Srce me boli kad se sjetim koliko treba cekati drugi nastavak.
Pa ovim je kompletirana priča iz 2 dela :)
Da, malo sam se zbunio. Kod nas ni Tumak još nije došao.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Zna li se kad će sljedeća Tex knjiga 5? Prošlo već dosta od četvrte, čini mi se....
Jeste, mislim vec 9 mjeseci. Steta, jer nikad nisam citao Texa do ovog debeljuce i bas sad usporili. Prodaja sigurno nije problem, nego zauzetost drugim projektima...
Bilo bi lijepo kad bi to bilo istina, samo ne znam o kojim bi se drugim projektima moglo raditi? Martin debeljuca, Dampyr 3 u 1, koji su najavljeni još prošle jeseni (Dampyr prije skoro godinu i pol!) pa kasne, ili nešto drugo?
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Ma vidim i po KIZu da stalno pomjeraju. Rekli su Car orlova do Nove godine, a vec je skoro lipanj(juni). A po logici da sad izlaze sve same zlatne epizode ne vjerujem da je prodaja uzrok(ili da bi bila uzrok). Takodje i MrNo debeljuca: prodaja ide, a novih knjiga nema. Citao sam negdje na forumu da ih je malo u ekipi, a posla puno...
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
"Iz VČ kažu da su u štampu dali i Texa i Noa i Martija i Dampira, samo od štamparije zavisi šta će stići do sajma..." (post od prije par dana) plus jos nešto
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
malo kasnim sa informacijama pa nisam bas upoznat dampir ide dalje 3u1, a ostali nastavljaju sa standardnim formatom, znaci jedna epizoda po stripu, jel tako?
zapravo ova prva Dampyr debeljuca je 4u1, kasnije 3u1 (odnosno ovisi o nastavcima), a za ostalo... to pitas za regularne ili debeljuce? regularci naravno kako i prije, a debeljuce isto - vise prica u jednoj knjigi
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
mislio sam samo na redovna izdanja dampyra sad izlazi samo u tom 3u1 i 4u1 formatu, a tex i mister no i martin izlaze kao i dosad pitam jer primjecujem da samo dylan i zagor izalez redovito, a ostali kasljucaju, pa pitam da nisu i ti ostali zavrsili kao dampyr, odnosno 3u1