forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 367

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/05/2013 : 21:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/05/2013 : 18:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Čović: „Dosta s lažima“

Na konferenciji za štampu pred derbi meč devetog kola Agroživ Superlige Srbije neplanirano je došao i predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović. On je osetio potrebu da odgovori na sve učestalije napade i niske udarce koji preko medija dolaze iz tabora večitog rivala. Prvi čovek crveno-belih nije želeo da ostane nem na prozivke i brojne pokušaje manipulacije od strane trenera Partizana mts Duška Vujoševića izgovorene na konferenciji za medije uoči 220. večitog derbija samo par časova ranije:

- Neke stvari ne mogu da se oćute. Nažalost, moramo da objašnjavamo pokušaje manipulacije svešću od strane Duleta Vujoševića. Ja sam njega nekada poznavao, ali vreme, život i još neke stvari mogu da promene čoveka. Zvezda više nema razloga da ćuti – započeo je svoje izlaganje prvi čovek Crvene zvezde.

- Mi Partizan uopšte nismo pominjali cele ove godine. Ako novinari imaju hrabrosti i ako se ne plaše bejzbol palica, gepekovanja, svinjarija i sličnih stvari, onda treba da naprave genezu njihovih konferencija za štampu, od promocije tima na Kalemegdanu. Zanima me da li je bila i jedna na kojoj nije pominjana Crvena zvezda – pitao je Nebojša Čović, a potom se osvrnuo na potenciranje iz tabora crno-belih o tome da Zvezda ima pomoć iz vrha vlasti:

- Ja sam pobrojao više ljudi u vlasti koji navijaju za Partizan, a oni stalno potenciraju Aleksandra Vučića. Vučić je bio na jednoj utakmici Zvezde, i to protiv Galatasaraja kada je predvodio međunarodnu delegaciju. Nije skidao sako, nije se busao u grudi, nije oblačio dres, za razliku od Tadića koji je to radio na Partizanovim utakmicama – izjavio je Čović, pre nego što se podsetio Zvezdinog apela da se uvede transparentnost u sportu:

- Objavili smo koliko nam je država pomagala prethodnih godina, pozvali smo Partizan da uradi isto. Na to smo dobili arogantan odgovor Predraga Danilovića da to neće da urade. Ako dobijate pare od države onda ste dužni da to transparentno prikažete. Zašto država, grad Beograd i javna preduzeća ne objave kome su koliko para dali? Zašto to sakrivaju? Neka lepo kažu koliko su dali nama, a koliko njima. To se krije samo ako želite da manipulišete sa javnošću – kratko je zastao Čović i potom dodao:

- Kad neko ko nije intelektualno dorastao stalno koristi reči koje malo manje razume, reč je o manipulatoru. Kad neko izbegava dijalog koji smo mi pokušali da ostvarimo, reč je o manipulatoru, nekome ko zamenjuje teze – rekao je prvi čovek košarkaškog kluba Crvena zvezda, pa se potom osvrnuo na konstantne priče trenera Partizana mts Duška Vujoševića o budžetima jednog i drugog kluba:

- Budžet Partizana za sezone 2011/2012 je bio preko 4.776.400 evra, što je daleko iznad Zvezdinog. Za sezonu 2012/2013 on je bio 3.478.029 evra, što je blisko Zvezdinom, ali treba imati u vidu da je Crvena zvezda iskoristila milion evra iz tog budžeta za isplatu starog duga. Još jedna manipulacija je priča o tome kako je to Zvezda uspela da brzo vrati 15 i po miliona evra duga. Mi smo ušli u zakonski regulisan prostor, prošli smo sud sa svim poveriocima i radili smo javno i sve po zakonu. Država nam tu ništa nije pomogla. Grad Beograd nam je pomogao sa 117 hiljada evra. A koliko je grad dao Partizanu? Ponovo tražimo da država ne ćuti, nego da objavi te podatke koje interesuju građane – insistirao je Čović, koji je izjavio da je i fudbalski klub Crvena zvezda objavio sve finansijske podatke:

