forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Umro je Roger Ebert
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 04/04/2013 : 23:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Od raka štitnjače koji je dobio još 2002., koji je potom metastazirao na žlijezde slinovnice zbog čega mu je uklonjena čeljust pa nije mogao govoriti, da bi se nedavno vratio, ovaj put s kobnim posljedicama.
Često se nisam slagao s njegovim stavovima, ali sam ga uvijek uvažavao. Bio je popularniji i utjecajniji i od Andrewa Sarrisa, meni ne i bolji.

Neka mu je laka zemlja...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 04/04/2013 : 23:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
S Yahooa!

Roger Ebert Dies at 70 Following Battle with Cancer

By Meriah Doty | Movie Talk – 1 hour 36 minutes ago...

Roger Ebert, 1942-2013 (Photo: Vince Bucci/Getty Images)Famed movie critic Roger Ebert died Thursday in Chicago after battling cancer. He was 70.

An opinionated writer, but also a movie fan, Ebert reviewed films for the Chicago Sun-Times for 46 years. He was perhaps best known, however, for his 31 years reviewing films on television.

Ebert experienced health problems over the past ten years, suffering illnesses including thyroid cancer and cancer of the salivary gland. In 2006 he lost part of his lower jaw, but -- as his obituary in the Sun-Times points out -- it didn't drive him out of the spotlight.

President Obama, also from Chicago, released a statement on Ebert's passing:

Michelle and I are saddened to hear about the passing of Roger Ebert. For a generation of Americans - and especially Chicagoans - Roger was the movies. When he didn't like a film, he was honest; when he did, he was effusive - capturing the unique power of the movies to take us somewhere magical. Even amidst his own battles with cancer, Roger was as productive as he was resilient - continuing to share his passion and perspective with the world. The movies won't be the same without Roger, and our thoughts and prayers are with Chaz and the rest of the Ebert family.

Many may not know, but Ebert was an early investor in Google and believed in the power of the Internet to share his messages -- especially through his site on rogerebert.com.

The acclaimed writer enjoyed wide and varied accolades, winning a Pulitzer Prize in 1975 and was added to the Hollywood Walk of Fame in 2005. He also won a Webby "Person of the Year" award in 2010 for special achievement.

Fresh off the heels of his Pulitzer, Ebert launched his television show -- along with Gene Siskel (who died in 1999) -- the same year he was honored with the esteemed writing award. It started as a local Chicago show, but its popularity eventually pushed it into the national spotlight, making the duo's famed "thumbs up, thumbs down" a household gesture.

Ebert graduated from the University of Illinois in 1964, where he wrote and edited for student publications. He studied in South Africa on a Rotary Scholarship after graduating and later went on to the University of Chicago with the plan of earning his doctorate in English. As a student, Ebert also expressed interest in working at the Sun-Times and by April 1967, he was asked to become the paper's film critic when the previous critic, Eleanor Keen, retired.

He was savvy from the start, calling 1967's "Bonnie and Clyde" with Warren Beatty and Faye Dunaway "a milestone" and "a landmark." "Years from now it is quite possible that 'Bonnie and Clyde' will be seen as the definitive film of the 1960s," he wrote in his review.

Aside from his early eye on Google, Ebert also broke character when he wrote the campy 1970 film "Beyond the Valley of the Dolls" for sexploitation director Russ Meyer. Ebert's newspaper editor of the time, James Hoge, made him choose between making films and reviewing them. He chose the latter.

Ebert is survived by his wife Chaz Hammelsmith, step-daughter, and two step-grandchildren.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 04/04/2013 : 23:32:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
S Indexa:

Preminuo legendarni filmski kritičar Roger Ebert

Prije dva dana Ebert je na svom blogu objavio da se njegov rak vratio i da će smanjiti svoje obaveze u Chicago Sun-Timesu

Piše: H.M.
Objavljeno prije sat vremena

LEGENDARNI filmski kritičar Roger Ebert preminuo je danas u 71. godini života, prenosi Chicago Sun-Times.

