Edit: Spajdi se nije nafuril nego eto utorkom sam na drugoj strani kaj nema veze sa stripovima.
Eh Spajdi, uvijek ista priča. Umjesto da curke dofuraš u pivnicu, ti bi sve za sebe. Dokle će tako više
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
moran jednom posjetit te vaše čuvene purgerske orgije
Mene čudi što vi tovari nemate neka okupljanja po Splitari...ili imate, al vas je sram pričat o tome
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Nemam pojma, prvi glas... zvuči čak malo zabrinjavajuće (ako si ozbiljan..ili čak poluozbiljan).
Uvijek osjećam tu napetost na dan okupljanja, ipak su to sve zgodni dečki i to, hvala Fikusu kaj mi je pomogel prebrodoti tu krizu. Inače, gej narodnjački klub je počel ulaziti u fazu ostvarivanja, trebaju mi muški plesači u tangama na šipci - Fikuse kaj radiš ovak vikendima navečer?
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero