forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Spider-man reboot: dobro ili loše?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 35

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/04/2013 : 23:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

A ja sam se upiso od smeha dok sam ovo gledao!
Ja se potpuno slazem sa onim sto je Bushido napisao na nekim ranijim stranicama ovog topika kad ste raspravljali o Spider Man 3, a to je da se Parker tako ponasao pod uticajem crenog kostima odnosno te vanzemaljske stvari. Ponasa se bahato, nadmeno, glupo ali to je sve zbog tog odela i njegovog uticaja na njega.

gledaj, imao je taj koncept sam po sebi smisla, zašto ne: ona neka crna tvar obuzme Parkera i potpuno mijenja njegovu osobnost. on postaje bahat, arogantan... ali ta nazovi dvojna osobnost bi bila "nešto" da su napravili cijelu stvar kak spada. jer tu njegovu "promjenu osobnosti" zasigurno ne može opravdat debilana da on konstantno tamo pleše po ulici (kak kolega veli, ko neki retardirani idiot) i radi idiotarije.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/04/2013 : 23:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nivox

Da, ovo je totalno najveće sranje u cijelom serijalu.
Što su oni htjeli postići ? da izgleda opasno ? Izgleda ko jebeni retardirani idiot. Kakva glupost. Sječam se točno dana kad sam išao gledat treći dio Spidermana, i to se sječam samo zbog ovih idiotarija. Bilo me sram dok sam to gledao...znate ono kad vam je neugodno zbog nekog drugog...užaš. I to još frend i ja nabrijani, treči dio, možda će bit bolji od prva 2, idemo u cinestar branimir, skurimo veselu pljugu dolje u garaži, dođemo gledat film, a kad ono sranje nad sranjima...kad je bila ova scena di pokazuje prstima curama na ulici skoro da nismo izašli iz kina. Sto facepalmova x 100 ...Jedino, ali jedino što mi se urezalo u pamčenje nakon tog filma je ta debilna scena. Ma nabijem ih na k...evo uzrujao sam se sad zbog toga

a kaj je sa onom scenom gdje u onom kafeu svira klavir u stilu "Saturday Night Fever?"

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 26/04/2013 : 12:19:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote

bring it on baby

@going going: Vidiš, kod mene je Webbov Spider-Man probudio više emocija, mislim da je to čak jedna od glavnih kvaliteta filma, što je emotivno dosta jak, dok su Raimijevi Spider-Mani (po mom mišljenju) po tom pitanju bili vrlo nedorečeni, o čemu sam se izjasnio već ranije. Isto, u novom filmu se jasno vidi ta crta moći i odgovornosti, simbolika cijele stvari, što je užasno bitno što se tiče Spider-Mana i bez obzira na par scenarističkih rupa (od kojih će se neke vjerojatno ispraviti u drugome dijelu) zato smatram da je ovaj film bolji od Raimijeve jedinice i trojke, a negdje u rangu s dvojkom.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 26/04/2013 : 12:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
što me podseti...
(od 2.47min. i 3.04 min.)

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 26/04/2013 12:33:48
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9576 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 26/04/2013 : 13:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Mene je baš razočarao ovaj ASM i na razini mi je SM3. Uz sve glupavosti najviše mi smeta bezrazložna smrt Stacyja.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 26/04/2013 : 13:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Isto, scene u Superhero Caffeu... Umro sam od smijeha kad sam vidio Tobeyja kako čaga vani...

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 26/04/2013 : 13:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Mene je baš razočarao ovaj ASM i na razini mi je SM3. Uz sve glupavosti najviše mi smeta bezrazložna smrt Stacyja.

Kako misliš bezrazložna?

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 26/04/2013 : 13:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
"could be a lot worse"

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9576 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 26/04/2013 : 13:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

quote:

Kako misliš bezrazložna?

U smislu da ga je mogao SM spasiti na barem dva načina a nije.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 26/04/2013 : 13:43:53  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kako misliš bezrazložna?

U smislu da ga je mogao SM spasiti na barem dva načina a nije.

Kapetan Stacey inače gine na sličan način u strip serijalu, pre same Gwen. Moguće je da su to nekako "na silu" ubacili na kraju, što zbog nekog velikog plana što zbog melanholične atmosfere posle finala. Jeste dosta naivno kako je Stacey završio...tipično američki

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 26/04/2013 : 13:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
E to jest glupo. To i ono kad Peter odjednom prestane tragati za ubojicom. Već sam rekao par puta, ima rupa, ali je u cjelini, kad se sve uzme u obzir, film vrlo pristojan.

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9576 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 26/04/2013 : 13:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Ne patim toliko na rupe u scenariju ali baš se vidi da je Stacey umro jer je morao umrijeti a ne zato jer je takav logični slijed događaja. Film možda nije loš ali nakon općenito kritiziranog SM3 nisam očekivao ovakvu glupost.

Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 26/04/2013 : 15:34:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Iako mi je kompletna glumacka postava puno bolja u amazing spidermanu neg u starima (Tobeya ne mogu smislit, Emma je puno bolja od Kirsten), amazing spiderman mi je bio tu negdje u rangu sa jedinicom, tj. losiji od dvojke a bolji od trojke i definitivno najlosiji od tri superhero filma 2012-e godine.

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 26/04/2013 : 16:47:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Meni je SM3 dosta bolji od ASM, a o prva dva da ne govorim.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 26/04/2013 : 17:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Meni je SM3 dosta bolji od ASM, a o prva dva da ne govorim.

Majko mila, kakav hejt. Zašto? Jel to zato što si i otprije bio fanboy Raimijeve sage ili?

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 26/04/2013 : 17:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Prva dva SM-a su odlični, treći dobar, a ASM osrednji i nepotreban.
Što je tu čudno?
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 26/04/2013 : 18:02:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
ja ne znam. evo iskreno, kad sam gledao taj treći dio bio sam se zapitao: koji ja to kurac gledam?

jel to neka parodija, komedija ili šta već?

i još s obzirom da Kristen Dunst u tom zadnjem dijelu pjeva tri pjesme jebote, brijem da kad bi Raimi izbacio sve scene sa Sandmanom, Venomom i Harryjem, film bi mogao proć ko mjuzikl. majke mi moje

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 26/04/2013 : 18:05:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
I dalje bi bio bolji od ASM-a.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 26/04/2013 : 18:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Vjerujem da ćeš sada morati pretrpjeti napad nekih članova zbog ove izjave da je SM3 dobar. Meni nije. Jednostavno zato što je previše natrpan događajima, Venom je grozno napravljen, Tobey se cijeli film samo glupira, film ima užasna rješenja nekih događaja (recimo kad mu onaj Harryjev batler nakon ohoho vremena prizna da Spider-Man nije ubio Normana), likovi su vrlo slabi u odnosu na prva dva filma, Gwen Stacy ne služi ničemu, akcija ide po jednoj te istoj šabloni... Vrlo loše, nažalost. No dobro, ukusi su različiti. Tako je recimo meni novi ASM pored svih rupa u radnji dobar. Ali da je bio nepotreban... Ne znam, Raimi, Maguire i Kirsten Dunst su redom odbili snimati četvrtog Spideyja , pa je bilo logičnije da se krene ispočetka nego da se nastavlja priča sa potpuno drukčijom postavom.

Iskreno, moj je san vidjeti cijeli Ultimate Universe ekraniziran u obliku zasebnih visokobudžetnih serija, s time da radnja vjerno prati strip. To bi bilo idealno. No to je nažalost nemoguće.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 26/04/2013 : 18:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
u to neću ulazit budući da taj najnoviji nisam gledao, al za mene je trica definitivno najgori film u cijeloj Raimijevoj sagi.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 26/04/2013 : 18:21:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jednostavno zato što je previše natrpan događajima,

to je nažalost glavna mana filma. 3 negativca (Sandman, Venom i mali Osborn), preeviše onih tzv. sub-plotova (Parkerova dvojna osobnost, sukob s Mary Jane, Eddijem Brockom/Venomom, Sandmanom...). ono što je meni definitivno bilo najveće razočaranje je Venom. ne samo zato što je napravljen tako kako je napravljen, nego zato što ga ima jako malo. otprilike zadnjih 20 minuta. pa onda nije ni čudo što je njegova karakterizacija toliko zbrzana. to su recimo mnogi fanovi bili i priznali - da su išli gledat film samo da vide Venoma, a njega u filmu od 2+ sata ima kojih pola sata, ni toliko. bolje da su napravili jedan film u kojem bi on bio solo negativac.

quote:
Venom je grozno napravljen,

to ustvari ni nije bio Venom, to je bio Topher Grace koji je glumio onog njegovog debila iz "Lude sedamdesete".

quote:
film ima užasna rješenja nekih događaja (recimo kad mu onaj Harryjev batler nakon ohoho vremena prizna da Spider-Man nije ubio Normana)

ili ono najbolje: Sandman i Venom su poraženi na kraju, Sandman tamo dođe do Spideya i kaže: "Nisam ovo želio, samo sam to radio za svoju kćer..." i Spidey mu onda samo kaže: "Opraštam ti..." WTF????

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 26/04/2013 : 18:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
E sad mi se baš gleda ta trojka, idem ispeći kokice.

Ali prije toga... Maguireove face

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 26/04/2013 : 18:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

E sad mi se baš gleda ta trojka, idem ispeći kokice.

Ali prije toga... Maguireove face

na ovoj petoj izgleda ko da je na WC-u

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 26/04/2013 : 20:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
I dalje je bolji od ASM-a.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 26/04/2013 : 20:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

I dalje je bolji od ASM-a.

Aha, ponavljaš se.

Evo, krenuo sam gledati trećeg Spideyja i odustao sam. Samo sam još jednom prebacio na onu Saturday Night Fever scenu.

Go to Top of Page
Page: of 35 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000