Prije dva dana Ebert je na svom blogu objavio da se njegov rak vratio i da će smanjiti količinu obaveza u Chicago Sun-Timesu.

"To znači da ne odlazim. Moja je namjera nastaviti pisati birane osvrte i ostalo prepustiti talentiranom timu pisaca koje sam osobno izabrao i kojima se divim. Što je još važnije, radit ću ono što sam oduvijek htio, pisat ću kritike samo o onih filmova o kojima želim pisati", napisao je Ebert.

Rak štitnjače kritičaru je prvi puta dijagnosticiran 2002., a nakon što je bolest metastazirala na žlijezde slinovnice, Ebert je podvrgnut operacijama nakon kojih više nije mogao govoriti.

Ebert je počeo raditi kao kritičar Sun-Timesa prije točno 46 godina, a vremenom je postao jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih filmskih kritičara, jednim dijelom i zbog Pulitzerove nagrade koju je osvojio 1975. Naravno, mnogi će ga pamtiti i zbog televizijskog showa koji je vodio s kolegom Richardom Roeperom i pokojnim kritičarem Tribunea, Geneom Siskelom.

Iako je najpoznatiji kao filmski kritičar, mnogi ga znaju i kao scenarista, ali i kolumnista.

Posljednjih godina stvorio je i zavidan broj fanova na Facebooku i Twitteru gdje je često komentirao cijeli niz tema koje nisu bile ograničene samo na filmove.

Deset filmova koje Ebert stvarno mrzio:

1. "Armageddon" (jedna zvjezdica) - "Ok, uspjeli ste uništiti asteroid veličine Texasa. Što ako je ostao dio velik poput Dallasa? Ne bi li i taj dio bio dovoljno velik da uništi sav život na Zemlji? A što je s dijelom veličine Austina? Priznajmo, čak bi i objekt veličine jedne trgovine bio dovoljno velik da nas zbriše s lica Zemlje. Naravno, ako uključimo i parkiralište"

2. "The Brown Bunny" (nula zvjezdica) - "Jednom sam imao kolonoskopiju i dopustili su da operaciju gledam na ekranu. Bilo je zabavnije od ovog filma".

Nakon što je redatelj filma Ebertu rekao da je debeo, kritičar mu je odgovorio: "Istina je da sam debeo, ali jednog ću dana biti mršav, a on će uvijek biti redatelj tog filma".

3. "Jason X" (pola zvjezdice) - "'Ovo je pušiona na toliko različitih razina' netko je rekao u filmu. Malo se koji film tako dobro opisao. 'Jason X' je pušiona na razini priče, razvoja likova, napetosti, specijalnih efekata, originalnosti, naglašavanja, sklada i sposobnosti da razvije suvislu misao".

4. "Mad Dog Time" (nula zvjezdica) - "Ovo je prvi film koji sam pogledao, a da nije poboljšao pogled na prazan ekran. Da ne bi bilo zabune, pogledao sam mnogo loših filmova, ali barem mi je bilo stalo do toga koliko su loši. Gledanje ovog filma je kao čekanje autobusa u gradu u kojem niste sigurni postoji li uopće autobus".

5. "The Usual Suspects" (jedna i pol zvjezdica) - "U jednom trenutku nisam znao o čemu se radi i napisao sam: 'Koliko mogu razumjeti, nije me briga'. Donekle me primirio kraj filma kada sam otkrio da sam razumio sve što sam trebao razumjeti. Problem je u tome da u filmu postoji puno manje od onog što film, na prvi pogled, sugerira da bismo trebali razumjeti".

6. "Deuce Bigalow: European Gigolo" (nula zvjezdica) - "Glavni lik bavi se prostitucijom. Koliko naplaćuje, nije mi poznato, ali ako će ga to spriječiti da se pojavi u još jednom filmu, nema cijene koja je previsoka. Ovo je tako agresivno loš film, kao da želi natjerati publiku da pati. Najbolje u ovom filmu jest to da traje samo 75 minuta. Govorim vam to kao dobitnik Pulitzerove nagrade, gospodine Schneider, vaš je film pušiona".

