forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ludens / Strip agent -- "Izdavacki plan" 2013
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 20/04/2013 : 20:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:
Originally posted by velka031

quote:

quote:

Da li se (donekle) pouzdano zna da Zagor gigant stvarno izlazi krajem srpnja?
Jbg, ne mogu dočekati :)

Pitaj globinju

Ma može izaći i početkom kolovoza, samo da se pojavi

Pitaj globinju

A, jbt, evo pitam ga!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 20/04/2013 : 21:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pitaj globinju

Pitaj globinju

A, jbt, evo pitam ga!

I što kaže

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 20/04/2013 : 21:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pitaj globinju

Pitaj globinju

A, jbt, evo pitam ga!

I što kaže

Acestroke kaže da će izaći kada se Ludensu digne, pa možda da njemu vjerujemo
Mislim i da je on u pravu, pa...
Ostaje nam samo da se nadamo će im se dići ovog ljeta...
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
766 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 06/05/2013 : 11:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
Ovaj mjesec se očekuje pravi mali boom..! Već su tu Zagor, Zagor extra i Zagor specijal, dolaze Dylan extra, Dylan specijal i Dylan gigant, preskočen prošli mjesec Miki pa bi trebao i on, trebali bi doći novi Mark i nove PSDZ, to je 9 izdanja!
A tko zna, možda nas i iznenade s recimo Dylan ili Tex maxijem, ili možda još nekim Zagor ili Dylan Almanahom...?!
Go to Top of Page

Maki_Mostar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts

Member since 27/02/2013

Posted - 06/05/2013 : 12:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Maki_Mostar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Davor2403

Ovaj mjesec se očekuje pravi mali boom..! Već su tu Zagor, Zagor extra i Zagor specijal, dolaze Dylan extra, Dylan specijal i Dylan gigant, preskočen prošli mjesec Miki pa bi trebao i on, trebali bi doći novi Mark i nove PSDZ, to je 9 izdanja!
A tko zna, možda nas i iznenade s recimo Dylan ili Tex maxijem, ili možda još nekim Zagor ili Dylan Almanahom...?!

Ti to za Hrvatsku ili za Mostar?
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
766 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 06/05/2013 : 13:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
Ma kakav crni Mostar, ta nije ovo raspored za Mostar

Kod nas više ništa ne dolazi sigurno tako da pojma nemamo šta može doći..
Go to Top of Page

Maki_Mostar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts

Member since 27/02/2013

Posted - 06/05/2013 : 13:41:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Maki_Mostar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Davor2403

Ma kakav crni Mostar, ta nije ovo raspored za Mostar

Kod nas više ništa ne dolazi sigurno tako da pojma nemamo šta može doći..

Pa gledam šta pišeš . To tebi HR na dohvat ruke postala? Za Mostar, tj. BiH ovaj mjsesc očekujem: Zg Maxi, Zg, Zg Ex, Mark i Miki. Od onog što ja čitam (sve Ludensovo osim DD-a). Ma doći će sve, samo smo u trećem planu

Edited by - Maki_Mostar on 06/05/2013 13:42:02
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
766 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 06/05/2013 : 16:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
Ma najbitnije je da izlazi, a kada će kod nas manje je bitno, šta je tu je.. Ima i drugih načina za doći do stripova.. A ja što se tiče Ludensa ne pratim redovno kod nas ništa osim Zagora redovnog i extra i PSDZ, a to sam nedavno uzeo sve brojeve tako da me ovaj mjesec ne očekuje ništa, jedino ako dodju Zg specijal ili remitenda maxija.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 20/05/2013 : 04:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pitaj globinju

Pitaj globinju

A, jbt, evo pitam ga!

da,izaći će...krajem lipnja...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 20/05/2013 : 21:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pitaj globinju

Pitaj globinju

A, jbt, evo pitam ga!

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 20/05/2013 : 21:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pitaj globinju

Pitaj globinju

A, jbt, evo pitam ga!

Eto vidiš da so trebao samo pitati globinju

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 08/07/2013 : 21:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
Kad ce zagy almanah i nije li trebo izac?
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 20/07/2013 : 21:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Nema jos maxija texa i zagora.Mozda zagor ni nece izlazit buduci da bi onda bilo tri godisnje ili ludens ima neke druge planove?
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 20/07/2013 : 23:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

Nema jos maxija texa i zagora.Mozda zagor ni nece izlazit buduci da bi onda bilo tri godisnje ili ludens ima neke druge planove?

Dosta se zaostaje za Talijanima s maxijima, što se mene tiče, može i pet godišnje.
Go to Top of Page

Tommy.H
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 13/06/2013

Posted - 21/07/2013 : 00:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tommy.H a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dosta se zaostaje za Talijanima s maxijima, što se mene tiče, može i pet godišnje.

potpuno se slažem i meni bi odgovaralo 5 godišnje ili više
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/07/2013 : 19:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tommy.H

quote:

quote:

potpuno se slažem i meni bi odgovaralo 5 godišnje ili više

Realno, dobro je i 2... Maxiji su mi jedna od najkvalitetnijih edicija s nekoliko izvrsnih "pogodaka"...
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 04/08/2013 : 00:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sto se mene tice ja nebi ni jednog godisnje!! Ma salim se hah bilo bi dobro da izadu pet odjednom i to odma sutra!!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 04/08/2013 : 00:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Sto se tice chicha i zagor specijala ovih starih oce izlaziti reprintovi ili sta nesto mi to slabo ide??
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 10/08/2013 : 16:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Zar nije vrijeme za najave novih Zagora?..gdje zapinje?
kako je najava za 16.8. kad su zadnji izašli 3.7 ?
umjesto da se zlatna koka ubrza oni joj vežu noge.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 10/08/2013 16:13:44
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 10/08/2013 : 22:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam mislio da cu jutros lipo iznenaditi na kiosku,ali nista...zato su opet dosli "Specijalci" Marka i Bleka,dva redovna stripa uvezani u jedan impresivno debeli.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 10/08/2013 : 22:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Što je ovo izašao neki Mark specijalac? More malo pojašnjenje jer se radi o 419 str.

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 10/08/2013 : 22:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Što je ovo izašao neki Mark specijalac? More malo pojašnjenje jer se radi o 419 str.

Kao i lani 2 stripa slipili u jedan.Ne znam sad koji su,ali mislim da Mark ima naslovnicu br.41,Skalpirani.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 11/08/2013 : 17:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

quote:

Kao i lani 2 stripa slipili u jedan.Ne znam sad koji su,ali mislim da Mark ima naslovnicu br.41,Skalpirani.

Kolko ja znam ima mark i orginal specijalce 11 brojeva jel misli ludens to izdat ili ce samo ove redovne ubacivat kao specijal???
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 11/08/2013 : 18:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ima,ali IF ih je izdao na kraju svoga izdavanja Marka,a hoce li Ludens tako isto ili prije,ostaje nam da vidimo.Veseli Cetvrtak je izdao svih 11 brojeva.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 11/08/2013 : 19:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

Ima,ali IF ih je izdao na kraju svoga izdavanja Marka,a hoce li Ludens tako isto ili prije,ostaje nam da vidimo.Veseli Cetvrtak je izdao svih 11 brojeva.

Jesi cito??Vidio sam da je feri radio naslovnice i da je bure pisao i miganaco!!Ako si citao jel valja sta???Ikad je vc to izdao to nisam vidio jel ima to u snk???
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000