forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Cover Reloaded 2013
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 29

IGMAN2
Senior Member

2428 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 24/04/2013 : 12:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Dupli, odlične skice!
Neke su mi čak i bolje od tvog poslanog rada.

Jel na ovoj drugoj/trećoj skici u prvom planu, varijacija na onu Wrightsonova zombi scenu što smo je vježbali s Banetom

Mala zamjerka tvom radu mi je što si postavio da gledamo scenu izdaleka. Stalno mi je u glavi da je to prvi broj, prvi susret s junakom, a on je daleko i ne vidimo ga baš najbolje.
Ok, to je vjerojatno samo moj subjektivni doživljaj. Drugi neće na to tako gledati. Ali trapez hlače, to već...
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2428 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 24/04/2013 : 12:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

Igmane, idi s prvom naslovnicom. Znajuci kakav je tvoj Konan, Terminator (Amet) ce ti odlicno ispasti + ona upotreba imena je vrlo efektna!

Ma, nacrtao sam nešto drugo. Još da nađem vremena da pokušam obojiti, pa da pošaljem...
U stvari nisam siguran dal da i šaljem.
Ne vidim baš neku razliku između postavljanja tamo ili ovdje.
Ne doživljavam ovo kao neko natjecanje, dokazivanje i ne patim za tim.
Više mi je do nekog druženja i komentiranja radova.

Ove skice, koje sam stavio, su samo... skice
Ideje koje su me zabavljale
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 24/04/2013 : 12:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:

Mislim da su napisali kako ne primaju parodije na postojeće naslovnice...

Ne mislim doslovce parodija ali asocijacija na sam sadrzaj stripa,ionako vecina naslovnica ne odgovara fabuli stripa...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 24/04/2013 : 13:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

quote:

quote:

Mislim da su napisali kako ne primaju parodije na postojeće naslovnice...

Ne mislim doslovce parodija ali asocijacija na sam sadrzaj stripa,ionako vecina naslovnica ne odgovara fabuli stripa...

Onda moj rad ne prolazi 100%...Zato ga još nema na oficijelnom sajtu.Mogli su se bar udostojiti pa odgovoriti da crtež ne ide u dalje razmaranje...

Wtf?
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 24/04/2013 : 13:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote

Art bagi,color ddeki...

Wtf?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/04/2013 : 13:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ne kontam ovo sa zabranom za parodije, pa vecina objavljenih radova su parodije, iako su autori mozda i bili ozbiljni dok su crtali.
Nadam se da to nije tacno, ako vec nema dovoljno dobrih radova da im se divimo, onda barem nesto sto ce nas nasmijati.
Osim toga, u dosta navrata parodija bude interesantnija od originala, kao npr. u Bagijevom slucaju.

Edited by - King Warrior on 24/04/2013 13:26:49
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6230 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 24/04/2013 : 13:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Ovako piše u pravilima natjecanja:

The jury and the promoters of the contest will not take into consideration any piece of work which turns out to be out of context or even slightly parodistic.

Inače, dodali su moju i (vjerujem) Emiremovu naslovnicu...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7870 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 24/04/2013 : 13:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Znači bagi, naslovnica ti je odbijena?
Šteta, meni je baš jaka.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/04/2013 : 13:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
19. Beva

20. Emirem

Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2428 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 24/04/2013 : 14:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Neš mene špijunirat, a Emireme?

@Bagi, jel si to pokušao talijanima prodat onu tvoju ideju sa Savićem?
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 24/04/2013 : 14:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

@Bagi, jel si to pokušao talijanima prodat onu tvoju ideju sa Savićem?

Mislim da im se nisu svidjeli fićo i tristać sa crteža...Za Šuga da i ne pričam...Možda bi i prošlo da sam narisao Fiat 500 l ili neko govno od Alfe hehehe....

Wtf?
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 24/04/2013 : 15:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Opaaa!
Objavili su slike!
Nisam vidio na sluzbenoj za natjecaj!
fino, eto samo zelim clanovima foruma uspjeha u natjecaju,a kao sto Cubertin kaze vazno je sudjelovati a ne pobijediti!

Mogao sam i bolje,imam neki rad jos koji sam planirao ali to cu staviti kasnije eto kako je i nas clan stavio skice tako cu i ja isto uciniti.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 24/04/2013 : 15:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

Heh,na sta mislis?
Kod tebe je vodena boja?
Ja sam nesto zurio jer imam uciti pa sam "puknuo" kombinaciju drvenih(Nazalost, Dupli, nisam nasao drvene bojice topive u vodi da ih mogu premazat kistom i da dobijem kao akvarel!) i malo Paint malo Picassa i to je to malo nazvrljao ali kad bi si dao vise vremena mogao bih i bolje .
Sebi zadajem zadatak kada rijesim neke obaveze moram vise uciti basic photoshop za bojanje radova...

