Star Trek i Hobbit, najiščekivaniji film godine.

Nego, nisam znao da će ovaj biti nakon X-Men serijala.
Mislio sam da će opet biti neka vrst prequela.

Iako nije tema, meni bi najiscekivaniji filmovi godine bili: The Wolverine, Iron Man 3, Man of Steel, Sin City 2, 300: Rise of an Empire, Star Trek Into Darkness, pa onda Kick-Ass 2, Thor 2 i Hobbit.

Sto se tice povlacenja paralela kako je origins los film i kako ce opet napravit los film, jer se ni sam hulkom nisu poboljsali, tu se ne slazem bas, al ajde, to je samo moje misljenje. Hulk iz 2003 mi je bio uzasno dosadan, nije mi bio cilj gledat Brokeback Mountain, nego Hulka i tu mi je drugi vec puno bolji; zabavniji, prikazuje vise akcije sa Hulkom i nije uopce dosadan, tako da sam dobio ono sto sam htio od Hulka. Nisam sad ocekivao neko vrhunsko ostvarenje, nego film od sat i pol - dva koji ce me zabaviti i gdje cu vidjeti Hulka kako razbija i to sam i dobio.
Sto se tice Wolvija, istina da je u prvom dosta stvari slampavo napravljeno i da se to moglo bolje izvest da je neki iskusniji redatelj radio na filmu, ali je i ovako ok film, barem meni. Drugi ce vjerujem biti jako dobar i ne vidim problem u spajanju Japana i superheroja, sve dok film zadrzava svoj stil kakav bi trebao i dok ne preuzima japanski stil i ne lici na ovo Wolverine anime

Sve je relativno (E = mc^2)

Edited by - Felagund on 26/03/2013 18:47:19
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 26/03/2013 : 18:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Problem sa američkim filmovima u kojima se radnja dešava van SAD je u nenormalnoj količini omalovažavanja drugih nacija i država, iako to skoro nikada ne rade direktno. Oni neke specifičnosti druge kulture toliko 'podignu', da to postane karikaturalno, odnosno druga kultura ispadne nenormalna, smiješna, itd. Nijemci i Rusi su kao roboti, Francuzi smrde, Japanci su fanatici, Italijani i Španci samo misle o pi*kama,...ali tu su Ameri koji spašavaju stvar i pokazuju im prave stvari i vrijednosti.
Tako da ovdje nije problem u funkcionisanju superheroja u Japanu, Kini, Avganistanu...već u 'amerikani' koju Holivud prosipa gdje stigne...
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 26/03/2013 : 18:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
E da, sutra dolazi trailer, a ovdje imate teaser

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10853 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 26/03/2013 : 20:26:24  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Tnx Bushido...Kan Pai !

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 26/03/2013 : 22:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
Već sada znam da će mi film biti dobar, jer će biti zabavan. Od superherojskih filmova tražim 2 sata zabave, a to ću i dobiti .

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 26/03/2013 : 22:37:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Felagund

Iako nije tema, meni bi najiscekivaniji filmovi godine bili: The Wolverine, Iron Man 3, Man of Steel, Sin City 2, 300: Rise of an Empire, Star Trek Into Darkness, pa onda Kick-Ass 2, Thor 2 i Hobbit.

Imamo sličan ukus.

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 27/03/2013 : 08:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Ipak smo na forumu o stripovima pa je dopušteno i pričati o stripovima, zar ne?

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12972 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 27/03/2013 : 11:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 27/03/2013 : 12:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote

Ma neću ništa posebno komentirat poster, ali samo da napomenem da mi se ni najmanje ne sviđa. Ona dva prva su bila puno bolja. S tim da mi u odijelu najbolje izgleda (kako to zvuči gay ).

Inače, mislio sam da je riječ o prequelu ali vidim da je ipak nastavak.

Edited by - dr strangelove on 27/03/2013 12:15:29
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12972 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 27/03/2013 : 15:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Inače, ako koga zanima, James Mangold je naveo deset (zapravo dvanaest) filmova koji su ga inspirirali za rad na filmu The Wolverine.

- Chungking Express (1994.), režija: Wong Kar-wai
- The Outlaw Josey Wales (1976.), režija: Clint Eastwood
- trilogija Miyamoto Musashi (1954., 1955., 1956.), režija: Hiroshi Inagaki
- Ukigusa (Floating Weeds, 1959.), režija: Yasujirō Ozu
- Black Narcissus (1947.), režija: Michael Powell i Emeric Pressburger
- Chun gwong cha sit (Happy Together, 1997.), režija: Wong Kar-wai
- Jūsannin no Shikaku (13 Assassins, 2010.), režija: Takashi Miike
- The French Connection (1971.), režija: William Friedkin
- Chinatown (1974.), režija: Roman Polanski
- Shane (1953.), režija: George Stevens

Edited by - Mr. Bushido on 27/03/2013 15:47:56
Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 27/03/2013 : 15:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
trailer

http://www.youtube.com/watch?v=WEbzZP-_Ssc&feature=youtu.be

"Nothing is true, everything is permitted."
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 27/03/2013 : 15:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Inače, ako koga zanima, James Mangold je naveo deset (zapravo dvanaest) filmova koji su ga inspirirali za rad na filmu The Wolverine.

- Chungking Express (1994.), režija: Wong Kar-wai
- The Outlaw Josey Wales (1976.), režija: Clint Eastwood
- trilogija Miyamoto Musashi (1954., 1955., 1956.), režija: Hiroshi Inagaki
- Ukigusa (Floating Weeds, 1959.), režija: Yasujirō Ozu
- Black Narcissus (1947.), režija: Michael Powell i Emeric Pressburger
- Chun gwong cha sit (Happy Together, 1997.), režija: Wong Kar-wai
- Jūsannin no Shikaku (13 Assassins, 2010.), režija: Takashi Miike
- Chinatown (1974.), režija: Roman Polanski
- Shane (1953.), režija: George Stevens

Očito je onaj dvanaesti nekakva tajna

Edited by - dr strangelove on 27/03/2013 15:44:21
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 27/03/2013 : 16:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Evo oba trailera:

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 27/03/2013 : 16:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tosha

trailer

http://www.youtube.com/watch?v=WEbzZP-_Ssc&feature=youtu.be

Can't wait!

Ali morali su ga učinit ranjivog, inače ne bi bilo pošteno.

quote:
Originally posted by Felagund

Tu se slažem, samo ne tim redoslijedom.

Edited by - Windwalker on 27/03/2013 16:54:47
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7918 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 27/03/2013 : 17:29:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Nije mi baš napet trailer.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/03/2013 : 17:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Meni trailer izgleda zadovoljavajuće... Jackman odličan u ulozi Woverinea.

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000