- Kod nas je sve transparentno. Nemamo nikakav problem da objavimo kolike su plate svakom igraču i zaposlenom. Da vidimo da li će to da objavi Partizan. Teza da Crvena zvezda ima pare, a da Partizan nema je klasična laž i manipulacija. Mi pratimo dinamiku isplaćivanja obaveza, da ne pratimo propao bi nam plan reorganizacije koji može da traje najduže pet godina. Ako budemo mogli da ga ranije završimo – završićemo ga – rekao je predsednik crveno-belih, pa se potom opet vratio na temu objektivnosti pojedinih medija u Srbiji:

- Ako mediji ne pišu o nekom događaju, on kao da se nije ni dogodio. Ako novinari imaju razlog za strah – ja ga nemam. Svake godine je sve isto u srpskoj košarci. Kada dođemo blizu trofeja pojedini „objektivni“ novinari se potrude da postanu potparoli Partizana. „Objektivne“ sudije i delegati preko noći postanu navijači. Gde to ima da neko tuče sudiju, a da taj isti sudija posle porodično profesionalno napreduje? I gde to ima da se o tome ćuti? Samo u Srbiji – konstatovao je Nebojša Čović, i nastavio u jednom dahu:

- Najsvežiji primer je juniorski završni turir u Čačku. Četiri Zvezdina i četiri Partizanova igrača su zaslužila isključenje, a to se ofrlje predstavlja u medijima. Ovakve sudije jednostavno ne mogu da sude takve utakmice! Manojlović je kažnjen u KLS i jasno je da on nije trebalo da sudi. Uostalom, kakvo je to finale na kome ne sudi troje sudija? I to treba da sude troje najboljih sudija, a ne da se ubacuju razne kombinacije. Kakva je to organizacija i stav KSS-a i njegovog potpredsednika? Bahato su podeljene medalje i pehar. I mi ćemo organizovati dodelu medalja i pehara jer mi ovaj skandal ne priznajemo – izjavio je predsednik kluba, pre nego što je rekao da i dalje čeka odluke zvaničnika o pomenutoj juniorskoj utakmici:

- I to od komesara lige i predsednika KSS. Delegat Prodanović kome je to bila oproštajna utakmica je doneo smešnu odluku koje treba da se stidi. Na intervenciju trenera Partizana Aleksandra Bućana sudije su dopunile odluku, što se nikada ne radi, i isključile dodatnih 7 igrača Zvezde. Ja sam rekao da igraju i sa četiri igrača na terenu, ali onda nisu dozvolili da to bude Gudurić, iako su rekli da izaberemo jednog. Gudurić nije učestvovao u tuči, ali im je smetalo to što je dobar igrač. Delegat je odredio da to bude Vorkapić, što je kasnije kada je dobio instrukcije branio tezom da je on kapiten. A, kada smo i na to pristali delegat je rekao da je kasno i da je završena utakmica. Postavlja se pitanje ko će da dozvoli da Zvezdini kadeti, pioniri i juniori budu prvaci u jednoj sezoni. Podsećam da su Zvezdine kadetkinje i juniorke takođe najbolje u zemlji. Ovakve stvari će se nastaviti. Teško da će tu biti nekih pomaka na bolje dok se stvari iz korena ne promene – zaključio je Čović, koji je potom pričao o temi (ne)zastupljenosti Zvezdaša na bitnim pozicijama u srpskom sportu:

- Koji su to Zvezdini funkcioneri u KSS? Dragan Đilas jeste deklarisani Zvezdaš, ali on obavlja svoj posao nepristrasno. On kao predsednik mora da balanisra, ja to najbolje znam jer sam obavljao tu funkciju. I ko je još iz Crvene zvezde? Nema nikog. Ko je u Olimpijskom komitetu Srbije? Ko je u Sportskom savezu Srbije? Sve ljudi iz Partizana. Moramo da vodimo računa o ravnoteži. Deset godina se menjaju uprave košarkaškog kluba Crvena zvezda, različiti ljudi dolaze, ali se svaka uprava sukobljava sa jednim istim novinarima, jednim istim sudijama, jednim istim kumovskim vezama. Ništa se ne menja, svi ćutimo – izjavio je Čović, koji je potom upitao celu javnost o tome gde je sad srpska košarka:

