forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/05/2013 : 23:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Jerry, jesi kupio gigant, već su pri samom kraju... Ona brojka od 250-300 komada je taman, sada je stvarno najbolje odmah kupiti je tiraž fino pokriva potrebe.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/05/2013 : 23:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica
Da, ali sam cijelo vrijeme vjerovao da si ti neki dobri striček s bradom koji muku muči s mojim reckama pa ih onda prosljedi DeeCay-ju

Daj nemoj me zezat... Ta muka Isusova je sasvim moja. Jel sad vidiš da na svojim leđima nosim dvostruko breme.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 12/05/2013 23:47:27
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 12/05/2013 : 23:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Jerry, jesi kupio gigant, već su pri samom kraju... Ona brojka od 250-300 komada je taman, sada je stvarno najbolje odmah kupiti je tiraž fino pokriva potrebe.

Ja sam kupio dva tako da ću ga Jerryu prodati po trostrukoj cijeni. Čuj živimo u kapitalizmu, a ja sam našao svoj kapital

quote:

quote:
Da, ali sam cijelo vrijeme vjerovao da si ti neki dobri striček s bradom koji muku muči s mojim reckama pa ih onda prosljedi DeeCay-ju

Daj nemoj me zezat... Ta muka Isusova je sasvim moja. Jel sad vidiš da na svojim leđima nosim dvostruko breme.

Upsss, onda nije pravi trenutak da ti kažem da pišem još jednu recku

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/05/2013 : 00:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jesam i moram priznati, nije me se nešto dojmio.

Ali zato ove 3 zadnje knjige nikako da dohvatim. Nemam vremena otići kod svog dilera, a i stao sam s reckama zbog preokupiranosti. Valjda ću se vratiti uskoro na pravi kolosijek. Samo nek nam Nathan ovako brodi...
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/05/2013 : 00:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

lasice, ne upucavaj se oženjenom čovjeku...

Ma kad vidim ovaj avatar u kojemu Nathan skida opasač

Koji si ti lik na ovom forumu!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 13/05/2013 : 00:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

quote:

lasice, ne upucavaj se oženjenom čovjeku...

Ma kad vidim ovaj avatar u kojemu Nathan skida opasač

Koji si ti lik na ovom forumu!

Izbor za forumaša godine ti je u prosincu/decembar

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/05/2013 : 15:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

broj 265 (Rigamonti & Barzi / Dakar Meli & Fiorelli)

http://www.sergiobonellieditore.it/auto/edicola?collana=15&collocazione=3&numero=265#

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/05/2013 : 16:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Sve neka nova ekipa; ovaj NN teško da ima veze s onim starim NN-om kojeg poznajemo...

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 18/05/2013 : 17:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Vidio najavu kod LIB za novu knjigu i specijalaca pa me zanima kad će iz tiskare?

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 21/05/2013 : 08:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Sa Libellus sajta...

I “Cybermaster” ima novo ruho...

Iz pera genijalnog Roberta De Angelisa stiže nam još jedna sjajna naslovnica koja je crtana isključivo za naše izdanje, a riječ je o naslovnici za prvi Nathanov specijalac “Cybermaster”. Ovom prilikom donosimo vam crno-bijelu verziju, a uskoro se možete nadati i onoj u koloru. Uživajte!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 21/05/2013 : 08:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
to je broj kojeg je izdao Ludens? neka,neka da i edicija specijal počne sa brojem 1 a ne sa 3...bravo Libellus.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/05/2013 : 10:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

to je broj kojeg je izdao Ludens? neka,neka da i edicija specijal počne sa brojem 1 a ne sa 3...bravo Libellus.

Pa da, prvi specijalac Ludensov. Mislim da su Libellusovci otpočetka najavljivali da će izdavati i specijalce.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 21/05/2013 : 11:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Epizoda je bila čisto pristojna. Samo mi je u sjećanju ostalo da je kraj brzinski odrađen i da Jakuze imaju još više djelova ringa.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 21/05/2013 : 14:31:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Naslovnica mi je sasvim dobra, bolja i od Castellinijeve i od stare De Angelisove.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/05/2013 : 16:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote

#135-137 Državni neprijatelj
Priča/scenarij: Serra/Piani
Crtež: Bonazzi

Moram reći da sam ovu trodijelnu epizodicu s nestrpljenjem iščekivao i bio silno uzbuđen zbog povratka tolikih dragih likova, Leonda i Asha, Chris i Haven, etc. (a i Serre, dugo ga ne čitasmo). Već na samom početku par šokova u nevjerici, zbunjujućih izraza WTF! i slično. Bonazzi neprepoznatljiv; likovi kao da su iz druge dimenzije. Ili već dugo nisam čitao Bonazzija ili sam nešto loše pojeo za ručak. Sigmund kao suhonjavi dugonja, Legs kao naborana udovica, Branko je izgubio dosta muskulature i čak izgleda kao pristojan mladić. Nathan je takođe vidio boljih dana...