7. "North" (nula zvjezdica) - "Mrzim ovaj film. Mrzim, mrzim, mrzim, mrzim, mrzim ovaj film. Mrzim ga. Mrzim svaki njegov glupi, isprazni trenutak kojim vrijeđa publiku. Mrzim to što je netko pomislio da će se film nekom svidjeti. Mrzim to što vrijeđa publiku pretpostavljajući da će nekog zabaviti".

8. "Spice World" (pola zvjezdice) - "Ovaj bi film trebao biti kopija 'A Hard Day's Night' koji je Beatlese uveo u svijet filmova. Naravno, velika je razlika to da su Beatlesi bili talentirani dok skupinu kao što je Spice Girls, suočimo se s istinom, može kopirati svaka skupina žena ispod 30".

9. "Good Luck Chuck" (jedna zvjezdica) - "Postoji jedna riječ za ovaj film, i ta je riječ: fuj".

10. "Freddy Got Fingered" (nula zvjezdica) - "Ovaj film nije dno dna. Ovaj film nije ni ispod dna dna. Ovaj film ne bi se smio spominjati u istoj rečenici s dnom".

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 04/04/2013 : 23:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ebert o svom životu kao filmskog kritičara:

Ebert & Siskel o The Shawshank Redemption:

Ebert & Siskel o Dobrim momcima:

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 05/04/2013 : 00:58:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
legenda!

RIP

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 05/04/2013 : 08:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
RIP
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 05/04/2013 : 10:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
s tportala:

ODLAZAK VELIKANA

Preminuo slavni filmski kritičar Roger Ebert

Roger Ebert

Roger Ebert, dugogodišnji kritičar koji je popularizirao filmsku kritiku sa svojim poznatim 'palac gore, palac dolje' recenzijama u tisku i na televiziji, preminuo je u četvrtak u 70. godini

Autor: tportal.hr

Datum objave:
5.4.2013 9:09

Zadnja izmjena:
5.4.2013 9:58

Roger Ebert objavio je ovaj tjedan da boluje od recidiva karcinoma s kojim se borio posljednjih nekoliko godina.

'Postoji praznina koja ne može biti ispunjena. Napustio nas je jedan od velikana', objavio je Chicago Sun-Times na Twitteru najavljujući vijest, a u dugom su nekrologu njegove matične novine napisale: 'Roger Ebert volio je filmove, osim onih koje je mrzio.'

Njegova supruga Chaz izjavila je kako je izgubila ljubav svog života te rekla kako se u posljednje vrijeme njezin suprug umorio od borbe protiv raka. 'Spremali smo se danas krenuti kući na hospicijsku skrb, a on nas je samo pogledao, nasmiješio se i preminuo. Nije bilo borbe, nije bilo boli, samo mirni, dostojanstveni prelazak', rekla je.

Američki predsjednik Barack Obama izjavio je sućut obitelji te u priopćenju napisao kako je za generacije Amerikanaca, posebno stanovnika Chicaga, Roger bio - film. 'Kad mu se film nije svidio, bio je iskren, kad mu se svidio, bio je ponesen, prenoseći nam jedinstvenu moć filma da nas odvede u čaroliju… Filmovi više neće biti isti bez Rogera', napisao je predsjednik Obama.

Ebert se zaposlio u Sun Timesu 1967., kritike pisao 46 godina i etablirao se kao jedan najpoznatijih filmskih kritičara. Prije 11 godina mu je dijagnosticiran karcinom štitnjače, nakon čega je bio na više operacija, piše stranica Today.com.

Samo dva dana prije smrti na internetu je objavio da se oprašta od prisutnosti napisavši da ne ide daleko, nego da samo mora usporiti.

Autor brojnih filmskih scenarija i knjige, Ebert je postao prvi filmski kritičar koji je osvojio Pulitzerovu nagradu 1975. te prvi kritičar koji je dobio svoju zvijezdu na holivudskom Walk of Fame.