- Kakvi su nam rezultati? Koliko smo proizveli mladih igrača? Dva Francuza, jedan Letonac i jedan Bosanac se prozivaju nacionalnim blagom. Ne želim da me neko pogrešno razume, nemam ništa protiv tih momaka, samo oni nisu naše nacionalno blago. Peković je mogao da bude nacionalno blago Srbije da nije volšebno postao član crnogorske reprezentacije. A ko je za to zaslužan? Pa, Vujošević. A svi se pravimo blesavi, niko ništa ne zna – rekao je predsednik Crvene zvezde, koji se potom osvrnuo na dešavanja na srpskoj klupskoj košarkaškoj sceni u prethodnom periodu:

- Imamo isti scenario godinama unazad kad se Crvena zvezda približi trofejima. Imali smo uspešne trenere bez rominga koji su pravili rezultate u inostranstvu, recimo Šakotu i Pešića. Kada se Šakota približio trofeju srušila se tribina, a optuženi su Zvezdini navijači, jer su bacali kese sa mokraćom, a Partizanovi navijači su napustili tribinu. Tadašnji šef policije je dobio otkomadu za Bujanovac, jer je bio jako dobar. Toliko o tome ko mulja sa policijom i generalima policije. Pešić je one prve sezone u Zvezdi pokraden u finalu plej-ofa, pa setite se šta je bilo u finalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu. A, znate svi šta mu se dešavalo cele prošle sezone. Gde su sada kolumnisti koji inače sve znaju? Gde su kada se pljuje i udara sudija? Isti taj sudija Obrknežević kasnije verovatno razmisli i kaže da nisu njega udarali, već je on njih udarao. Verovatno su sudije tukle rukovodstvo Partizana i u Vršcu… I svi ćutimo. Nemojte da na utakmicu dođe određena poznata ličnost iz sveta podzemlja u prvi red i da vas kontroliše – aludirao je Nebojša Čović na svima poznate događaje, a potom se osvrnuo na najskoriju provokaciju iz tabora crno-belih:

- Što se tiče Miše Kovača, voleo sam da ga slušam do rata, posle toga ne. Pitajte Srbe iz Krajine da li vole Mišu Kovača. Ja nemam veze sa HDZ-om – rekao je Čović i dodao:

- Ja imam dva prstena na rukama, jedan sam osvojio sa FMP-om, drugi sa Refleksom osvajanjem ABA lige u regularnijim uslovima. Partizan je navodno protiv ABA lige, a kad ima konkretnih razloga za to oni ćute. Da li su zbog te tišine onako dobili treću četvrtinu u Laktašima – postavio je pitanje predsednik košarkaškog kluba, koji je potom pričao o kriterijumu suđenja protiv Zvezde:

- Sad se kao dičimo da Belošević ide na Fajnal for Evrolige, a videćemo da li će suditi. A, on ima različiti kriterijum za svaku ligu koju sudi. Jedan u Evroligi, u VTB ligi, francuskoj ligi i tako dalje a od suđenja ima 100 hiljada evra godišnje u džepu, tolike su naknade za suđenje. A, da li se neko pita gde je regularnost kada se Zvezdi u prvih sedam kola domaće lige svira 207 penala? Ispada da smo mi ubice. Ekipe protiv nas šutiraju u proseku 29 slobodnih bacanja, a protiv Partizana 19,5, to vam je 10 poena prednosti u startu – rekao je Čović i zatim dodao da je svima postalo jasno šta se dešava:

- Nije niko više lud. Kad Zvezda napravi uspeh to je onda zavera, pomoć države. Kad Partizan napravi uspeh to su sistem, rad i odricanje. Zar mi ne radimo, zar se ne odričemo? Ne shvatam ni manipulacije Zvezda – FMP. Mi jesmo zajedno, sa tri hale, sa svom infrastrukturom – zaključio je Čović, a potom se osvrnuo na razne provokacije koje su stizale iz redova najvećeg rivala:

- Ja nisam smišljao pesme porodicama Danilovića i Vujoševića. Oni jesu za moju i niko se nije uzbudio oko toga. Jeste ružno što su mi vređali suprugu, ali to je referenca da sam izabrao pravu ženu. To je bre prešlo svaku meru. A na kraju kažu: „Ostavite nas na miru“. Mi nikog nismo ni dirali. Nova manipulacija je da dovodimo Miličića i Radmanovića. Da kažemo da to ne radimo – imamo problem. Da kažemo da to radimo – opet imamo pbolem. Mi samo mislimo o kraju sezone, a nakon toga ćemo razmišljati o sledećoj. Napravljena je priča o tome da li je Crvena zvezda ušla u Evroligu, pa je napravljena dodatna kampanja da ne sme da se obruka. A ne spominje se da su Partizan zvali Atelje 212 jer imao 2 pobede i 12 poraza. Elementarna manipulacija – konstatovao je predsednik kluba, koji je imao šta da kaže i o odnosu poreske uprave prema dva rivalska kluba:

- Što se tiče poreza, Crvena zvezda je imala dug od sto hiljada evra i blokirali su nam račun. Partizan je imao dug od milion i sto hiljada evra i ništa se nije desilo!? Mediji su dobili sve odštampano, zbog čega to ne traže od drugih – postavio je još jedno pitanje Nebojša Čović, koji je potom ukazao na jednu stvar o kojoj je u sportskoj javnosti uvek stidljivo priča:

- Praktično je od 1992. Crvena zvezda kao sportsko društvo sistematski uništavana! Da li se neko zapitao oko rušenja vaterpolo, rukometnog, teniskog, pa i košarkaškog kluba? Dešava se to da se Belošević zove na poluvremenu u Laktašima, ni o tome se ne piše. Neki kažu da to nije tačno jer to je naš najbolji sudija? Hajde da proverimo kompletna materijalna stanja sudija, kao što bi to i trebala da uradi ozbiljna država. Da vidimo kako to funkcioniše, odakle pare – zanimalo je Nebojšu Čovića, koji je potom rekao da mu ne pada na pamet da dozvoli da se manipuliše sa Crvenom zvezdom:

- Neka oni nas ostave na miru! Zvezda ne mora da trpi ponašanje bilo kog trenera koji psuje i udara sudije, a gde se drugi sudija okreće da ne vidi. Setite se šta je rađeno Pešiću, čovek se nije ponašao ni 30% ružno kao Vujošević. Šta smo mi? Oni su uspravni, a mi smo gmizavci – konstatova je predsednik košarkaškog kluba, a potom se još jednom obratio treneru Partizana:

- Vujošević umesto što priča o Miličiću i Radmanoviću treba da objasni koliko i zašto duguje Raduljici, Mačvanu, Katiću i ostalima. Nek prestane da tura nos preko ograde i da stalno manipuliše sa Zvezdom. Dok ja sedim u košarkaškom klubu svima će biti dostupna svaka informacija. Svi koji hoće da vide plan reogranizacije mogu da ga vide. To nije tajni dokument – zaključio je prvi čovek Zvezde, a potom je pričao i o lažima Vujoševića oko uvođenja navijača na utakmice:

- Što se tiče tenzije oko uvođenja navijača, mi nismo radili ništa što nije dozvoljeno prošli put. Koliko se sećam, probali smo da se dogovorimo sa njima da izdelimo karte. Oni nisu pristali, ali pored toga je na prošloj utakmici bilo 200 navijača Partizana. Mi im nismo dali karte – rekao je Čović, a potom je izneo jedan frapantan podatak u javnost:

- Crvena zvezda je sezonu 2010/2011 preživela sa 400 hiljada evra i tada je postojala ideja da se ona pomogne sa još 200 hiljada evra od strane Telekom Srbije. To je zabranio jedan čovek iz samog vrha vlasti – izjavio je Nebojša Čović, i potom govorio o tome za šta se to bori Zvezda:

- Za ravnopravnost i transparentnost. Hoćemo da Crvena zvezda bude zastupljena u svim organizacijama kao što je to i Partizan. To je bolje za naš srpski sport. Opet će biti priče o tenziji jer ima puno „objektivnih“ novinara. Ni u tom polju Crvena zvezda ne stoji dobro. Računamo da ljudi mogu da budu profesionalci, ali ponekad nije tako – zaključio je predsednik Crvene zvezde, i onda pričao o činjenicama koje govore u prilog rasprostranjenom mišljenju da je možda zabranjeno da crveno-beli budu prvi:

- Zašto je isključen Radonjić u finalu ABA lige? Radi kompenzacije. Naš trener nije provocirao, ništa nije rekao. Šta bi se tek desilo da je on ušao na pola terena kao neko drugi? Dosta više manipulacija i laži. Hajde da sednemo za sto sa podacima. Ali ne radi se tako, već Partizan pujda igrače tako što im lepi intervjue Zvezdinih funkcionera u svlačionici! Na šta to liči – pitao je prvi čovek košarkaškog kluba Crvena zvezda, čime je i završio svoje obraćanje javnosti.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/05/2013 : 22:59:31  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Лепо спортско вече, победе ватерполиста и кошаркаша!

Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4806 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 08/05/2013 : 23:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Jebes ga jedva udjes jedva izadjes cekas sat vremena onaj Rakocevic ne zna da aplaudira publici... mislim cemu to... nema veze dao mnogo koseva ne znam tacno mozda trijes komada nisam mogo da izbrojim... Neko pustio pesmu Hocu majko hocu u gradsku cistocu... mozda isti onaj sto pustio Ja imam tugu pet godina dugu... sve neki pesnici sad ce da citiraju cuvenog pesnika Marcusa Nelsona...

sangue navajo
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/05/2013 : 00:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock

Jebes ga jedva udjes jedva izadjes cekas sat vremena onaj Rakocevic ne zna da aplaudira publici... mislim cemu to... nema veze dao mnogo koseva ne znam tacno mozda trijes komada nisam mogo da izbrojim... Neko pustio pesmu Hocu majko hocu u gradsku cistocu... mozda isti onaj sto pustio Ja imam tugu pet godina dugu... sve neki pesnici sad ce da citiraju cuvenog pesnika Marcusa Nelsona...

Пун Пионир гроара, а ја чујем на ТВ-у "Свуда грми около..."

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/05/2013 : 09:55:36  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Да не заборавим.Шаренац умало није заплакао...Уместо да коментарише нормално, он се све време моли Богу да партизани стигну предност Звезде, која је водила од првог минута утакмице.Нелсон тројком отпочео и тројком завршио дерби.Још смо играли без Савовића и Цветковића, са ровитим Радивојевићем.
Оног Симоновића под хитно избацити, јер кад је требало да се преломи утакмица, он промаши три бацања, потом изгуби лопту у нападу, после тога погоди таблу уместо кош...Мали Лука објаснио и треба га форсирати.Све у свему, разбили смо гроаре само са једним центром...Ракоч као у најбољим данима, незаустављив!
Веома битна победа за друго место, јер свеједно је да ли смо први или други, видело се у претходним утакмицама да предност домаћег терена и није нешто!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/05/2013 : 10:30:07  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Организатор провоцирао, Цигани их почистили са терена!

Са разгласа се на полувремену меча између Партизана и Црвене звезде могла чути позната песма Рибље чорбе: "Хоћу, мајко, хоћу у градску чистоћу, спавам дању, радим ноћу за градску чистоћу"

Домаћин вечерашњег сусрета својски се потрудио да провокацијама раздражи своје навијаче и као и обично доведе тензију до усијања те дестабилизује кошаркаше Црвене звезде. Поред песме која је са разгласа алудирала на популарни назив звездаша, капитен Црвене звезде Игор Ракочевић жестоко је вређан са трибина.

Расплет: Цигани су изашли у меч и почистили их са паркета на челу са капитеном Игором Ракочевићем који им је сместио 27 прецизних удараца метлом.

Да цела ситуација из провокације прерасте у урнебесну комедију, послужиће фотографија из историјске архиве где је упечатљив спонзор тадашње екипе Партизана:

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/05/2013 : 10:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Човић: Вујошевића превентивно упозоравати на понашање пре сваког меча

Интересантне одлуке због, утисак је звездашке јавности, неуједначеног судијског критеријума на синоћном мечу, као и техничка грешка за тренера Радоњића и неспортско понашање домаћина, били су повод да позовемо председника КК Црвена звезда, Небојшу Човића.

