forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 SK "Lastan" 20.4 2013..BANE KERAC-gost autor
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Poli
Advanced Member

Slovenia
38068 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/04/2013 : 14:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Nadam se da se je vec okupila raja i da je sve prijatno i groovy.

Bas mi je zao sto ne mogu doci, vidjeti tako legende na kupu, plus sto ti sviraju, koju reci, mozda dobiti neki crtez, jos ponesto kupiti uz popust, pa ludnica! Ali nazalost obaveze.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2849 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 20/04/2013 : 19:09:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Hvala Lastanu na organizaciji (i popustima), a posebno hvala Banetu na strpljenju i crtezu Bilija.
Go to Top of Page

gombi
New Member

Slovenia
234 Posts

Member since 27/07/2010

Posted - 20/04/2013 : 19:32:05  Show Profile Show Extended Profile  Send gombi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

Hvala Lastanu na organizaciji (i popustima), a posebno hvala Banetu na strpljenju i crtezu.

+1
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 20/04/2013 : 20:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Stigao sam kasno, tek oko 13:20, ali je svejedno bilo lijepo.
Bane "potpisuje" i crta, razgovara s nama u redu, lagano pijucka i pućka.
Ono "potpisuje" je pod navodnicima zato što je i potpis mini-crtež.
Pa Ernieju nacrta Billyja a meni Katu (bit će da sam s Erniejem i izmijenio par rečenica dok smo čekali), a usput se prisjeća nekih detalja iz onih vremena.
Pa ga netko tu i tamo lagano podbode pitanjem o Kobri.
U pozadini Talajić lagano udara u bubnjeve, a tip s kamerom fotka pored Baneta one koji to žele.
A Bane ljudina samo takav...

Hvala i njemu i Lastanu!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 20/04/2013 : 21:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
Ja sam mrtav umoran,ali zahvaljujem svima koji su danas navratili do Lastana!!!!!
Hvala Vam svima od srca!

Banetu se zahvaljuem i naklonim do poda.Čovjek ne ustaje sa stolice dva i pol sata i crta!!!!!!!!!!!!!

HVALA BANE!!

www.lastan.hr
https://www.facebook.com/lastan.striparnica

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 20/04/2013 : 22:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote

Molim, i drugi put.
Evo, stigao sam kuci i pun sam utisaka. Volim kad se sretnem sa toliko dragih ljudi.
Striparnica je posebna prica.... Da danas pocnem da cunjam po njoj, ne bih izasao najmanje tri godine...
Zahvaljujem se svim fanovima sto su bili strpljivi i cekali dok drugima skrabam po knjigama i sto su izdrzali 7 minuta mog lupanja na bubnjevima...
Posebno hvala Ratku na solji sa Nasiljem u Darkvudu i na albumu Krcko koji mi je prirastao za srce jos od malih nogu....
Ekstra hvala svima koji su se tako potrudili da mi napune bife do leta. Medica, vino, pelin... ko kaze da se crtanje ne isplati Osto sam bez reci... Ziveli!
Veliki pozdrav za Duplog, bilo mi je drago da popricam sa jednim od boljih predstavnika mladje generacije....

Edited by - cat claw on 20/04/2013 22:42:54
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/04/2013 : 23:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Moram se i ja zahvaliti, prvo Lastanu za popuste zbog kojih me šest stripova koštalo malo manje nego bi me sqamo jedan taj koštao, a drugo Kercu na prelijepom crtežu Kobre

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 21/04/2013 : 00:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
Uspio sam doći oko 14h na nekih 15 min...bilo je ljudi...čekalo se na crteže/potpise, al jebga kad mi se žurilo. Dok sam čekao u redu da platim strip, vidim Spiderman (ovaj naš, ne onaj američki )sjeo za bubnjeve, (znam da on mene ne zna, al ja njega znam sa fotki sa foruma) pa mu kažem - raspali čovjeće, da te čujemo, al nije htio...kaže prvi put za bubnjevima...šteta, a mogao je postati zvijezda dana

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 21/04/2013 : 08:28:18  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Nivox, covece, zasto nisi prisao i rekao koji si, da ti se licno zahvalim za onu PRAVU rakiju?
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 21/04/2013 : 09:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

Nivox, covece, zasto nisi prisao i rekao koji si, da ti se licno zahvalim za onu PRAVU rakiju?

Bane, nisam siguran da razumijem, možda si me zamijenio s nekim...ja jučer nisam donio rakiju .
Istina, šteta što sam žurio, volio bi da sam te stigao upoznati, a i crtež Kate nebi bio na odmet , ali nije samo striparnica Lastan jučer slavila rođendan...morao sam juriti dalje na jedno drugo slavlje .

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 21/04/2013 : 09:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Imena, nikovi, nadimci.... Izgleda da te jesam pobrkao.... nema veze.
Trebalo je da nadjes minut kad si vec bio tamo....
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 21/04/2013 : 10:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

Imena, nikovi, nadimci.... Izgleda da te jesam pobrkao.... nema veze.
Trebalo je da nadjes minut kad si vec bio tamo....

