Poll Question:
Jeste li za ponovno postavljanje Bajamontijeve fontane u Splitu? (molia bi da glasaju isključivo Spličani i Dalmatinci) ostali nek se zadrže na komentarima
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Ka Dalmatinac i čovik kojen je Split strašno drag grad (u njemu sam proveja 3 miseca u vojsci), glasan za DA! Samo šta ne znan kako bi se to uklopilo u trenutno postojeće stanje, bi li poremetilo pješačke i druge navike ljudi. Ali svakako DA!
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
fontana i skulptura golog tuđmana kak piški,a okolo fontane postaje križnog puta?
nečemo kič