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 24/04/2013 : 15:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ovde ima interesantnih stvari oko photoshopa http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=37518&whichpage=1

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 24/04/2013 : 15:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Ovde ima interesantnih stvari oko photoshopa http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=37518&whichpage=1

Ah,tnx!
Jednom mi je i Cat Claw poslao linkove, ali to je komplicirano a tutoriali na youtubeu su zbrzani, mislim da je najbolje kad bi netko samo osnove pokazao i to bi bilo to,dalje bi eksperimentirao...

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 24/04/2013 : 16:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ja se za sada služim Corel Photopaitom, glavobolja prava, veruj mi! Posle konkursa ću pokušati da ukapiram Photoshop. Znaš kada trenutno ne znam ni kako layere da izdvajam (da izdvojim crnu i onda nesmetano bojim)

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2428 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 24/04/2013 : 16:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

quote:

Heh,na sta mislis?

Na samu ideju tvog rada -
-slika, otvori na slici, lik iza slike + škare.
Da se je Dylan ovako poslužio škarama u stripu- slučaj brzinski riješen i naš junak može mirno dalje nastavi s čitanjem u udobnom ambientu dvorca

Što se tiće bojanja- koliko se razumijem u to možeš mi biti učitelj
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 24/04/2013 : 17:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]

Uff, malo me glava dva dana dere,oci sam fiksirao u Paintu za ono nekakvo "precizno" koloriranje i stvarno umara.
U photoshopu kad znas bojati npr. kao nas clan Deki vec si napravio vecinu posla a ni priblizno kraju kad vidim kako oni tutoriali na tubeu piche brzo i mislis lako,ali kad ne znas nista, a nemas nikog da ti u 4 oka i jednim ekranom pokaze tajne kolora.
Sto se mene tice ja cu onako pomalo isto staviti kako koji rad na topik istoimenog lika.
Da sam flomasterom isao a ne drvenom ne bi bilo onih bijelih restova na slici.
Ali za pocetnike dobro...
Pozz

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6230 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 24/04/2013 : 21:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja se za sada služim Corel Photopaitom, glavobolja prava, veruj mi! Posle konkursa ću pokušati da ukapiram Photoshop. Znaš kada trenutno ne znam ni kako layere da izdvajam (da izdvojim crnu i onda nesmetano bojim)

Ostaviš crno bijeli sken u layeru background, napraviš novi layer za boju, staviš da je Multiply i to je to... Tako sam ja obojio ovo svoje, koristio sam brush tool...

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 24/04/2013 : 22:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ostaviš crno bijeli sken u layeru background, napraviš novi layer za boju, staviš da je Multiply i to je to... Tako sam ja obojio ovo svoje, koristio sam brush tool...

I mislio sam da je jednostavno...Sve je praksa. Hvala

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6230 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 24/04/2013 : 23:01:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

I mislio sam da je jednostavno...Sve je praksa. Hvala

Ništa, hvala Banetu Kercu koji mi je ukazao na prednosti Multiply funkcije :)

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 24/04/2013 : 23:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
#21.Gaetano Longo

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 25/04/2013 : 00:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

Art bagi,color ddeki...

Vrh!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 25/04/2013 : 00:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Evo sad sam dobio mail sa cover reloaded stranice gdje mi na kulturan način objasniše da sam usrao stvar ne čitajući detaljno pravila natjecanja.Ponudili su da objave crtež na facebook stranici nakon proglašenja pobjednika te rekoše da probam nacrtati nešto što se uklapa u koncept pravila natjecanja,tj da se manem humora i naškrabam nekakvu koljačinu sa što više prosute krvi,rasutihih ljudskih ostataka,skeleta,demona,nakaza i ostalih pristraha...Možda to i učinim...

Wtf?
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6230 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 25/04/2013 : 10:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

Evo sad sam dobio mail sa cover reloaded stranice gdje mi na kulturan način objasniše da sam usrao stvar ne čitajući detaljno pravila natjecanja.Ponudili su da objave crtež na facebook stranici nakon proglašenja pobjednika te rekoše da probam nacrtati nešto što se uklapa u koncept pravila natjecanja,tj da se manem humora i naškrabam nekakvu koljačinu sa što više prosute krvi,rasutihih ljudskih ostataka,skeleta,demona,nakaza i ostalih pristraha...Možda to i učinim...

Evo postavili su ti rad na stranicu, greška ili?

http://cover-reloaded.weebly.com/cover-in-concorso.html

Go to Top of Page
Page: of 29 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000