forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 SID MEIER's PIRATES (kompjuterska igrica-download
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

1Euro
Advanced Member

12549 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 14/05/2013 : 14:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Kao dijete sam igrao igricu PIRATES na kompjuteru AMIGA, mislim da je ovakva igrica bila napravljena 1987 godine....sigurno postoji nekakav remake ove legendarne igrice, pa me zanima, gdje bi mogao nabaviti neku verziju PIRATESA koja bi radila na mojim Windows 7?

Jel ima neki free download ili ima netko ovu igricu na cd-ju (mijenjam za stripove npr...)?

Nisam baš neki stručnjak za instaliranje igrica, download, šta ja znam, uvijek treba neki program instalirati kojeg nemam itd....pa me zanima kako najlakše i najednostavnije mogu doči do ove igrice.....
Ako netko može snimiti to na cd, tako da ja samo stavim cd unutra i mogu slobodno da igram, pa mu ja zauzvrat pošaljem neke stripove....

Rada13
New Member

Croatia
259 Posts

Member since 28/03/2010

Posted - 14/05/2013 : 14:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Rada13 a Private Message  Reply with Quote
http://www.gog.com/gamecard/pirates_gold_plus
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 14/05/2013 : 14:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
http://www.2kgames.com/pirates/pc/home.php

Ovdje je remake za Windoze.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12549 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 14/05/2013 : 18:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rada13

http://www.gog.com/gamecard/pirates_gold_plus

jel to treba platiti?
Zar nije nekad bilo free download....znam da sam skinuo neke igrice, samo sam zaboravio gdje, mislim da je postojao neki abandongames ili nešto....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12549 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 14/05/2013 : 18:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DKoor

http://www.2kgames.com/pirates/pc/home.php

Ovdje je remake za Windoze.

hm da.....a gdje je onaj link gdje piše free download haha!???
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 14/05/2013 : 23:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
imaš na pirate bayu ziher.

iako ja osobno ti ne bi baš preporučio taj remake. meni osobno je bio predjetinjast i banalan.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12549 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 14/05/2013 : 23:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

imaš na pirate bayu ziher.

iako ja osobno ti ne bi baš preporučio taj remake. meni osobno je bio predjetinjast i banalan.

pa ja bi najradije igrao onaj original iz 1987 godine ali ne znam kako da ga instaliram....inače imam Amiga emulator tako da ako bi znao to nekako srediti (nisam neki majstor...) ja bi onda negdje skinuo taj iz 1987 i to instalirao na Amiga emulatoru....kad bi znao.....
Go to Top of Page

spanta
Starting Member

Serbia
22 Posts

Member since 15/11/2008

Posted - 15/05/2013 : 14:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Send spanta a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa ja bi najradije igrao onaj original iz 1987 godine ali ne znam kako da ga instaliram....inače imam Amiga emulator tako da ako bi znao to nekako srediti (nisam neki majstor...) ja bi onda negdje skinuo taj iz 1987 i to instalirao na Amiga emulatoru....kad bi znao.....

Možda ovaj link pomogne: http://guide.abime.net/home.htm
Što se tiče same igre, google, amiga games download i uživaj ;)
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12549 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 15/05/2013 : 17:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spanta

quote:

Možda ovaj link pomogne: http://guide.abime.net/home.htm
Što se tiče same igre, google, amiga games download i uživaj ;)

hey svaka čast, inače imam instaliran taj Winuae, i jednu igru GENGHIS KHAN igram putem tog Winuae, samo to mi je jedan prijatelj sredio...a to mi se stvarno ne da čitati.....iako budem morao ako ču htjeti to skužiti i napraviti osim ako opet ne zamolim nekog prijatelja....lijen sam ja za ovakve stvari i nemam ni volje to pokušavati, jer ču sigurno nešto zajebati...ali hvala za link, možda se ipak odlučim sam nešto probati....
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 15/05/2013 : 18:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
ima još recimo jedna koja nije loša.

Pirates Gold!

to bi ti bio ajmo reć neki "nastavak" ovog oriđiđija.

ta je izašla za PC (odnosno DOS) i Segu Genesis.

ja sam recimo dosta dugo igrao ovu Genesis verziju (možeš ju bez beda nać googlanjem, pa skineš ROM i emulator) nju čak više preferiram od ove najnovije PC verzije.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/05/2013 : 21:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Neko vrijeme sam stvarno ubijao vrijeme na DOS igricama, aaaaah koja sjecanja je vratio F-15 II, pa i Pirati. Zao mi jedino za North & South sto nije radio. :S

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12549 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 15/05/2013 : 23:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Neko vrijeme sam stvarno ubijao vrijeme na DOS igricama, aaaaah koja sjecanja je vratio F-15 II, pa i Pirati. Zao mi jedino za North & South sto nije radio. :S

Uff North i South je bila super, pa Kings Bounty, pa Rick dangereous, pa Prehistorik, pa PP hammer, pa Wonderboy in monsterland, pa Munshine Racers,.....amiga je bila zakon.....
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/05/2013 : 09:13:28  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pirates Gold!

ja sam recimo dosta dugo igrao ovu Genesis verziju (možeš ju bez beda nać googlanjem, pa skineš ROM i emulator) nju čak više preferiram od ove najnovije PC verzije.

zapravo je pirates gold prvi windows remake originalne igre...ne nastavak...1 euro javi mi se na pm ako ti treba pošaljem ti gog verziju
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12549 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 17/05/2013 : 10:52:43  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

quote:

Pirates Gold!

zapravo je pirates gold prvi windows remake originalne igre...ne nastavak...1 euro javi mi se na pm ako ti treba pošaljem ti gog verziju

poslao!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12549 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 17/05/2013 : 15:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
rommel, PUNO TI HVALA!!!!!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000