- Суђење на синоћњем мечу било је у оквирима коректног и показано је да је могуће нормално судити Истина, неки су се због старих навика мало мучили, попут Нешковића док су Пецељ и Николић свој посао урадили веома коректно. Нарочито бих похвалио Николића који није подлегао константном притиску јасно виђеног приступа дотичног поред терена. Додао бих да ме помало брину похвале наведене особе након меча на рачун судије Николића јер нисам сигуран да ли су искрене па се плашим да исте не уђу судији Николићу у главу а то би значило да му је Ђаво ушао у главу а он постао још један од контролисаних. Искрено се надам да до тога неће доћи и да неће утицати на његов его- спушта Човић лопту на земљу, али се и прибојава будућих догађаја.

Техничка грешка тренеру Радоњићу?

- Техничка за Радоњића је праведно свирана, иако је на другој страни превиђена чини ми се два пута. Дотични тренер није чак ни упозорен за понашање колико сам приметио, изузев уколико није упозорен пре меча на понашање зато што дотичну особу превентивно пре сваког меча треба упозоравати на понашање.

Директор такмичења Бојић Вас је већ казнио за изјаве на рачун суђења?

- Што се Бојића тиче, сујете би требало да лечи на други начин.

Честитамо вам на победи над вечитим ривалом са жељом да буде само прва у низу и желимо вам пуно успеха на турниру у Лондону, срећан пут.

- И ја честитам свим навијачима Звезде победу и упућујем исте жеље - поручио је председник КК Црвена звезда

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/05/2013 : 14:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
CZ: Neuspela provokacija Partizana

KK Partizan nije uspeo da isprovocira igrače i navijače Crvene zvezde, saopšteno je na sajtu crveno-belih.

U saopštenju se navodi da je puštanje sa razglasa pesme Riblje čorbe predstavlja diskriminaciju prema radnicima gradske čistoće.

Organizator i domaćin ovog meča, KK Partizan mts poprilično se potrudio da isprovocira gosta. Verovatno je želja bila da se na ovaj način Crvena zvezda i njeni navijači u dvorani Pionir ponize i uvrede. Međutim, tim činom KK Partizan mts je ponizio samo sebe. Jer, posao koji obavlja gradska čistoća i zaposleni u njoj je težak, častan i od nemerljivog značaja za sve stanovnike naše zemlje, pa podsmeh koji je na račun crveno-belih trebalo da izazove ova pesma ne predstavlja ništa drugo nego klasičnu diskriminaciju po više osnova.

Među onima koji rade u gradskoj čistoći sigurno ima navijača i Crvene zvezde i Partizana, ali za razliku od komšija iz crno-belog tabora, Zvezda se tih svojih navijača ne stidi. Da ironija bude veća, upravo je Gradska čistoća svojevremeno bila sponzor KK Partizan.

Crvena zvezda je pobedila Partizan sa 76:69.

Edited by - srdjandj on 09/05/2013 15:01:23
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/05/2013 : 16:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Bilo je sjajno. Igrali su disciplinovano, Igor je opet malo umeo da pretera, ali to se od njega i očekuje…
Elem, pobeda je apsolutno zaslužena i obzirom da je došla posle velike medijske tenzije, mogu da kažem da mi dugo nije bilo ovako lepo nakon pobede.
Međutim, nešto drugo mi je na pameti dok čitam komentare. Mislim da će se stariji (?) navijači složiti sa mnom, ali ono što nas je uvek izdvajalo od svih navijačkih grupa, a naročito od ovih od sinoć, jeste gospodsko ponašanje i u pobedi i u porazu. Oduvek smo znali da prihvatimo poraz, ali i pobedu. Za razliku od njih, mi samo volimo svoj klub, i ne treba puno da mislimo i pričamo o njima. Tako se stiču kompleksi kojih su oni prepuni. U razgovoru sa nekim poznanicima i prijateljima koji navijaju za njih, Zvezda je uvek trn u oku. Mislim, da, čak iako ispadnemo iz lige, ako nam se sportsko društvo ugasi, trofeji postanu prašina i ne ostane ništa za nama, i dalje ćemo ih progoniti a oni će se i dalje truditi da budu bolji od nas. Zato, Zvezdaši (namerno pišem velikim slovom), navijajte za svoje, ne vređajte manje klubove od svog, poštujte svakog ko zaslužuje da bude poštovan i nemojte da mrzite, jer je to siguran put u ovo stanje u kom se oni nalaze.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5411 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 09/05/2013 : 22:01:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Ja nikad ne vredjam male klubove
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4806 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 10/05/2013 : 18:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
karaburma... raspao se stadion skroz... nije ni nas bolji nego napravljen u rupi pa drzi zemlja... da je kojim slucajem tribina iznad zemlje marakana bi se raspala 300 puta... koji beton i konstrukcija da drzi toliki narod... garantujem da su znali kad su pravili da ce da bude guzva uvek... i sad eto slusam svasta... ako je pola tacno bice jedno 30.000 dusa... nije to tako lose... uvek moze bolje ali neka... pravi navijac zvezde oseca fibru... fibra to su samo kvalitetni stripovi...

