dobra naslovnica, ali ovaj font je stvarno bezveze prekrije pola naslovne stranice, stvarno je gigantski za gigant
da, to je najvažnije. a što se koristi "sala" i "voodoo" nimalo ne smeta, je l'? debilkuša.
Takav je i naslov originala "Voodoo" "La sala della tortura" (a ne "camera" tj.soba i sl.) Mozda bi u nasem jeziku "dvorana" bila isto zahvalan prevod, ali ovako je blisko originalu.
izvrsno izgleda ; sva sreća što Ludens nije išao u pothvat obavješvavanja čitateljstva na naslovnici Giganta o godišnjem dobu tiskanja ovog izdanja...
ideja s preskokom čini se odlična - osigurani su friški stripovi, a preskočeno će tako i tako biti nadoknađeno (nadam se da Gigant kreće opet 2x godišnje)
44 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Može li mi netko samo reći da li je taj novi Gigant već na kioscima ili tek mora stići? (Živim u Mariboru pa tu uvijek stripovi par dana kasnije stižu.) Thx!
Aha, boje se da im zbog preklapanja izdanja s Talijanima ne padne prodaja, pa su odlučili krenuti s objavljivanjem još ni u Italiji ne samo neobjavljenih nego i neplaniranih epizoda! Stano i Barbatova tako samo za LU crtaju i pišu 400. broj Dylana, a Ferri i Boselli već uvelike rade na 650. Zagoru.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
dižem topic na vrh ... još 6 dana Ako netko ugleda RANIJE u SNK, odmah ovdje javiti ,,
44 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •