Author |
Topic |
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 19/04/2013 : 22:08:20
|
quote: Originally posted by wele
Glavu dajem da je poslednjih desetak dana proveo citajuci Recnik manje poznatih rijeci i izraza
A ja dajem glavu da ga ima isprid sebe kad pise i komponira recenice..ali mrsav je to neki rijecnik s obzirom da iman dojam da dosta toga odradi sa copy/past.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 19/04/2013 : 22:27:00
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
bolesno
ne borba protiv alkohola vec nacin
a do najzad, i da ti recem koju tebi, koji pojma nemas o zivotu, samo mislis da imas, ko i svi propali popovi.
Ovime samo pokazuješ koliko ti smeta i koliko si isfrustrirana i mediokritetna. Ti nemaš jasan argument nego odgovaraš afektivno. To dokazuje moje prvo pojavljivanje na ovom topicu, toliko si iskompleksirana da si imala potrebu afektivno odgovoriti na moj post, a nikada do tada nismo imali nikakav kontakt na forumu, ono baš nametno i neprimjereno. Što se tiče života vidim da te alkohol odveo u kanale iluzije od života… ti si već umjetnica u poznavanju alkoholnih pića, malo pogledaj svoje zadnje postove na ovom topicu i shvatit ćeš da ti treba pomoć. Nemoj misliti da mislim loše o tebi. Malo se preupitaj neke stvari nakon što pročitaš zadnje postove ovdje. I molim te nauči se normalnom komuniciranju, ja s tobom nisam čuvao ovce, da li je to ok? U životu nisam razmjenio jedan komentar s tobom odmah si me počela vrijeđati, ma odakle ti pravo? Ako nemaš što argumentirano za napisati molim te zaobilazi moje postove, ionako si mi do sada bila potpuno marginalan lik na forumu. Lijep pozdrav.
alkohol..vino je poezija pisana rukom tezaka na skrtoj zemlji i vrucem kamenu.. Trud i znoj pretocen u plemenite kapi u kojima uzivaju gospoda i smrtnici da oplemene trenutke u zivotu i ucine ih svecanima.. Vino, sraslo s gastronomijom, s glazbom, opjevano tisucama stihova, drustvo tuzi za minulim ljubavima.. oda okusu zaboravljenih vremena.. vino je poezija bez kojeg iste ne bi bilo, umjetnost njegovanja tradicije, i ljubav prema zemlji. Vino treba znati piti, i razumjeti. Ti o alkoholu pojma nemas. Ti piješ alkohol a o alkoholu nemaš pojma. Nije alkohol poznavanje vrhunskih vina, tako da mi nemoj govoriti o poznavanju alkohola. Da imalo poznaješ alkohol ne bi ga toliko konzumirala. A ljecis se ovdje od njega.
A ovi zadnji stihovi, vidim da iz tebe govori alkohol pa stoga prigodna prigodna sličica:
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Posted - 19/04/2013 : 22:29:11
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by nemanja93
Od pusackog pribora samo pluca :D
Neka, i to je pribor, pogotovo ak si zensko
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/04/2013 : 22:29:20
|
daj se tonka skuliraj. napa si ženu iz čista mira. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Posted - 19/04/2013 : 22:31:24
|
ja upravo zapalila cigarillos- visnja i nasula si pol case crvenog vina.. sada idem pronaci nesto glazbe za slusanje.. nece me valjda oganj bozji zbog ovoga pogoditi..ja samo pjevam, ja samo sviram..ja nemam razlog da se nerviram..
Samo daj, ne boj se ognja Božjeg, gdje bi svi mi bili da tako oganj Božji sažiže kako ti misliš. Samo opušteno, laganica i bez pretjerivanja u nekim tekućinama, molim lijepo.
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/04/2013 : 22:37:22
|
quote: Originally posted by brni
Suze su u očima..
Toliko novih rijeci
A ovo vridi posebno istaknuti "Što se tiče života vidim da te alkohol odveo u kanale iluzije od života".. |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 19/04/2013 : 22:41:28
|
A ovo vridi posebno istaknuti "Što se tiče života vidim da te alkohol odveo u kanale iluzije od života"..
