forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 367

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4807 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 23/05/2013 : 12:55:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
o poseti na stadionu molim da pricaju oni koji su videli stadion vise od 1.000 puta, samsung arena se ne racuna... i to ne samo jedan stadion vec i cika dacu, jagodinu, kulu, suboticu, maksimir, kosevo, poljud, gradski vrt, ljubljanu, kantridu, podgoricu, nis, milanovac, zrenjanin, obilic...

sangue navajo
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1921 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 23/05/2013 : 13:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock

o poseti na stadionu molim da pricaju oni koji su videli stadion vise od 1.000 puta, samsung arena se ne racuna... i to ne samo jedan stadion vec i cika dacu, jagodinu, kulu, suboticu, maksimir, kosevo, poljud, gradski vrt, ljubljanu, kantridu, podgoricu, nis, milanovac, zrenjanin, obilic...

Sve sem ovih sam posetio po vise puta. Za te iz doba SFRJ nisam imao dovoljno godina, sem ako ne mislis da je 1990. sa 8 godina trebalo da idem na gostovanja.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 23/05/2013 : 13:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Eto, ja sam posetio i te stadione, gledao finale Kupa UEFA i KESA sa voljenim timom, dotakao krov Evrope...dovoljno.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1921 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 23/05/2013 : 13:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Eto, ja sam posetio i te stadione, gledao finale Kupa UEFA i KESA sa voljenim timom, dotakao krov Evrope...dovoljno.

Tebi je onda super, imas secanja. Zamisli kako je zvezdinim navijacima mladjim od 30 godina, secaju se samo stavljanja Putinove karte, sa utakmice gde nije bilo karti, u muzej.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 23/05/2013 : 13:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

quote:

Tebi je onda super, imas secanja. Zamisli kako je zvezdinim navijacima mladjim od 30 godina, secaju se samo stavljanja Putinove karte, sa utakmice gde nije bilo karti, u muzej.

Kaze mi najmladji sin da se skoro i ne seca kad je Zvezda osvojila titulu, bio je jako mali...Bar se sin grobar raduje, pricali ste onog dana.

Ali nema veze, sledece sezone sigurno prestizemo grobare po broju titula, kad ste vi mogli da cekate 57 godina da se izjednacite, pritom ne birajuci sredstva da to otvarite, mozemo mi jednu godinu.Polako postajemo FK sledeca sezona, kao i u basketu.

Edited by - srdjandj on 23/05/2013 13:19:50
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 23/05/2013 : 13:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
To mu verujem, ali evo sta se desava kad sudije ne pomazu koliko se do sada pomagalo. Lagana pobeda Slobode u utakmici koja im nista zivo nije znacila. 2 ponistena gola i neregularan zvezdin gol dovode do zakljucka da bi realan rezultat juce trebao da bude 0-4. Mobilizacija izgleda vise ne traje, manje od 5000 ljudi na stadionu.

Sto mora u svakom grobarskom komentaru da ima doza iskompeksiranisti i isfrustriranosti, jer realno ako Zvezda namesta, a nije videla titulu 6 godina, sta tek treba reci za Partizan koji je vec 6 godina sampion, pa dal je moguce da i kada dominirate vi i dalje imate kompleks, a sto se tice Sa Pinta, on je prosle godine imao tim vredan 150 miliona i radio je sta je hteo, Sporting je igrao fantastican fudbal, a u ovakvoj Zvezdi ni 3 Murinja ne bi pomogla nista, on je sjajan trener i dokazace to ako ne u Zvezdi onda u nekom drugom klubu.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1921 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 23/05/2013 : 14:11:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Poveo si najboljeg sina onaj dan.
Kazi mu da mi se javi kad ne moze da se snadje za ulaz na neku utakmicu.
Najjace od svega je sto vec pricas o prestizanju grobara.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 23/05/2013 : 14:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Svih 16 klubova Superlige + 18 klubova Prve lige i jos 200 nižerazrednih klubova nameštaju utakmice.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1921 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 23/05/2013 : 14:20:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Sampion da namesta ne bi gubio bodove protiv Slobode, Hajduke i Pazara, inace po vama nasih filijala, i tako vracao zvezdu u zivot.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 23/05/2013 : 18:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Нисмо хтели да освојимо титулу у фудбалу.Волимо само дупле круне, један трофеј, то није ништа.
Освојили смо у одбојци, прво куп, потом титулу, у ватерполу куп, па титулу, шанса за пехар првака Европе.
У кошарци освојен куп, сад ће и титула, дупла круна.

