Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! When there's no more room in hell, the dead will walk the earth. Those who filmed it were devoured alive by cannibals!
Klkni na quote ovog mog posta i vidi kako sam to napravio! Font Colors: Enclose your text with [fontcolor] and [/fontcolor] Example: Text = Text Example: Text = Text Example: Text = Text Example: Text = Text Example: Text = Text Example: Text = Text Example: Text = Text Example: Text = Text Example: Text = Text Example: Text = Text Example: Text = Text Example: Text = Text
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
Ipak mislim da bi trebalo po defaultu da signature bude jasno odvojen od teksta i to jednom ili cak duplom linijom... mene ponekad nervira to, pa ponekad kod nekog ko nema signature a odvoji neki tekst za jedan re, ja taj tekst ni ne procitam misleci da je signature... Sto se mene tice, ja bih signature totalno ukinuo (ili bih ga smestio sitnim slovima sa leve strane, ispod naziva drzave i vrpja postova)