Treba ga kvotovati da ne obrise "Ovime samo pokazuješ koliko ti smeta i koliko si isfrustrirana i mediokritetna. Ti nemaš jasan argument nego odgovaraš afektivno." Ma, idi |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/04/2013 : 22:42:29
|
A ovo vridi posebno istaknuti "Što se tiče života vidim da te alkohol odveo u kanale iluzije od života"..
Treba ga kvotovati da ne obrise "Ovime samo pokazuješ koliko ti smeta i koliko si isfrustrirana i mediokritetna. Ti nemaš jasan argument nego odgovaraš afektivno." Ma, idi
Stavljam kanale iluzije u signature.. |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 19/04/2013 : 22:45:42
|
quote: Originally posted by Tonka24
bolesno
ne borba protiv alkohola vec nacin
a do najzad, i da ti recem koju tebi, koji pojma nemas o zivotu, samo mislis da imas, ko i svi propali popovi.
Ovime samo pokazuješ koliko ti smeta i koliko si isfrustrirana i mediokritetna. Ti nemaš jasan argument nego odgovaraš afektivno. To dokazuje moje prvo pojavljivanje na ovom topicu, toliko si iskompleksirana da si imala potrebu afektivno odgovoriti na moj post, a nikada do tada nismo imali nikakav kontakt na forumu, ono baš nametno i neprimjereno. Što se tiče života vidim da te alkohol odveo u kanale iluzije od života… ti si već umjetnica u poznavanju alkoholnih pića, malo pogledaj svoje zadnje postove na ovom topicu i shvatit ćeš da ti treba pomoć. Nemoj misliti da mislim loše o tebi. Malo se preupitaj neke stvari nakon što pročitaš zadnje postove ovdje. I molim te nauči se normalnom komuniciranju, ja s tobom nisam čuvao ovce, da li je to ok? U životu nisam razmjenio jedan komentar s tobom odmah si me počela vrijeđati, ma odakle ti pravo? Ako nemaš što argumentirano za napisati molim te zaobilazi moje postove, ionako si mi do sada bila potpuno marginalan lik na forumu. Lijep pozdrav.
alkohol..vino je poezija pisana rukom tezaka na skrtoj zemlji i vrucem kamenu.. Trud i znoj pretocen u plemenite kapi u kojima uzivaju gospoda i smrtnici da oplemene trenutke u zivotu i ucine ih svecanima.. Vino, sraslo s gastronomijom, s glazbom, opjevano tisucama stihova, drustvo tuzi za minulim ljubavima.. oda okusu zaboravljenih vremena.. vino je poezija bez kojeg iste ne bi bilo, umjetnost njegovanja tradicije, i ljubav prema zemlji. Vino treba znati piti, i razumjeti. Ti o alkoholu pojma nemas. Ti piješ alkohol a o alkoholu nemaš pojma. Nije alkohol poznavanje vrhunskih vina, tako da mi nemoj govoriti o poznavanju alkohola. Da imalo poznaješ alkohol ne bi ga toliko konzumirala. A ljecis se ovdje od njega.
A ovi zadnji stihovi, vidim da iz tebe govori alkohol pa stoga prigodna prigodna sličica:
ko na sve ovo more odgovoriti
ma ti si pikica koja ide soliti a nije spremna kusati papreno. Je, najbolje se hajdemo upoznati, da se zblizimo, pa cemo onda drugarski vrsiti razmjenu komentarcica. Ovo ti je internet, tu nema rukovanja prije ulaska u ring.. samo raspalis, pa makar to bio i tonka-neki broj
ja cak nisam niti procitala tvoj odgovor, to nikada ne radim na topicima..ja samo prođem pogledom kao preko slike i upijem ko kroner stari kad bocu nategne- Bouquet.. i bi mi dovoljno |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 19/04/2013 : 22:46:34
|
quote: Originally posted by lwood
daj se tonka skuliraj. napa si ženu iz čista mira.
elmude, miruj.. ovu zenu ne treba braniti. Zna ko prezivi |
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 19/04/2013 : 22:48:47
|
Treba ga kvotovati da ne obrise "Ovime samo pokazuješ koliko ti smeta i koliko si isfrustrirana i mediokritetna. Ti nemaš jasan argument nego odgovaraš afektivno." Ma, idi
Stavljam kanale iluzije u signature..
a prevod na omiljeni mi svahili:
"Wewe ni tu kuonyesha ni kiasi gani unasumbuliwa na kiasi gani frustrated na mediokritetna Huna jibu hoja wazi zaidi kuliko upendo."
. |
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 19/04/2013 : 22:50:08
|
Potražite na kioscima Tiska novi hit roman toka svijesti mladog autora Kristijana Plandera: "U kanalu iluzije"- anonimni novinar |
Edited by - wele on 19/04/2013 22:52:14 |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 19/04/2013 : 22:51:02
|
dodas im gondolu?
ja idem umrijet od smijeha |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/04/2013 : 22:51:05
|
a prevod na omiljeni mi svahili:
"Wewe ni tu kuonyesha ni kiasi gani unasumbuliwa na kiasi gani frustrated na mediokritetna Huna jibu hoja wazi zaidi kuliko upendo."
.
Jeli ti triba rijecnik za ovo.. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/04/2013 : 22:51:06
|
elmude, miruj.. ovu zenu ne treba braniti. Zna ko prezivi
samo konstantiram,jerbo u ovoj iluziji od života glavno da kanali nisu zaštropani |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/04/2013 : 22:52:07
|
dodas im gondolu?
ja idem umrijet od smijeha
Stavim i macana na nju koji piva serenadu.. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 19/04/2013 : 22:52:11
|
Tonka24..bas ti htjedoh napisati da ce te Charlie pojesti za dorucak..kad eto potvrde..heh.. Nemoj ulaziti u more koje ce te progutati ako nisi naucio u istom plivati. Mani se ovog topica..ako ne zelis ispasti netko kojemu se posprdavaju ..na kvadrat.
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Posted - 19/04/2013 : 22:55:07
|
quote: Originally posted by Tonka24
Ne boj se, nije upućeno zlotvoru. Daleko od mene takva pakost.
Ja nisam maliciozan, ne radim mahinacije niti sam perfidan.
Ja ču ti reći sve stoički bez okolišanja, pa bilo ti krivo ili pravo.
Ne odnosi se na tebe nego općenito.
A tebi ću sada reći, nemoj biti kao vuk grabežljivi zaodjenut ovčijem krznom, premlad si za to, naprotiv budi lukav kao zmija a bezazlen kao golub.
Jos samo da pocnes da nas kadis tamjanom. Opusti se covjece, sto se tebe ticu tudje navike i satisfakcije?
Ma o čemu ti lupaš sinko? Ovo je topic o alkoholu jeli? Ispravi me ako griješim, možda sam pogriješio. Ako sam u pravu, onda imam pravo komentirati što god hoću i kako god hoću, sve dok se to tiče alkohola.
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Posted - 19/04/2013 : 22:56:17
|
Slazem se s Zlotvorom da Tonka pretjeruje no slazem se i oko nekih Tonkinih stavova, pogotovo u vezi utjecaja alkohola na drustvo..ja recimo nisam dugo popia ni kap, osim sta sam izbacija alkohol kao prehrambenu namirnicu prominia sam i prehranu skroz..sad iman puno vise energije i osjecam se super..a ako odem vanka onda znam udrit samo neku zestu..pivo sam skroz prekrizia, jer osim sta ima puno previse praznih kalorija od nje se samo trbuh napuse i stalno moras ic pisat..i konstatno se nalivas kako bi se opija..sad trznem nesto jace i vrlo brzo sam u "elementu" + broj kalorija koje sam unia je visetruko manji nego sto je to slucaj kod pive..
Pa napokon jedan pametan i normalan post.
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 19/04/2013 : 22:58:21
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Nemoj ulaziti u more koje ce te progutati ako nisi naucio u istom plivati.
Još da je more bilo bi dobro. Charlie je maelstrom |
Trljam ruke. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Posted - 19/04/2013 : 22:59:25
|
Nisam je napao čovječe, samo sam normalno odgovorio na njezin napad i uvredu.
Gdje sam je napao? |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
Topic |
|