Ето Делије, Цигани или како хоћете да вам се обрати стари навијач, не тугујте, титулу у фудбалу, једноставно нисмо хтели.Касалица није хтео да постигне гол, намерно је погодио пречку, пустио Бајко намерно гол да би изгубили, ето, то је то.Да смо хтели, победили би, али нисмо хтели да кваримо просек, не би била дупла круна.

Уживајте, догодине прогнозирам дуплу круну у фудбалу, ето, пустили смо гробаре да виде како је имати тугу 57 година дугу да се изједначе са нама по броју титула, а сад у поход на ново освајање.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 23/05/2013 : 19:41:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Sa Pintu poslao igrace na raije na odmor...to majstore,daj bre klince da igraju...ne moraju da pobedjuju, barem ce da se bore za dres koji nose

Dragane bre...pa gde pusti sina sa Starudijom...daj bre kad bude dolazio sledeci put neka se meni javi da ga ja odvedem na stadion a ne na onaj nas pomocni teren
Vidis kako je Caleb postao covek od ukusa
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4807 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 23/05/2013 : 20:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Ajde slike deco pa da verujemo... ovako bla bla...

sangue navajo
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 23/05/2013 : 20:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde slike deco pa da verujemo... ovako bla bla...

Jebi ga, ja imam slike samo iz Maksimira, Poljuda,Banja Luke,Novog Sada,Bratislave...kapiram da se inostranstvo ne racuna
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/05/2013 : 20:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Хеј, Док, колко си бре матор? Час ми делујеш као неки клиња, а час видим Пољуд, Максимир итд? Ај ми реци да си био у Уругвају са Мошом и Тиркетом, о Милутинцу да не говоримо

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 23/05/2013 : 21:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

Dragane bre...pa gde pusti sina sa Starudijom...daj bre kad bude dolazio sledeci put neka se meni javi da ga ja odvedem na stadion a ne na onaj nas pomocni teren

У Београду је он већ пета година, не вреди, то ти је задојени гробар...У БГ студира и најмлаћи син, окорели циган...јебига, никако да ови наши слепци освоје титулу, да се дете радује...Ено га био јуче против Слободе, још звао и мене, наравно да нисам отишао, прошло је моје време, нека иду млађи.

Што се тиче ових неверних Тома, није моје да неком по форумима доказујем где и кад сам био да гледам Звезду...Моја прва утакмица је била против Херте 1979 у полуфиналу купа УЕФА, касније сам гледао и то финале са Борусијом, наравно, до девведесет прве висио по Северу Маракане, пратио Звезду и на гостовањима по целој Југи, док се нисам оженио, био у Барију, сад, ко верује нек верује, баш ме брига!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 23/05/2013 : 23:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Na današnji dan: Mikeloti oteo Zvezdi evro-trofej

Na današnji dan, 23. maja 1979. godine, Borusija iz Menhengladbaha savladala je Crvenu zvezdu u revanšu finala Kupa UEFA rezultatom 1:0 i domogla se trofeja, a gol odluke postigao je Danac Alan Simonsen, jedan od najboljih igrača sveta toga vremena, iz jedanaesterca, u 15. minutu. U prvom meču u Beogradu bilo je 1:1, pred 87.000 gledalaca.

Generaciji Pižona, Duleta Savića, Šestića, Muslina, Jovina na čelu sa velikim trenerom Brankom Stankovićem Ambasadorom, isprečila se tada jaka i u Nemačkoj neprikosnovena, Borusija iz Menhengladbaha, čije su se zlatne godine završile upravo ovim trofejom.

Do finala, pred crveno-belima su padali Dinamo Berlin – 2:5, 4:1, Sporting Hihon – 1:0, 1:1, Arsenal – 1:0, 1:1, Vest Bromvič Albion – 1:0, 1:1 i Herta Berlin – 1:0, 1:2. Borusija je bila uspešnija od ekipa, Šturm – 5:1, 2:1, Benfika 0:0, 2:0 (posle produžetaka), Slask Vroclav – 1:1, 4:2, Mančester Siti – 1:1, 3:1 i Duizburg – 2:2, 4:1.

