forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Baby Boom! :-)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 02/04/2013 : 13:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

To tatko!

Zdravlja svima, i po koju prospavanu noc. :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 02/04/2013 : 14:10:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Čestitam!

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 02/04/2013 : 14:17:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Cestitam, da su zivi i zdravi svi.

Ja sam za sada na jednom dvogodisnjem sincicu.
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 02/04/2013 : 15:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Hvala svima!

@Poli - Vidim da iskustvo progovara iz tebe kada odmah prepoznaješ neprospavane noći :), jer to je (barem meni) stvarno bolna točka roditeljstva male djece.

@starudije - Stari, taman ti je vrijeme da poradiš na nastavku obitelji, jer djeci je najgore kada su sami..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12772 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 02/04/2013 : 15:16:43  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Čestitam!

Have mercy
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 02/04/2013 : 15:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Vidim da iskustvo progovara iz tebe kada odmah prepoznaješ neprospavane noći

Zbog zubica ja nisam do pola sest ujutro spavao...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 02/04/2013 : 15:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala svima!

@Poli - Vidim da iskustvo progovara iz tebe kada odmah prepoznaješ neprospavane noći :), jer to je (barem meni) stvarno bolna točka roditeljstva male djece.

@starudije - Stari, taman ti je vrijeme da poradiš na nastavku obitelji, jer djeci je najgore kada su sami..

Ma kad se setim onih prvih par meseci ne zuri mi se jos.
A stize mu uskoro brat od tetke u blizini pa ce imati drustvo.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 02/04/2013 : 16:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Iskrene čestitke, Amos :)

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 02/04/2013 : 16:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Amos ,,..cestitam.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 02/04/2013 16:39:29
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 02/04/2013 : 18:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo, imam dobar razlog da na prvu stranu izvučem jedan malo potonuli topic..

Naime, dana 15.03.2013. godine u 12,18 sati mi se rodila kćer Rebeka.
Sada sam sretni otac dva klapca i dvije curice!
I sve ih ista žena rodila! ! U braku!

Kolege na poslu me zajebavaju da sada moram ići na "majstoricu".

Čestitke majstore!!!!
Malo će biti teško dogovoriti se hoće li se gledat liga prvaka ili sulejman, jednoga dana, ali važno je da ste svi zdravi i sretni
E i da ne zaboravim, želim ti pokoju prospavanu noć

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3276 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 02/04/2013 : 18:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
bravo. što se spavanja tiče, sad ste valjda več utabanili procesiranje papica-spavanac-drekanac-papica....barem kod nas smo kod prvog komplicirali utripi...rine, kod druge išlo lakše sa kojim neprespavanim nočima ali kod treče tiktaktoe. bravo i čestitke majci takođe.
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 02/04/2013 : 18:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Hvala vam svima dragi ljudi!

Dirnut sam od cinjenice da se veselite ovako vaznom i sretnom dogadaju u mom zivotu, iako osobno ne poznam nikoga od vas..
Makar se u drugim temama na forumu mozemo i neslagati i medusobno poklati, jako mi je drago da ovdje svatko od nas navija za novi zivot!

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 02/04/2013 : 18:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

bravo. što se spavanja tiče, sad ste valjda več utabanili procesiranje papica-spavanac-drekanac-papica....barem kod nas smo kod prvog komplicirali utripi...rine, kod druge išlo lakše sa kojim neprespavanim nočima ali kod treče tiktaktoe. bravo i čestitke majci takođe.

Je. Vec su to uhodane sheme i razvijena infrastruktura, tako da ide puno lakse.

S prvim je bilo zeznuto, jos i sada imam PTSP od sokova zbog dolaska malog djeteta, totalne promjene u zivotu itd. Sada samo kazem 'koje budale smo zena i ja bili', bezveze smo sebi i djetetu komplicirali zivot.

Sada je ko vodu piti :)

Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5341 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 02/04/2013 : 20:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

quote:

Vidim da iskustvo progovara iz tebe kada odmah prepoznaješ neprospavane noći

Zbog zubica ja nisam do pola sest ujutro spavao...

