forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog spec. proljeće 2013.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 29/04/2013 : 09:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by emirem

Stephen Rea...gledao film prosle godine horror verzija crvenkapice...

a šta je onda crvenkapica?

+18

+ 18

- 80

U plave tabletice ni to ne problem

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4649 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 29/04/2013 : 10:00:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

quote:
Originally posted by Barker

jezivo dobra naslovnica, gonan je uradio par scenarija ali se sad nemogu setiti kojih (osim ako ga nism pomesao sa anonom :) ), steta sto je unutra kosu ;/

Gianluigi Gonano (G. Anon), Zadar, 1940., radio je scenarij Bliskih susreta, scenarij (po priči Marchesellija) za Marionete, scenarij Bunara prokletih i ovaj specijalac.

Do sada mi i nije bio nešto loš. Dat ću mu priliku.

deers hodajuca dd enciklopedija :)
ipak ih nisam pomesao, o istom coveku se radi :)

bliski susreti su totalno friknuta prica, seksualno frustrirani/nezasit alieni :O

marionete nisam odavno citao, mislim da su ispale malo pre-pretenciozne, trebao bih proveriti

bunar prokletih ja takodje sasvim pristojna prica.

sve u svemu, vredi pokusati, mozda cosuovi vukodlaci budi pristojno nacrtani :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5082 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 29/04/2013 : 16:04:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Mora se tromislawski osigurati da mu nitko neće prvi postati topic... Jer neki manijaci odmah prvi dan grabe naslovnice sa SNK-a i otvaraju topičke

ha ha ha, da

44 godine Alan Forda u HR

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
706 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 01/05/2013 : 01:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message  Reply with Quote
Ne zove li se to u originalu "Licantropia" - što je, u biti, naziv za "bolest mjenjanja u vuka" (ili tako nešto)...

My username was a mistake.
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 06/05/2013 : 23:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
Ajmo malo podić topik: još malo pa će 10. 5.

Generalno gledano, Cossu će mi narušiti uživanje u epizodi, ali sam ga u posljednje vrijeme počeo nešto više tolerirati.
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5082 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 09/05/2013 : 08:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Panon

Ajmo malo podić topik: još malo pa će 10. 5.

Generalno gledano, Cossu će mi narušiti uživanje u epizodi, ali sam ga u posljednje vrijeme počeo nešto više tolerirati.

dakle, SUTRA, NARODE ,,,,,

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 10/05/2013 : 13:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
Kad je DD extra Doktor Teror stigao na kioske? Ja ga slučajno vidio danas, pa kupio...
Inače, baš je izašao prigodno povodom ovih dana pobjede nad fašizmom :-)

Vukodlaka još nema na kioscima.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38070 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 10/05/2013 : 14:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Izgleda danas, i od danas je stavljen na SNK stranicu (mada to nista ne znaci).

http://www.stripovi.hr/detalji_proizvoda.cddb554e6c5e40bcb2b7f43bf2a3ec61.dylan-dog-extra-083-doktor-teror.aspx

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/05/2013 : 18:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
možemo se mi šaliti koliko hoćemo, ali Ludens je posve ozbiljan u namjeri da bude umobolno aljkav:
za idući broj DD ekstra najavljen je Blek!!!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 10/05/2013 : 19:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

možemo se mi šaliti koliko hoćemo, ali Ludens je posve ozbiljan u namjeri da bude umobolno aljkav:

Dobro je da su makar najavili ikakav strip za sledeci mjesec.
Ne bi me uopste iznenadilo da umjesto stripova najave da ljeto dolazi sledeceg mjeseca.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7718 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 10/05/2013 : 21:09:37  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
ludens ima svojih grešaka,ali nije to ništa strašno da ih se sad toliko proziva...
po meni,ovako napamet,mogu se sjetiti nekoliko većih grešaka,kada su u jednom zagor klasiku 15 zadnjih stranica stripa prebacili u drugi klasik, i tamo ih izdali,ili kada su kod princa vilenjaka zaboravili dodatak ramath pa ga izdali u drugom specijalu...

ostale neočekivanosti,tipa izdavanje prokletog blaga kao specijal pa kasnije kao extra,priče o komandantu marku također kao specijal pa kasnije u redovnom 34,ili preskakanje dilan doga na broj 300 u crno bijeloj varijanti,su više neki financijski potezi da bi se zaradilo..

ove,pogrešne najave,tu i tamo koja greška u pravopisu nije ništa strašno za jedno kiosk izdanje..
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/05/2013 : 22:16:04  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote

što me nasmijaste nisam znao za te greške

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 10/05/2013 : 22:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

ludens ima svojih grešaka,ali nije to ništa strašno da ih se sad toliko proziva...
po meni,ovako napamet,mogu se sjetiti nekoliko većih grešaka,kada su u jednom zagor klasiku 15 zadnjih stranica stripa prebacili u drugi klasik, i tamo ih izdali,ili kada su kod princa vilenjaka zaboravili dodatak ramath pa ga izdali u drugom specijalu...

ostale neočekivanosti,tipa izdavanje prokletog blaga kao specijal pa kasnije kao extra,priče o komandantu marku također kao specijal pa kasnije u redovnom 34,ili preskakanje dilan doga na broj 300 u crno bijeloj varijanti,su više neki financijski potezi da bi se zaradilo..

ove,pogrešne najave,tu i tamo koja greška u pravopisu nije ništa strašno za jedno kiosk izdanje..

Zaboravio si "Moj prijatelj Jimmy Guitara", koji je objavljen kao specijal i kao Klasik.

http://www.acestroke.blogspot.com

Edited by - acestroke on 10/05/2013 22:48:41
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/05/2013 : 23:30:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
tu i tamo koja greska

pa ni jedna jedina grouchova šala u ovom broju nije prevedena sa smislom.
to samo kao primjer. a prevoditeljica je potpuno nepismena.
ludens je dno dna.
što ne znači da su neki drugi mnogo bolji, samo da je on dno dna.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7718 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 11/05/2013 : 03:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by zlatan bihac

Zaboravio si "Moj prijatelj Jimmy Guitara", koji je objavljen kao specijal i kao Klasik.

to su oni samo popravljali grešku jer ga nisu izdali i u extra izdanju...
volio bih vidjeti indijanski cirkus kao specijalno izdanje,u boji naravno...ta nam varijanta još treba..odmah bih se riješio cijele kolekcije klasika koju imam samo zbog tog broja...

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17014 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 11/05/2013 : 12:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Panon

Vukodlaka još nema na kioscima.

Onda ni te najave više ničemu ne služe.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 11/05/2013 : 17:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zajebavaš
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 11/05/2013 : 19:48:26  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

Zajebavaš

meni ne smeta...možda malo oživi taj tmuran serijal!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5082 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 14/05/2013 : 08:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

quote:

Zajebavaš

ha ha, kažu "Idući broj za dva mjeseca - BLEK - Šumski div!"... ma otrovat ću se //

SPECIALA još nema na kioscima

Edited by - DOMI on 14/05/2013 15:27:51
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 14/05/2013 : 15:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
i što sad? da očekujemo specijalac ovaj vikend na kioscima? zajedno sa najavljenim gigantom?

valjda će barem jedno od toga izaći...
Go to Top of Page

almon
New Member

Croatia
237 Posts

Member since 13/11/2009

Posted - 14/05/2013 : 17:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send almon a Private Message  Reply with Quote
Specijalac od jučer na kioscima.
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5082 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 15/05/2013 : 08:59:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by almon

Specijalac od jučer na kioscima.

da, vidio sam uvečer na Trešnjevačkom trgu, krezuba baba ga stavila u izlog :-) pod pauzom ću skočiti po to/ nadam se da na posljednjoj stranici opet ne najavljuju Bleka ili kojekakva čudesa (primjerice reprint Đila )

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/05/2013 : 09:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DOMI

quote:
Originally posted by teller

quote:

quote:

Zajebavaš

ha ha, kažu "Idući broj za dva mjeseca - BLEK - Šumski div!"... ma otrovat ću se //

Kako je ludens krenuo na kraju ćemo biti sretni ako i taj Blek izadje
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/05/2013 : 13:16:14  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Taj Blek ŠUMSKI DIV je izašo davno toga....negdje 2007 mislim, nosi broj 20 Blek Ludens....
jedino da nisu krenuli več sa reprintom?..mislim, stvarno su za *******, kad več stave najavu za novog Bleka nek stave bar aktualno.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 16/05/2013 13:19:46
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 16/05/2013 : 17:52:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
stotinu i šesdeset stranica stripa u kojemu se tek u posljednjih tridesetak nešto i događa. sporo i tromo ostvarenje, sa pričom koja se bavi malograđanštinom i popratnim predrasudama, ali na trivijan, usiljen a možebitno i pomalo tendenciozan način.

niz loših specijalnih izdanja se i dalje nastavlja
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000