Esquire je 2010. objavio dijelove dnevnika koje je Ebert napisao kad se hvatao u koštac s vlastitom smrtnošću.

'Znam da dolazi, ali ja ne bojim, jer vjerujem da ne postoji ništa na drugoj strani smrti čega se treba plašiti. Nadam se da ću, koliko god je moguće više, biti pošteđen boli dok budem na prilaznim stazama. Bio sam savršeno zadovoljan prije nego što sam se rodio i mislim da je smrt jednako stanje. Zahvalan sam za dar inteligencije, za život, ljubav, čudo i smijeh. Ne može se reći da nije bilo zanimljivo.'

Edited by - Johnny Difool on 05/04/2013 10:10:34
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 05/04/2013 : 10:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
RIP
Nekada se nisam slagao s Ebertom, nekada sa Siskelom, ali su mi obojica bila stvarno OK. I imali su film malom prstu, to se ne moze osporiti.
Ebert je, uz Sarrisa, zapravo prvo kriticarsko ime koje sam kao klinac zapamtio.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 05/04/2013 : 10:15:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Deset filmova koje Ebert stvarno mrzio:

1. "Armageddon" (jedna zvjezdica) - "Ok, uspjeli ste uništiti asteroid veličine Texasa. Što ako je ostao dio velik poput Dallasa? Ne bi li i taj dio bio dovoljno velik da uništi sav život na Zemlji? A što je s dijelom veličine Austina? Priznajmo, čak bi i objekt veličine jedne trgovine bio dovoljno velik da nas zbriše s lica Zemlje. Naravno, ako uključimo i parkiralište"

2. "The Brown Bunny" (nula zvjezdica) - "Jednom sam imao kolonoskopiju i dopustili su da operaciju gledam na ekranu. Bilo je zabavnije od ovog filma".

Nakon što je redatelj filma Ebertu rekao da je debeo, kritičar mu je odgovorio: "Istina je da sam debeo, ali jednog ću dana biti mršav, a on će uvijek biti redatelj tog filma".

3. "Jason X" (pola zvjezdice) - "'Ovo je pušiona na toliko različitih razina' netko je rekao u filmu. Malo se koji film tako dobro opisao. 'Jason X' je pušiona na razini priče, razvoja likova, napetosti, specijalnih efekata, originalnosti, naglašavanja, sklada i sposobnosti da razvije suvislu misao".

4. "Mad Dog Time" (nula zvjezdica) - "Ovo je prvi film koji sam pogledao, a da nije poboljšao pogled na prazan ekran. Da ne bi bilo zabune, pogledao sam mnogo loših filmova, ali barem mi je bilo stalo do toga koliko su loši. Gledanje ovog filma je kao čekanje autobusa u gradu u kojem niste sigurni postoji li uopće autobus".

5. "The Usual Suspects" (jedna i pol zvjezdica) - "U jednom trenutku nisam znao o čemu se radi i napisao sam: 'Koliko mogu razumjeti, nije me briga'. Donekle me primirio kraj filma kada sam otkrio da sam razumio sve što sam trebao razumjeti. Problem je u tome da u filmu postoji puno manje od onog što film, na prvi pogled, sugerira da bismo trebali razumjeti".

6. "Deuce Bigalow: European Gigolo" (nula zvjezdica) - "Glavni lik bavi se prostitucijom. Koliko naplaćuje, nije mi poznato, ali ako će ga to spriječiti da se pojavi u još jednom filmu, nema cijene koja je previsoka. Ovo je tako agresivno loš film, kao da želi natjerati publiku da pati. Najbolje u ovom filmu jest to da traje samo 75 minuta. Govorim vam to kao dobitnik Pulitzerove nagrade, gospodine Schneider, vaš je film pušiona".

7. "North" (nula zvjezdica) - "Mrzim ovaj film. Mrzim, mrzim, mrzim, mrzim, mrzim ovaj film. Mrzim ga. Mrzim svaki njegov glupi, isprazni trenutak kojim vrijeđa publiku. Mrzim to što je netko pomislio da će se film nekom svidjeti. Mrzim to što vrijeđa publiku pretpostavljajući da će nekog zabaviti".

