forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZS/LMS kolekcionari
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

gombi
New Member

Slovenia
234 Posts

Member since 27/07/2010

Posted - 29/03/2013 : 20:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Send gombi a Private Message  Reply with Quote
imam samo komplet Mister No
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 29/03/2013 : 20:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

quote:
Originally posted by ZoranC

Manje od jednog!

Isti slučaj i kod mene.

+1
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17039 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/03/2013 : 20:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Imam negdje između 1300 i 1400 komada!
ZS i LMS - neprocjenivo (ne pričam o očuvanosti)!
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11583 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 29/03/2013 : 22:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gombi

imam samo komplet Mister No

Najidealnija stvar kad su ovi kompleti u pitanju.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4109 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 29/03/2013 : 23:44:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Imam oko 500-600 komada!
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/03/2013 : 23:55:17  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
Komplet Mister Noa, 50+ Zagora, oko 70 Kit Telera, oko 30 Markova i nešto Blekova.

I rado bih se rešio svih...
Go to Top of Page

drablj
New Member

Serbia
233 Posts

Member since 06/06/2007

Posted - 30/03/2013 : 04:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send drablj a Private Message  Reply with Quote
preko 300 teksova, stotinak zagora i nekoliko ostalih. zelim da kompletiram samo teksa, ali verovatno cu ove epizode iz zs koje mi fale da nabavim u vc izdanju.
Go to Top of Page

dragon_rage24
New Member

130 Posts

Member since 07/03/2009

Posted - 31/03/2013 : 12:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dragon_rage24 a Private Message  Reply with Quote
Imam oko 1900 stripova zs/lms edicije.
većinom u ocijeni 4+ pa nadalje,
valjda ču ove godine kompletirati i ostatak
Go to Top of Page

ZagorXXL
New Member

Croatia
146 Posts

Member since 30/12/2012

Posted - 31/03/2013 : 18:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ZagorXXL a Private Message  Reply with Quote
Evo moram se pohvaliti :D
Jučer sam bio kod prijatelja i u jednoj kutiji u podrumu sam našao 9 ZS/LMS koje mi je on dao.
To su mi ujedno jedini ZS/LMS stripovi koje imam
Stripovi su stvarno odlično očuvani,pogotovo naslovnice,ukupna očuvanost svih otprilike bi bila 4,6.
Ove sam našao:
Zagor: ZS 418 ULOVLJENI LOVAC,ZS 568 PUT U NEPOZNATO
Blek: LMS 678 KLEJTONOVI GUSARI
Mark: ZS 145 ČOVEK OD SLAME
Ken Parker: LMS 301 DUGA PUŠKA
LMS 380 KRALJICA OKLAHOME
LMS 307 JEZERO SVETLOSTI
LMS 107 HRABRI SIJUKS
LMS 286 KOBNI SUSRET
Po gruboj procjeni,znate li koliko vrijede?
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17039 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 31/03/2013 : 20:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZagorXXL

Evo moram se pohvaliti :D
Jučer sam bio kod prijatelja i u jednoj kutiji u podrumu sam našao 9 ZS/LMS koje mi je on dao.
To su mi ujedno jedini ZS/LMS stripovi koje imam
Stripovi su stvarno odlično očuvani,pogotovo naslovnice,ukupna očuvanost svih otprilike bi bila 4,6.
Ove sam našao:
Zagor: ZS 418 ULOVLJENI LOVAC,ZS 568 PUT U NEPOZNATO - 60-70 kn
Blek: LMS 678 KLEJTONOVI GUSARI - 10-15 kn
Mark: ZS 145 ČOVEK OD SLAME - 50 kn
Ken Parker: LMS 301 DUGA PUŠKA - 50-60 kn
LMS 380 KRALJICA OKLAHOME - 35-40 kn
LMS 307 JEZERO SVETLOSTI - 35-40 kn
LMS 107 HRABRI SIJUKS - 60-70 kn
LMS 286 KOBNI SUSRET - 60-70 kn
Po gruboj procjeni,znate li koliko vrijede?

Eto, ovoliko bi ti ja dao za te stripove (kada bi ih htio kupiti), s tim da "Ulovljeni lovac", ako je glancer, može i za 100 kn.
Go to Top of Page

ZagorXXL
New Member

Croatia
146 Posts

Member since 30/12/2012

Posted - 01/04/2013 : 00:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ZagorXXL a Private Message  Reply with Quote
Zagori su skoro glanceri,čak su im i hrbati dobro očuvani.
Jedina oštećenja su im to što su stranicce malo požutile od vlage.
Evo jedno pitanje...
Zašto je ZS i LMS toliko cijenjen?
Stripovi su loše kvalitete,naslovna stranica je skoro tanja od listova,otisak tinte je loš,brojevi ne prate originalnu numeraciju....
Ne želim nikoga uvrijedit ovime,još uvijek mi je 14 godina(uskoro 15) i ja nisam živio u to vrijeme,vjerojatno su mnogima prirasli srcu jer su im to stripovi iz djetinjstvai i tako to...
Jedino što mi je vrijedno kod njih je to što su stari toliko,ne shvaćam zašto postižu tolike cijene.Još jednom kažem da ovime ne želim uvrijedit skupljače niti izigravat nešto. :)
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7741 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 01/04/2013 : 01:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
imam komplet mister noa(tačnije,fali mi samo jedan)
fale mi dva ken parkera.
imam komplet mikija,prvih 76 brojeva,bez,reprinta.
imam texa od broja 800 pa do kraja,osim zadnjeg.
i još oko 300 drugih ili duplih.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47314 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/04/2013 : 01:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo jedno pitanje...
Stripovi su loše kvalitete,naslovna stranica je skoro tanja od listova,otisak tinte je loš,brojevi ne prate originalnu numeraciju....
Ne želim nikoga uvrijedit ovime,još uvijek mi je 14 godina(uskoro 15) i ja nisam živio u to vrijeme,vjerojatno su mnogima prirasli srcu jer su im to stripovi iz djetinjstvai i tako to...
Jedino što mi je vrijedno kod njih je to što su stari toliko,ne shvaćam zašto postižu tolike cijene.Još jednom kažem da ovime ne želim uvrijedit skupljače niti izigravat nešto. :)