Prva utakmica finala odigrana je u Beogradu 9.maja 1979 godine pred 87.000 gledalaca na „Marakani“ i završila se nesrećno po tim Crvene zvezde – 1:1, jer je tokom čitave utakmice Zvezda napadala, propustila niz sjajnih prilika. Crveno-beli su došli do vođstva od 1:0, golom Šestića u 21. minutu, ali je nesrećan autogol Jurišića u 60. minutu izjednačio rezultat na 1:1. Svoju dominaciju i odličnu igru Zvezda nije krunisala pobedom.

U revanš utakmici, u Dizeldorfu, 23.maja 1979. godine, sudije su otele Zvezdi Kup UEFA. Tačnije, čuveni sudija Mikeloti. Oba tima su igrala zatvoreno, čekajući grešku drugog tima, ne bi li došli do vodećeg gola. Nakon teatralnog pada jednog nemačkog igrača u 15. minutu u šesnaestercu, italijanski sudija, Alberto Mikeloti dosuđuje penal. Danac Alan Simonsen, najbolji igrač Evrope 1977. godine, iz penala postiže gol odluke i tako Borusija (ne)zasluženo osvaja Kup UEFA, a Danac sebi otvara vrata velike Barselone.

Šta se zapravo događalo na stadionu, potvrđuje i scena sa kraja utakmice, kada je ceo stadion, popunjen uglavnom nemačkim navijačima skandirao „Roter Štern“! Pored toga, ulica u Menhengladbahu ponela je ime „Beogradska“, upravo u čast naše Crvene zvezde.

Borusija Menhengladbah – Crvena zvezda 1:0 (1:0) – prvi meč 1:1

DIZELDORF, 23.maj 1979. godine; Stadion: „Rajnstadion“. Gledalaca: 45.000. Sudija: Alberto Mikeloti (Italija). Strelac: Simonsen (Borusija M) u 15. minutu iz penala.

BORUSIJA MENHENGLADBAH: Knajb, Fogts, Hanes, Frank Šafer, Ringls, Vini Šafer, Kulik (Kepel), Gores, Ringels, Simonsen, Linen. trener: Udo Latek

CRVENA ZVEZDA: Stojanović, Jovanović, Miletović, Jurišić, Muslin, Jovin, Petrović, Blagojević, Milovanović (Šestić), Savić, Milosavljević. trener: Branko Stanković

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/05/2013 : 07:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Dr. Zistis

У Београду је он већ пета година, не вреди, то ти је задојени гробар...У БГ студира и најмлаћи син, окорели циган...јебига, никако да ови наши слепци освоје титулу, да се дете радује...Ено га био јуче против Слободе, још звао и мене, наравно да нисам отишао, прошло је моје време, нека иду млађи.

Што се тиче ових неверних Тома, није моје да неком по форумима доказујем где и кад сам био да гледам Звезду...Моја прва утакмица је била против Херте 1979 у полуфиналу купа УЕФА, касније сам гледао и то финале са Борусијом, наравно, до девведесет прве висио по Северу Маракане, пратио Звезду и на гостовањима по целој Југи, док се нисам оженио, био у Барију, сад, ко верује нек верује, баш ме брига!

Postovanje Pusti ti Combata, on cita samo Texa
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4807 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 24/05/2013 : 08:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
koji vam je ... ja pitam ove grobare sto vise ovde...

sangue navajo
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4807 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 24/05/2013 : 08:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
mi cigani ne lazemo...

sangue navajo
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1921 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 24/05/2013 : 11:47:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam ti odgovorio. Za vise informacija obrati se stanici u 29. Novembra.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/05/2013 : 14:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

mi cigani ne lazemo...

Pa ja te pohvalio da citas Texa
ajde javi se sledece sezone da se nadjemo kod Vajata, popijemo koje pivo pa na utakmicu.Bilo bi super da nam se i Dragan pridruzi
Caleb sigurno dolazi
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/05/2013 : 14:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja sam ti odgovorio. Za vise informacija obrati se stanici u 29. Novembra.

