ma ne smeta mi ništa,ako živiš u kolumbiji... ako ne živiš,onda cijeli topic gubi smisao... sad,šta je istina od to dvoje?
ako si otvorio topic,a sam ispod imena imaš državu u kojoj ne živiš,očito si ga otvorio znajući da će to neko primjetiti i eto besmislene rasprave oko ničega
ma ne smeta mi ništa,ako živiš u kolumbiji... ako ne živiš,onda cijeli topic gubi smisao... sad,šta je istina od to dvoje?
ako si otvorio topic,a sam ispod imena imaš državu u kojoj ne živiš,očito si ga otvorio znajući da će to neko primjetiti i eto besmislene rasprave oko ničega
rasprava uopče nije besmislena. ko meni može potvrdit da ti živiš u HR?
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
rasprava je definitivno besmislena,jer sad već ideš u neko dokazivanje tko je odakle(hoces scan domovnice možda?),a na početku ti je samo smetalo što se pojedinci nisu izjasnili iz koje države potječu ili šta već...ne širiti temu.
rasprava je definitivno besmislena,jer sad već ideš u neko dokazivanje tko je odakle(hoces scan domovnice možda?),a na početku ti je samo smetalo što se pojedinci nisu izjasnili iz koje države potječu ili šta već...ne širiti temu.
oh kako si skočia čin triba pokazat sken a? tia san ti dokazat da tvoja logika nema smisla. jednostavno bi bilo bolje da pišu države a ne crtice.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Care,toliko sam puta stavio scan osobnih dokumenata na internet da bi sa smješkom na licu to napravio i ovdje. Moja logika u ovom slučaju ne postoji,tebe smeta što pojedincima pišu crtice a ne države.Meni ne smeta.Nije mi neugodno napisati državu iz koje dolazim,pogotovo na forumu gdje se istovremeno igram s aukcijama pa bi mi stvarno odgovaralo da su svi podaci istiniti.U tvom slučaju nisu,pa mi nije jasno šta se buniš oko nečega čega se sam ne pridržavaš.To mi je jedina nedoumica u cijeloj priči. A sad me izvini,turnir mi je uletio u kritičnu fazu pa ću se suzdrzati od daljnjih komentara...