baš zato.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27032 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 01/04/2013 : 02:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

skoro glanceri i požutjele stranice ne idu jedno s drugim

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 01/04/2013 : 12:50:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
jednog ali vrijednog :D
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17039 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 02/04/2013 : 00:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo jedno pitanje...

Možda si se rodio malo prekasno da to shvatiš
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19034 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/04/2013 : 08:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

Evo jedno pitanje...

potpuno te razumem, da se ja nisam rodio tamo oko 70-tih to bi se i ja zapitao...ovako...nostalgija brate...bolest neizlečiva...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 02/04/2013 : 09:45:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Ja imam Zagora, Texa i Mister Noa sve brojeve. Ostale sam sve prodao. Koliko se sjećam na vrhuncu sakupljanja sam imao oko 1500 komada.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 04/04/2013 : 12:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

Evo jedno pitanje...

potpuno te razumem, da se ja nisam rodio tamo oko 70-tih to bi se i ja zapitao...ovako...nostalgija brate...bolest neizlečiva...

Kad smo vek kod ovoga, pitam ja jednog prijatelja koji je jos stariji od nas koji skupljamo ZS/LMS a koji je preprodavac stripova (uvek ima ogroman stand na sajmu i raznim skupovima, i ko zna koliko ima stripova sto svojih (jer je prvenstveno kolekcionar), sto za preprodaju: "Koji stripovi tebe najvise privlace i najdrazi su ti, u pogledu da ti zaigraju leptirici u stomaku, kao kad se zaljubis". On mi spomenu neke edicije za koje ja jedva da sam cuo, kao sto su "Zenit", "Mika Mis" i sta ti ja znam. Primera radi, ta izdanja nisu na takvoj ceni kao ZS/LMS, a jos su starija, iz prostog razloga sto je mnogo manja potraznja sto je logicno, jer su se stripovi najvise i citali u vreme ZS/LMS pa je logicnije da je nas koji smo vezani za ove edicije najvise.

Kao sto ja ne razumem njega, tako svi ovi novi kolinci ne razumeju nas.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 04/04/2013 : 12:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

samo 10 ljudi ima više od 1000 komada. očekiva san bolje rezultate

Evo, sad ih je vec 18, to jest preko 20%
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 04/04/2013 : 12:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

u zadnje 2-3 godine riješio sam se nekih 300tinjak teksova, kompletnog mister noa i nekih 100tinjak ostalih (kit, blek, džudas, psdz, mark)
ostalo nešto manje od 300 zagora i komplet kena

Pa, ako imas skoro celog Zagora (izaslo ih je oko 350), onda to sto imas vredi skoro kao sve ostalo zajedno
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47314 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/04/2013 : 12:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

u zadnje 2-3 godine riješio sam se nekih 300tinjak teksova, kompletnog mister noa i nekih 100tinjak ostalih (kit, blek, džudas, psdz, mark)

Pa, ako imas skoro celog Zagora (izaslo ih je oko 350), onda to sto imas vredi skoro kao sve ostalo zajedno

a možda i više

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47314 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/04/2013 : 12:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

samo 10 ljudi ima više od 1000 komada. očekiva san bolje rezultate

Evo, sad ih je vec 18, to jest preko 20%

da,malo više od petine onih koji su glasali.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 04/04/2013 : 12:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Konacno, da napisem sta ja imam... a poceo sam tek pre oko dve godine:

Zagor - fale dva komada (ZS39 i ZS83)
Mark - prva serija, fali mi 6 komada, isto toliko mi fali i u rangu 205-400, dok vise brojeve jos nisam poceo sakupljati iako i njih imam podosta
Blek - italijanska serija, fali mi samo LMS140, ostalo nisam vodio preciznu evidenciju, iako imam skoro sve legendarne francuske epizode
Kit Teler - fali dvadesetak komada do broja 691, reprinte skoro i da nemam
Teks - tu mi najvise fali, ali sad njih najvise nabavljam, imam uglavnom vecinu nizih brojeva tako da mi uglavnom fale visi brojevi, preko broja 500
PSDZ - imam skoro celu prvu seriju (ZS49-ZS80), ostalo cemo lako
Ken, Dzudas, Karabina, ostali - tu mi najvise fali, tacnije, imam tek ponesto
Mister No - pola-pola
Miki - nemam skoro nista

Sve u svemu, imam oko 1400 komada, mozda malo manje, mozda malo vise, ali i dalje mi fali jako mnogo toga, jedino sto je dobro sto mi ne fali previse retkih i skupih stripova
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 04/04/2013 : 12:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

a možda i više

E, da znas da je to vrlo moguce, Zagor je skup i to bas preterano
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000