Čestitke Amosu i sve najbolje!
A ovo iznad....sve su to slatke muke.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47389 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/04/2013 : 21:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čestitan! i odličan izbor imena.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 02/04/2013 : 22:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
ČESTITAM AMOS, I TEBI I TVOJOJ BOLJOJ POLOVICI!!!!!

Neka je zdravlja i zadovoljstva...

Fantastične četvorke, ha!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/04/2013 : 22:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Cestitke Amos tebi i obitelji na prinovi..neka je mala samo zdrava i sretna..sve ostalo ce doc..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 02/04/2013 22:17:21
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 02/04/2013 : 22:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čestitke . Svaka čast.
Ideš i dalje ili ?

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 03/04/2013 : 09:57:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Hvala ljudi!

@lwood - žena je birala ime i srećom nije fulala. Ovaj put nisam imao puno manevarskog prostora oko pregovora jer sam ja imenovao Josipa i Brigitu i ona je prihvatila bez prigovora, pa je sada bilo fer da joj ne stavljam nikakav veto :)

@Nivox - Što se mene i moje žene tiče, ovo naravno nije zadnje dijete, ali godine nam idu i oće ih biti još to samo Bog zna

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/04/2013 : 17:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Sve najbolje i puno užitaka i sretnih momenata s njom vam želim! nek bude vazda zdrava i sluša mamu i tatu!

Mora da nije lako s četiri djece, nakon svog prvog, njih četvoro mi izgleda kao znanstvena fantastika!

Nego, reci ti nama sva imena, da vidim koja je bila špranca...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 03/04/2013 : 19:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Sve najbolje i puno užitaka i sretnih momenata s njom vam želim! nek bude vazda zdrava i sluša mamu i tatu!

Mora da nije lako s četiri djece, nakon svog prvog, njih četvoro mi izgleda kao znanstvena fantastika!

Nego, reci ti nama sva imena, da vidim koja je bila špranca...

Što je više djece sve više dolazi do izražaja zakon velikih brojeva :)
S četvero nije ništa puno teže nego s dvoje, jer se stvari mijenjaju, prioriteti se drugačije postavljaju, a i oni sami između sebe se drugačije organiziraju, vrlo rano postaju stručnjaci za politiku jer se mora preživjeti u cirkusu.
Zapravo često se dogodi da je ljudima teže s jednim nego s troje ili više jer taj jedan ih više okupira i zadaje glavobolje, vrti ih oko sebe i tako.

Imena su, po redu od starijeg prema mlađem: Andrija, Josip, Brigita i Rebeka.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47389 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/04/2013 : 19:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
osin Rebeke ova druga imena mi i nisu nešto.
mislia san da su čitači stripova maštovitiji

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 03/04/2013 : 20:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message  Reply with Quote
Sve cestitke za Rebeku a i za broj dece.To je prava stvar.
Ja sam nedavno,21.februara postao otac.
Rodio mi se sin Janko.
Prvo mi je dete a nadam se da ce ih biti bar troje.
Oko toga imam punu podrsku supruge na srecu.
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 03/04/2013 : 22:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
Eto ja ću za koji mjesec isto postati otac, i to dvije djevojčice odjednom.
Kad samo pomislim da sam zezao ženu da su sto posto dvojke kad mi je rekla da je trudna... kad je ona mene nazvala od doktorice koja joj je potvrdila da nosi dvoje djece i rekla da ćemo dobiti blizance onda sam skoro ja pao u nesvijest.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 03/04/2013 : 23:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by trolodtroje

Je. Vec su to uhodane sheme i razvijena infrastruktura, tako da ide puno lakse.

S prvim je bilo zeznuto, jos i sada imam PTSP od sokova zbog dolaska malog djeteta, totalne promjene u zivotu itd. Sada samo kazem 'koje budale smo zena i ja bili', bezveze smo sebi i djetetu komplicirali zivot.

Sada je ko vodu piti :)

Čestitke i od mene, i samo da ti kažem da si me ipak malo utješio s onim komentarom "k'o vodu piti".
Žena i ja nismo neki paničari niti se opterećujemo u životu, recimo da smo ležerniji tipovi ali me opet to sve dosta brine.
Pogotovo kad čujem sve one horor priče u stilu da smo "najebali" i sl..

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000