Originally posted by mamlaz pa i ispricao sam se dsormazu kada sam skuzio da sam u krivu.
Sve je u redu. Ti si se doista ispričao kad si shvatio da si pogriješio. Ne zamjeram ti ništa. Za razliku od jednog drugog lika koji je i dalje nastavio trabunjati da sam ja Maki. Čak je i nedavno ostavio post kojim sugerira takvo nešto. Ali nije važno, za mene je taj slučaj zaključen, ne trebamo to više povlačiti po topicima.
protiv, zato što ima likova koji kao ti iz Meksika potpiruju vatru, pa se nesvrstani i oni koji mrze mržnju uključe i jasno pokažu u koji su koš svrstani a moderatori su dobri s njima i eto.... Ja sam ban dobio jer su me mozgonje počeli zajebavati da ja nisam ja već dsormaz, počela je sprdnja i otišlo je bezveze da na kraju pukne film... afekt. A danas gdje su ti mozgonje da se ispričaju? Nigdje.
svih si izpsovao i sada jos ocekujes da se tebi ispricava:)
Jesam i šta reći nego da me je stid za taj post, ali u biti se to nije na sav narod odnosilo nego na onog bagija, a ako nitko ne zna, Bog mi je svjedok, da ja imam prijatelja Bošnjaka i stvarno i ovako virtualno.
Paaa,šta reći na ovo...Ništa,jer nisam ni ja tebi ostao dužan - više puta pošteno sam ti okinuo nakon onog divljačkog posta,da citiram "...Znaš ko se sam svojim izjavama smije "hehe" samo vi Bosančerosi, Bošnjaci ili Mošnjaci... jesam li postigao efekt sad? A ti, mamlaze, sam si rekao o sebi šta misliš. Prema tome... Ionako sam došao na izlet. Najebem vam se ja svima majke..." Mislim da ti se gore navedeni prijatelji dive na ovakvoj izjavi...
U redu je mama...vidiš da se volimo..ne tučemo se..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Na ovom forumu cu ja ostati "Posljednji Mosnjikanac"...ili cu stvarno prvi otici... Nece se situacija nikad popraviti sto se tice ovih "izletnika" koji zapale i odu u ban....
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
ajde dobro pustite mamlaza na miru, pa covjek se ispricao dsormazu ne vidim razlog zasto pojedinci kojima se mamlaz ne svidja koriste tu pogresku ( za koju se on ispricao ) da bi ga razapinjali?
Krivo si shvatio Krugeru, ja mamlaza obožavam. Istina da katkad previše pije i priča gluposti po forumu, ali ja zaista nemam ništa protiv njega. A to što ga prcam u vezi tih njegovih gluposti, prcam ga. Prcam ga od operacije pravda za lwooda i prcat ću ga do dana kad se ovaj forum ukine. I ne, mislim da mamlazu stvarno ne treba odvjetnik.
Sretan Uskrs!
pa ako znas da mu ne treba odvjetnik trebao bi znati da imam pravo na komentar vaseg ljubavnog trokuta