forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Young Justice
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Felagund
Average Member

Croatia
871 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 03/04/2013 : 02:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Prije par dana sam pogledao do kraja ovaj crtic i bilo mi je jako zao kad sam vidio vijest da se zavrsava sa drugom sezonom. Buduci da mi je crtana serija u rangu Batman TAS-a i Justice League TAS-a, odlucio sam otvoriti temu i vidjeti sto ostali forumasi koju su gledali kazu, a mozda i navest nekoga od onih koji nisu gledali da se odluce probati pogledati prvih par epizoda.

Poster za prvu sezonu

Jos jedan poster za prvu sezonu

Poster za drugu sezonu

Serija je inace isla na Cartoon Networku u sklopu DC Nationa zajedno sa Green Lantern:TAS crtanom serijom. Nakon zavrsenih drugih sezona obiju serija, CN i DC su odlucili prekinuti obje serije i umjesto njih pustiti Beware the Batman i Teen Titans Go!.

Kao sto sam rekao Young Justice se sastoji od 2 sezone. Prva sezona sadrzi 26 epizoda, dok druga sezona nazvana Invasion sadrzi 20 epizoda.

Radnja je smjestena u paralelni svemir na Earth-16 (sto znaci da nije dio glavnog kontinuiteta). Glavni likovi su sidekick-ovi clanova Justice League-a;
-Robin/Dick Grayson - Batmanov sidekick - u drugoj sezoni postane Nightwing
-Aqualad/Kaldur'ahm - Aquamanov sidekick
-Kid Flash/Wally West - Flashov sidekick
-Superboy/Conner Kent - Supermanov klon
-Miss Martian/Megan Morse - Martian Manhunterova necakinja
-Artemis - Green Arrowov sidekick

U prvoj sezoni timu se pridruze jos i:
-Zatanna
-Speedy/Roy Harper - prvotni Green Arrowov sidekick koji odlazi raditi sam i uzima ime Red Arrow
-Rocket/Raquel Ervin - Iconov sidekick

I za kraj svi oni koji su pogledali seriju znaju da zadnja epizoda druge sezone zavrsava sa velikim cliffhangerom koji ujedno sluzi i kao dobar teaser za trecu sezonu. Problem je sto je serija otkazana i trece sezone nece biti, jer im prodaja igracaka nije bila dovoljno dobra da bi im se serija isplatila pa ce naravno igrati na sigurno i umjesto jedne jako dobre serije staviti Batman seriju (opet, jos jedna i to sa sugavom cgi animacijom). E sad, ovdje imate peticiju da vrate Young Justice i iako i sam znam da od toga nema nikakve koristi, opet se jedan dio mene nada da se mozda dogodi cudo pa da DC zajedno sa CN-om odluci poslusati svoje fanove.

Sve je relativno (E = mc^2)

Felagund
Average Member

Croatia
871 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 03/04/2013 : 23:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Evo dva trailera, pa mozda uspiju zainteresirati nekoga.

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000