Author |
Topic |
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 31/03/2013 : 23:26:30
|
quote: Originally posted by mamlaz pa i ispricao sam se dsormazu kada sam skuzio da sam u krivu.
Sve je u redu. Ti si se doista ispričao kad si shvatio da si pogriješio. Ne zamjeram ti ništa. Za razliku od jednog drugog lika koji je i dalje nastavio trabunjati da sam ja Maki. Čak je i nedavno ostavio post kojim sugerira takvo nešto. Ali nije važno, za mene je taj slučaj zaključen, ne trebamo to više povlačiti po topicima. |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 31/03/2013 : 23:41:56
|
quote: Originally posted by Maki_Mostar
quote: Originally posted by mamlaz
quote: Originally posted by Maki_Mostar
protiv, zato što ima likova koji kao ti iz Meksika potpiruju vatru, pa se nesvrstani i oni koji mrze mržnju uključe i jasno pokažu u koji su koš svrstani a moderatori su dobri s njima i eto.... Ja sam ban dobio jer su me mozgonje počeli zajebavati da ja nisam ja već dsormaz, počela je sprdnja i otišlo je bezveze da na kraju pukne film... afekt. A danas gdje su ti mozgonje da se ispričaju? Nigdje.
svih si izpsovao i sada jos ocekujes da se tebi ispricava:)
Jesam i šta reći nego da me je stid za taj post, ali u biti se to nije na sav narod odnosilo nego na onog bagija, a ako nitko ne zna, Bog mi je svjedok, da ja imam prijatelja Bošnjaka i stvarno i ovako virtualno.
Paaa,šta reći na ovo...Ništa,jer nisam ni ja tebi ostao dužan - više puta pošteno sam ti okinuo nakon onog divljačkog posta,da citiram "...Znaš ko se sam svojim izjavama smije "hehe" samo vi Bosančerosi, Bošnjaci ili Mošnjaci... jesam li postigao efekt sad? A ti, mamlaze, sam si rekao o sebi šta misliš. Prema tome... Ionako sam došao na izlet. Najebem vam se ja svima majke..." Mislim da ti se gore navedeni prijatelji dive na ovakvoj izjavi... |
Wtf?
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 01/04/2013 : 01:29:03
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
pa to je valjda jedino sto im se dize
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 01/04/2013 : 12:57:13
|
pridruzujem se izljevima ljubavi na ovom topicu
U redu je mama...vidiš da se volimo..ne tučemo se.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 01/04/2013 : 23:54:10
|
Na ovom forumu cu ja ostati "Posljednji Mosnjikanac"...ili cu stvarno prvi otici... Nece se situacija nikad popraviti sto se tice ovih "izletnika" koji zapale i odu u ban.... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 02/04/2013 : 01:31:37
|
quote: Originally posted by bagi
pa to je valjda jedino sto im se dize
To ti opali iz iskustva?
a neman ti ja iskustva s tin
ovdje me pati velicina. a je velik ovaj forum. Svaki tjedan posvetim se jednom dijelu, pa ga obradim, temeljito. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 02/04/2013 : 07:54:16
|
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by Kruger
ajde dobro pustite mamlaza na miru, pa covjek se ispricao dsormazu ne vidim razlog zasto pojedinci kojima se mamlaz ne svidja koriste tu pogresku ( za koju se on ispricao ) da bi ga razapinjali?
Krivo si shvatio Krugeru, ja mamlaza obožavam. Istina da katkad previše pije i priča gluposti po forumu, ali ja zaista nemam ništa protiv njega. A to što ga prcam u vezi tih njegovih gluposti, prcam ga. Prcam ga od operacije pravda za lwooda i prcat ću ga do dana kad se ovaj forum ukine. I ne, mislim da mamlazu stvarno ne treba odvjetnik.
Sretan Uskrs!
pa ako znas da mu ne treba odvjetnik trebao bi znati da imam pravo na komentar vaseg ljubavnog trokuta
Sretan i tebi Uskrs!, sa malim zakasnjenjem |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia