Da li se (donekle) pouzdano zna da Zagor gigant stvarno izlazi krajem srpnja? Jbg, ne mogu dočekati :)
Pitaj globinju
Ma može izaći i početkom kolovoza, samo da se pojavi
Pitaj globinju
A, jbt, evo pitam ga!
I što kaže
Acestroke kaže da će izaći kada se Ludensu digne, pa možda da njemu vjerujemo Mislim i da je on u pravu, pa... Ostaje nam samo da se nadamo će im se dići ovog ljeta...
Ovaj mjesec se očekuje pravi mali boom..! Već su tu Zagor, Zagor extra i Zagor specijal, dolaze Dylan extra, Dylan specijal i Dylan gigant, preskočen prošli mjesec Miki pa bi trebao i on, trebali bi doći novi Mark i nove PSDZ, to je 9 izdanja! A tko zna, možda nas i iznenade s recimo Dylan ili Tex maxijem, ili možda još nekim Zagor ili Dylan Almanahom...?!
Ovaj mjesec se očekuje pravi mali boom..! Već su tu Zagor, Zagor extra i Zagor specijal, dolaze Dylan extra, Dylan specijal i Dylan gigant, preskočen prošli mjesec Miki pa bi trebao i on, trebali bi doći novi Mark i nove PSDZ, to je 9 izdanja! A tko zna, možda nas i iznenade s recimo Dylan ili Tex maxijem, ili možda još nekim Zagor ili Dylan Almanahom...?!
Ma kakav crni Mostar, ta nije ovo raspored za Mostar
Kod nas više ništa ne dolazi sigurno tako da pojma nemamo šta može doći..
Pa gledam šta pišeš . To tebi HR na dohvat ruke postala? Za Mostar, tj. BiH ovaj mjsesc očekujem: Zg Maxi, Zg, Zg Ex, Mark i Miki. Od onog što ja čitam (sve Ludensovo osim DD-a). Ma doći će sve, samo smo u trećem planu
Ma najbitnije je da izlazi, a kada će kod nas manje je bitno, šta je tu je.. Ima i drugih načina za doći do stripova.. A ja što se tiče Ludensa ne pratim redovno kod nas ništa osim Zagora redovnog i extra i PSDZ, a to sam nedavno uzeo sve brojeve tako da me ovaj mjesec ne očekuje ništa, jedino ako dodju Zg specijal ili remitenda maxija.
Zar nije vrijeme za najave novih Zagora?..gdje zapinje? kako je najava za 16.8. kad su zadnji izašli 3.7 ? umjesto da se zlatna koka ubrza oni joj vežu noge.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ja sam mislio da cu jutros lipo iznenaditi na kiosku,ali nista...zato su opet dosli "Specijalci" Marka i Bleka,dva redovna stripa uvezani u jedan impresivno debeli.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Ima,ali IF ih je izdao na kraju svoga izdavanja Marka,a hoce li Ludens tako isto ili prije,ostaje nam da vidimo.Veseli Cetvrtak je izdao svih 11 brojeva.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Ima,ali IF ih je izdao na kraju svoga izdavanja Marka,a hoce li Ludens tako isto ili prije,ostaje nam da vidimo.Veseli Cetvrtak je izdao svih 11 brojeva.
Jesi cito??Vidio sam da je feri radio naslovnice i da je bure pisao i miganaco!!Ako si citao jel valja sta???Ikad je vc to izdao to nisam vidio jel ima to u snk???