Konfuzna struktura naracije u prvom broju, ni sad još točno ne znam što se dogodilo prije, a što točno poslije. Hadiju je autor pretvorio u običnu glupu plavušu, koja je na prvi problem, sumnju podvila rep, toliko o povjerenju između ljubavnika. Podzemni Midian usiljeno je ubačen u priču bez neke potrebe, Prva razina bi sasvim dostajala; ne mora grad iimati tisuću različitih enklava/utočišta za drugačije. Haven i Žena dijete Chris/Madeleine ubačeni tek za šminku i referenciranje, oni su samo obično oruđe u borbi protiv Cartneya. Nije mi samo jasno zašto i ove ljude s posebnim moćima zovu mutanti, ako su ih ispočetka zvali ESP-eri; a mutanti su znamo tko. Dolaze s Prve razine i imaju šiljaste uši, i nemaju smisla za finoću. Baš trashy priča; nekad bi mi to možda bilo cool, ali danas očito nisam raspoložen. Mislim, nije totalno bezveze epizoda, no neke nebuloze mi baš smetaju. Branko i Sigmund dobar su tim, lijepo ih je bilo vidjeti u akciji, a svidjelja mi se i fora sa suđenjem preko televizije; pravi apsurd utjecaja masmedija u budućnosti; sve je zabava i reality show pa čak i suđenja.

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 22/05/2013 : 22:30:43  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moram reći da sam ovu trodijelnu epizodicu s nestrpljenjem iščekivao

Ovo me podsjetilo, mislim da si u jednoj svojoj recenziji iz 2003. napisao da ćemo morati 20 godina čekati na ovu trodijelnu epizodu.
Ha, evo, tko bi rek'o da će proći duplo manje.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 22/05/2013 : 22:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ma bjež'te vi prekritični Neverovci, kako vam ne sjedi ova trodijelna epizoda. Čim je pročitam sve ću desetke dati. ....... valjda
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/05/2013 : 12:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma bjež'te vi prekritični Neverovci, kako vam ne sjedi ova trodijelna epizoda. Čim je pročitam sve ću desetke dati. ....... valjda

Stari, još nisi kupio strip! pazi da ti ne sfali tvoj primjerak, znaš da odlaze ko alva (mada, ni sam nemam pojam koliko se dobro alva prodaje). Eh, kad pročitaš možemo ga fino iskomentirati. Požuri!

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 23/05/2013 : 13:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Nemas brige za knjige, sve je vec rezervirano, ali nikako naci vremena za podici ih. Nathan mi je u zadnje vrijeme slabo u mislima uz silne obaveze.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 23/05/2013 : 16:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nathan mi je u zadnje vrijeme slabo u mislima uz silne obaveze.

Ma, cijela agencija, obaveze stisle....mislim na May (los mjesec za rostilj) i kako je lose vrijeme stalno kisa...
Danas knjiga 46 nabavljena...za 20-tak dana dobivam knjige 44,45 i 46....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 23/05/2013 16:56:25
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 23/05/2013 : 17:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Cekaj jel 46 nabavljeno il treba doci?

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 23/05/2013 : 18:05:02  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa, kupila stara danas, a donijet ce mi u kompletu sa predzadnje dvije knjige...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 23/05/2013 : 23:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa stranicu prije si ocijenio ovu knjigu. Izgleda da su ti ostale komplikacije neoperabilnog cancera.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 23/05/2013 : 23:32:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa stranicu prije si ocijenio ovu knjigu. Izgleda da su ti ostale komplikacije neoperabilnog cancera.

Pitao sam emirema pošto je u svojoj rečenici dao proturječne informacije, ali je u postu iznad tovga sve objasnio.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 23/05/2013 : 23:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Malo bacam crnog humora, ali šta ćeš kad te trenutno prati ova tvoja stigma.

Sljedeći tjedan idemo malo aktivnije s topicom s novom temom tjedna.
Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.57 seconds. Snitz Forums 2000