Author |
Topic |
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 28/03/2013 : 19:10:14
|
Sta mislite o tome? Ja licno mislim da bi trebalo zabraniti i da nije u redu! Mislim da je lazna slika isto kao i lazni strip(pirat)na aukciji. Ili potpuno zabraniti ili pravilo:obavezno naglasiti da se ne kupuje strip na slici vec neki drugi. Kakav je taj drugi??Neznas! Nadas se da je bar slican onom na slici:-) Npr.ja znam ili dosta nas znamo i mozemo prepoznati da neka slika nije originalna i da je slika uzeta s neta od nekog drugog,ali sta da radi onaj koji to nezna,registruje se danas,vidi dosta dobrih stripova,nada se da dobija one sa slike,a ono na kraju dobije sasvim nesto drugo.........????? Nije posteno jednostavno
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 28/03/2013 : 21:46:35
|
Ako nije slika predmeta koji se prodaje, nema nikakvog smisla. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 28/03/2013 : 22:00:32
|
quote: Originally posted by bihac-una
Sta mislite o tome? Ja licno mislim da bi trebalo zabraniti i da nije u redu! Mislim da je lazna slika isto kao i lazni strip(pirat)na aukciji. Ili potpuno zabraniti ili pravilo:obavezno naglasiti da se ne kupuje strip na slici vec neki drugi. Kakav je taj drugi??Neznas! Nadas se da je bar slican onom na slici:-) Npr.ja znam ili dosta nas znamo i mozemo prepoznati da neka slika nije originalna i da je slika uzeta s neta od nekog drugog,ali sta da radi onaj koji to nezna,registruje se danas,vidi dosta dobrih stripova,nada se da dobija one sa slike,a ono na kraju dobije sasvim nesto drugo.........?????
Nije posteno jednostavno
Nisi valjda poslovao sa sovom.vg?
|
Edited by - wolf on 28/03/2013 22:00:58 |
|
|
bluefield
Average Member
Czech Republic
936 Posts
Member since 22/01/2011 |
Posted - 28/03/2013 : 22:31:49
|
quote: Originally posted by wolf
Sta mislite o tome? Ja licno mislim da bi trebalo zabraniti i da nije u redu! Mislim da je lazna slika isto kao i lazni strip(pirat)na aukciji. Ili potpuno zabraniti ili pravilo:obavezno naglasiti da se ne kupuje strip na slici vec neki drugi. Kakav je taj drugi??Neznas! Nadas se da je bar slican onom na slici:-) Npr.ja znam ili dosta nas znamo i mozemo prepoznati da neka slika nije originalna i da je slika uzeta s neta od nekog drugog,ali sta da radi onaj koji to nezna,registruje se danas,vidi dosta dobrih stripova,nada se da dobija one sa slike,a ono na kraju dobije sasvim nesto drugo.........?????
Nije posteno jednostavno
Jel to onaj čuveni GOSPODIN alias "MAMI MEMU" Joj,sorry,nisam odolio,grohotom se smijem |
|
|
bvagner3
Senior Member
Croatia
2341 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 29/03/2013 : 01:23:14
|
Ja sam neke aukcije tako stavio,ali sam naglasio da je slika simbolična.Radilo se o glanc stripovima male vrijednosti(dakle ako je glanc znači da nema nikakve greške),a tako sam napravio jednostavno zato što sam bio lijen uslikati strip i staviti sliku,a doduše i to je bilo na samom početku,dok još nisam znao kako sve funkcionira(aukcije i prodaja),da su bili vrijedniji stripovi,ili oštećeni onda bi sigurno stavio sliku.Eto priznao sam,a znate onu narodnu,ko prizna pola mu se.....doda. |
#!?? |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 29/03/2013 : 04:11:00
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Ako nije slika predmeta koji se prodaje, nema nikakvog smisla.
Bravo OBY,zlatne rijeci. Wolf,nisam ni sa kim poslovao i nije radi mene temavec onako za nas sviju. Pogledajte po vitrini aukcije postavljene zadnjih dana pa cete vidjeti o cemu pisem. Darko18,Barny ili kako mu je nick,Pero i jos neki drugi posudjuju svoje slike i svoj trud bez para nekom drugom koji je lijen ili mu je tesko platiti dobar aparat ili mobitel |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 29/03/2013 : 16:21:07
|
Mislim da bih prodavaču ripkirbi trebao naplatiti svoj trud i kvalitetno slikanje, jer ipak sam Sony Xperia S platio 4000 kn.
Al neka mu bude ovaj puta oprošteno, ipak je on te stripove osvojio na mojim aukcijama i uredno ih platio a u cijenu je uračunat i moj trud i posao . Ako se u međuvremenu nije promjenila očuvanost samog stripa, očito je prodaje isti predmet koji je i na slici. Mislim da bi puno veći problem bio da je netko drugi osvojio tu aukciju i strip ima u kolekciji a on koristi sliku da bi prodao svoj strip koji zapravo nije strip sa slike.
|
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 29/03/2013 : 21:50:17
|
Aha, tako. Pa ako su to ti isti stripovi onda i nije neko zlo u tome što je iskoristio tvoje slike. Bitno je da su stripovi koji se prodaju oni koji jesu na fotografijama. Druga bi stvar bila da prodaje sasvim druge stripove. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47304 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 29/03/2013 : 23:38:05
|
quote: Originally posted by bluefield
quote: Originally posted by wolf
Nije posteno jednostavno
Jel to onaj čuveni GOSPODIN alias "MAMI MEMU" Joj,sorry,nisam odolio,grohotom se smijem
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 30/03/2013 : 01:40:15
|
Jest, to je taj - legenda svih aukcijskih portala, toliko visoka mišljenja o sebi da je čak i vlasnika portala prozvao kao ljubomornoga na njegovu veličinu na svjetskoj aukcijskoj sceni |
|
|
|
Topic |
|