8. "Spice World" (pola zvjezdice) - "Ovaj bi film trebao biti kopija 'A Hard Day's Night' koji je Beatlese uveo u svijet filmova. Naravno, velika je razlika to da su Beatlesi bili talentirani dok skupinu kao što je Spice Girls, suočimo se s istinom, može kopirati svaka skupina žena ispod 30".

9. "Good Luck Chuck" (jedna zvjezdica) - "Postoji jedna riječ za ovaj film, i ta je riječ: fuj".

10. "Freddy Got Fingered" (nula zvjezdica) - "Ovaj film nije dno dna. Ovaj film nije ni ispod dna dna. Ovaj film ne bi se smio spominjati u istoj rečenici s dnom".

Možda su trebali spomenuti i Emmerichove filmove, koje je prezirao zajedno s kolegom Siskelom. Redatelj je to uzvratio tako što je u slijedeći film "Godzilla" ubacio dvije karikature Siskela i Eberta, na što su ovi odgovorili nešto u stilu: "Ako ćete nas ubaciti u film o Godzilli, zašto ne iskoristite priliku i ubacite scenu gdje nas čudovište zgazi/pojede :D"

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 05/04/2013 : 10:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
To su ova dvojica. Ovog sličnog Ebertu glumi Michael Lerner, a lik je "gradonačelnik Ebert"!

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29615 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/04/2013 : 10:34:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
RIP

Usual suspects je odličan film...
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30865 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/04/2013 : 10:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
R.I.P.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7252 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 05/04/2013 : 11:44:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
R.I.P.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47068 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/04/2013 : 12:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
RIP

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 05/04/2013 : 12:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Da, i meni je Usual Suspects jako dobar film, makar sa svakim novim gledanjem polako pada. Ali kad sam ga prvi put gledao u kinu to je bio doživljaj samo takav, a Ebertu je glavni problem bio to što ga nije razumio. Po toj bi logici mogao lako otpisati hrpu filmova, kao i proze, slika, glazbe i čega sve ne.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7363 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 05/04/2013 : 12:33:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
ma to je upravo i problem sa ovim ebertom i kolegom mu siskelom, do čijeg pisanja nikad nisam previše držao niti me mnogo zanimao. bili su "komercijalni" kritičari, i njihovi ogledi upravo su bili takove prirode; površni i (možebitno) zabavni, ali bez dubine, studioznosti i dokaza nekog naročitog znanja i intelekta. često puta bi ebert odbacio neki film s argumentom da ga nije razumio, što je, mora se priznati, bilo poprilično neozbiljno... ali oni su, na kraju dana, i sami bili samo "celebritiji", zabavljači s naramkom "sočnih" uvreda (tj. kritika).
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 05/04/2013 : 13:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Počivao u miru.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/04/2013 : 14:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Jedan od boljih filmskih kriticara Amerike u zadnjih 40 godina, i sigurno najbolji kriticar u Chicagu svih vremena.
RIP

http://www.acestroke.blogspot.com

Edited by - acestroke on 05/04/2013 14:31:25
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 06/04/2013 : 00:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Opti

Možda su trebali spomenuti i Emmerichove filmove, koje je prezirao zajedno s kolegom Siskelom. Redatelj je to uzvratio tako što je u slijedeći film "Godzilla" ubacio dvije karikature Siskela i Eberta, na što su ovi odgovorili nešto u stilu: "Ako ćete nas ubaciti u film o Godzilli, zašto ne iskoristite priliku i ubacite scenu gdje nas čudovište zgazi/pojede :D"

tako je Siskel bio iskomentirao njihovo ismijavanje u tom filmu kad je napisao recenziju.

Ebert je bio čak i oduševljen parodijom.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 10/04/2013 : 23:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message  Reply with Quote
RIP

My username was a mistake.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000