Jbga, moja kčer je slavila treći ređandan, stvarno sam žurio, nisam imao vremena čekati u redu...
Kad bude prilika sljedeći put nosim rakiju, a ti mi crtaš Katu .

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 21/04/2013 : 10:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Dogovoreno.
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 21/04/2013 : 11:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nivox

Uspio sam doći oko 14h na nekih 15 min...bilo je ljudi...čekalo se na crteže/potpise, al jebga kad mi se žurilo. Dok sam čekao u redu da platim strip, vidim Spiderman (ovaj naš, ne onaj američki )sjeo za bubnjeve, (znam da on mene ne zna, al ja njega znam sa fotki sa foruma) pa mu kažem - raspali čovjeće, da te čujemo, al nije htio...kaže prvi put za bubnjevima...šteta, a mogao je postati zvijezda dana

E jbg... mogao si riskirati minutu vremena i reći tko si...

Fotke će biti danas popodne/sutra...

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 21/04/2013 : 12:07:17  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Neka ste se zabavili na partyiju,velim opet zao mi sto nisam bio,a da jesam kupio bi onaj primjerak Blek/Zagor i dao za potpis.
Ipak je to covjek koji je svojim crtezom zabavljao jednu generaciju osamdesetih u kojoj sam odrastao.
Pozdrav !

P.S. je li ovaj strip bio slucajno u prodaji?

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 21/04/2013 12:10:33
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 21/04/2013 : 14:25:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiderman

quote:

E jbg... mogao si riskirati minutu vremena i reći tko si...

Fotke će biti danas popodne/sutra...

Mislio sam...bi...ne bi Kad će bit više vremena bit će i prilike za normalno druženje

Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 21/04/2013 : 14:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

P.S. je li ovaj strip bio slucajno u prodaji?

Striparnica Lastan ima taj strip od prije u prodaji. Znam jer sam jednom pitao Ratka nešto u vezi tog stripa.

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 21/04/2013 : 15:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

nešto u vezi tog stripa.
[/quote]
Davno sam citao, ali ne mogu se sjetiti je li i to crtao Kerac osim naslovnice...ipak je prije 20-tak godina to citano...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

dino alic
Junior Member

Croatia
363 Posts

Member since 23/01/2003

Posted - 21/04/2013 : 17:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dino alic an AOL message  Send dino alic a Private Message  Reply with Quote
Koristim i ja priliku da se zahvalim Banetu prije svega što me je uvjerio u ono što sam ustvari oduvijek znao ali do jučer samo kroz strip i preko foruma, a to je da je mega ljudina.ekstra hvala u bratovo i moje ime za crteže Bleka,Rodija,Okultisa i Džejn, kao i za preporuke za metalne korijene iz šezdesetih.Nadam se da je klopa bila ok,te da se uskoro opet negdje vidimo.
Go to Top of Page

horex2
Starting Member

Slovenia
26 Posts

Member since 15/03/2008

Posted - 21/04/2013 : 17:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send horex2 a Private Message  Reply with Quote
vse najboljše ratkotu za obletnico
škoda, da ni prnesu zajemalke za jagode in borovnice...
vsa čast banetu za risbo
ket klou
upam, da bo fotograf poslal fotke za HOREX-a
drugo leto pa ponovimo...

horex je zakon
Go to Top of Page

dino alic
Junior Member

Croatia
363 Posts

Member since 23/01/2003

Posted - 21/04/2013 : 17:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dino alic an AOL message  Send dino alic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

quote:

nešto u vezi tog stripa.

Davno sam citao, ali ne mogu se sjetiti je li i to crtao Kerac osim naslovnice...ipak je prije 20-tak godina to citano...
[/quote]

ako me sjećanje ne vara samo naslovnica je Banetova
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1615 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 21/04/2013 : 18:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
Tako je - samo je naslovnica by PlaKer, a Blek je Cedronijev, a Zagorova epizoda je 1000 zamki. Prva epizoda Zagora! Čuvao sam tada taj strip kao neku relikviju. Imam ga i dan danas.

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 21/04/2013 : 20:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dino alic

Koristim i ja priliku da se zahvalim Banetu prije svega što me je uvjerio u ono što sam ustvari oduvijek znao ali do jučer samo kroz strip i preko foruma, a to je da je mega ljudina.ekstra hvala u bratovo i moje ime za crteže Bleka,Rodija,Okultisa i Džejn, kao i za preporuke za metalne korijene iz šezdesetih.Nadam se da je klopa bila ok,te da se uskoro opet negdje vidimo.

Klopa je bila vise nego dobra... I oni koji su ucestvovali u unistavanju su se prilicno raspali. Pozdravi puno Ninu, a metal, zna se, always rulez....
Moguce je da cemo se sresti ili u Osijeku ili na CRSHU...
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 21/04/2013 : 21:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
Fotke sa prve godišnjice striparnice Lastan:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.475368455868829.1073741828.123448787727466&type=1

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 21/04/2013 : 21:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Ah steta sto sam morao na put, vidim da je bilo zabavno i ukusno :)
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000