sangue navajo
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 10/05/2013 : 20:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Братски Олимпијакос у финалу Евро лиге! Размонтирали су екипу ЦСКА!

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/05/2013 : 21:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock

karaburma... raspao se stadion skroz... nije ni nas bolji nego napravljen u rupi pa drzi zemlja... da je kojim slucajem tribina iznad zemlje marakana bi se raspala 300 puta... koji beton i konstrukcija da drzi toliki narod... garantujem da su znali kad su pravili da ce da bude guzva uvek... i sad eto slusam svasta... ako je pola tacno bice jedno 30.000 dusa... nije to tako lose... uvek moze bolje ali neka... pravi navijac zvezde oseca fibru... fibra to su samo kvalitetni stripovi...

30 000 + 1

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4806 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 10/05/2013 : 22:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=svsBXmhyDLc dobro vece i dobro dosli svi... u nas trodimenzionalni horor film...

sangue navajo
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/05/2013 : 20:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Која ужасна игра у првом полувремену.Нек нас победи ОФКА и да се више не надамо некој титули.Немамо шта да тражимо у дербију са оваквим приступом...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/05/2013 : 21:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Да не беше пенала, не би дали гол ду сутра!

А сад, шта да се надам у дербију са оваквом игром?

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 11/05/2013 : 21:08:00  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Nisu ni oni nista bolji, bice nereseno(0:0).

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/05/2013 : 21:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Знам да нису ни они нешто, али ми са оваквом игром не можемо да тражимо победу на шареном лавору.
ОФК је могао да постигне неколико голова и само пуком срећом је Бајкова мрежа остала нетакнута...Шта рећи за ову шансу у 93. минуту!

А што је мени фасцинантно, то је тај глодарски срах, то је мени непроцењиво...Једино они верују да Звезда може до титуле!!!

Edited by - srdjandj on 11/05/2013 21:15:50
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/05/2013 : 21:19:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Одлучиће мајсторица на Ташу у ватерполу, рукометаши изборили опстанак, мада читам одлуку да ове године нико не испада из лиге!

Edited by - srdjandj on 11/05/2013 21:20:15
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 11/05/2013 : 21:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Одлучиће мајсторица на Ташу у ватерполу, рукометаши изборили опстанак, мада читам одлуку да ове године нико не испада из лиге!

A Vojvodina šampion u rukometu.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/05/2013 : 21:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tumen

quote:
Originally posted by srdjandj

A Vojvodina šampion u rukometu.

У сваком случају боље него гроари!
Честитке за Војводину!!!

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 11/05/2013 : 21:42:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
I to više nego zasluženo, mada je pokušano svašta da se to spreči, od utakmice sa Paretizanom na kojoj je bilo svega i užasnog suđenja, pa sada do ove utakmice u Nišu gde je bio veliki pritisak, prekid, udaranje zapisničkog stola.....
Sto puta mi je draže kada se u rukometu ovako časno osvoji trofej nego kada čekaš da ti u fudbalu neki kriminalac obezbedi kup.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/05/2013 : 21:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Наравно, у рукомету се дешавају чудне и мутне ствари...Звезди је одузето 8 бодова и са тим бодовима би била четврта, овако је у последњем колу изборила опстанак.
Честитке Војводини на заслуженој титули!

Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
650 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 11/05/2013 : 22:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
Dragane, problem je u tome što i jedni i drugi nemaju pojma!Da je liga poštenija tabela bi bila dosta drugačija!
Go to Top of Page
Page: of 367  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.01 seconds. Snitz Forums 2000