Danas Niš, sutra ceo svet. Konačni cilj je Darkwood u pravom Darkwoodu.
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Super,cestitke na uspjesnom radu! Inace,po meni Sloba & Co.po meni naj,naj u svemu,bez premca! Ocjena stripa,cijene,susretljivost,komunikacija,ama citav paket,jednostavno za ocjenu 5
Ovo je dobra vest i za ljude iz Hrvatske! Npr. od Osijeka do Novog Sada ima oko sat vremena, znaci mozes da prosetas, popijes pice, razgledas i kupis stripove, pa onda lagano kuci. Sve za jedno popodne!
Svaka cast! Mislim da je ovo pravi potez za sirenje popularnosti stripa.
Upravo tako!
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Odlično za Darkwood, a odlično i za nas kojima je bliži Novi Sad ili Niš od Beograda. U mom slučaju je to Niš i eto sada imam još jedan dobar razlog da svratim u grad u kojem sam studirao. Želim puno uspeha Darkwoodu sa novim striparnicama. Svedoci smo kako od jedne knjižare postaju izuzetno ozbiljan izdavač i distributer, a i predvodnik širenja strip kulture na našim prostorima.