Samo CZ se racuna
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/05/2013 : 20:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Човић и Кокеза одговарали на питања новинара

Због великог интересовања медија и бројних новинских натписа који су претходних дана пунили ступце, потпредседници Црвене звезде Небојша Човић и Славиша Кокеза одржали су конференцију на којој су више од сат времена одговарали на бројна питања представника седме силе.

Након пропуштене прилике за освајањем титуле, медији су сву своју пажњу усмерили на тему добијања УЕФА лиценце за следећу сезону и корекције у играчком кадру.

- Сетите се да сам пре шест-седам месеци упозоравао да ће нам за добијање лиценце бити потребно много напора и труда и да сам чак „дозволио“ себи да изговорим да клуб можда и неће успети да се избори. По природи у сваком послу којим се бавим трудим се да будем победник, ништа другачије није ни овог пута. Наглашавам само да лицитација окo лиценце по медијима не доноси клубу ништа добро. Нисмо још увек вратили средства захваљујући којима смо претходне године добили потврду од УЕФА да можемо да играмо у европским такмичењима. Много пута сам до сада рекао и поновићу да немамо чаробни штапић и да нам нико није донео новац у џаковима. Урадићемо све да добијемо лиценцу, и када завршимо тај посао, обавестићемо целокупну јавност – рекао је Човић.

За добијање права за наступ у овогодишњим такмичењима под окриљем УЕФА црвено-белима је неопходно између 1.3 и 2.5 милиона евра у зависности од појединих репрограма и отписа дуговања.

- Нажалост, нисмо победили у дербију, али живот тече даље. Морамо да радимо брзо и да успоставимо систем функционисања чије ће три најважније карактеристике бити поверење, рад и дисциплина. Верујем да ћемо добити лиценцу и понављам, нећу да лицитирам са роковима и са износом, јер је скала наших дуговања клизна. Када решимо овај проблем, обавестићемо вас – поручио је Човић.

Потпредседник најтрофејнијег српског клуба и члан комисије за финансије, истакао је да Црвена звезда треба да се окрене будућности и да не гледа у прошлост. Он је још поручио да је понуда од милион евра која је стигла за Спајића неозбиљна.

- Нисам компетентан да као човек из кошарке причам о фудбалу. Не разумем се у тактику и квалитет играча, али и нисам зато овде где јесам, већ да бих правио спортски систем, а то знам да радим. Црвену звезду је у претходном периоду доста коштало „проклетство јурњаве“ и сваке године у жељи за постизањем резултата смо се задуживали годишње од пет до десет милиона евра. Имали смо господин Кокеза и ја у децембру прошле године конкретан и оштар предлог да пустимо нашу децу да играју. Сваки странац мора да буде много бољи од наших момака да би био на терену – нагласио је Човић и додао:

- Један од најјачих делова нашег система тренутно су навијачи. И без жеље да им подилазим, слободно могу да кажем да су они изузетно организовани, штавише, да је читав клуб имао такав начин управљања, Звезда не би имала дуг од 50 милиона .

Потпредседник црвено-белих одбио је могућност да клуб из Љутице Богдана не поднесе захтев за играње у Европи и на тај начин једноставно прескочи сезону у евро-такмичењима.

- Или ћемо добити лиценцу или је нећемо добити, ту нема средине или калкулација. Ми смо имали план А по коме смо се надали победи у дербију и титули, и да смо победили вечитог ривала, не бисмо сада расправљали о овим стварима и не бисмо се свакодневно суочавали са критикама по медијима. Међутим, нисмо, и сада треба да се организујемо и пређемо на план Б. Ми смо још увек лабилан систем који се лако затресе, али сигурно да се не предајемо – јасно је поручио први човек наше кошаркашке секције.

Доста се шпекулисало и о сукобима и поделама унутар Маракане, односно њених челника. Потпредседник и члан комисије за спортска питања Славиша Кокеза одбио је такве наводе.

- Нема струја, већ само различитих мишљења и ставова, што је сасвим нормално. Доказ за то је и чињеница да смо до сада све одлуке на Управним одборима доносили једногласно након разговора и усаглашавања ставова – не оставља дилему Кокеза и најављује по завршетку сезоне анализу рада људи задужених за спортски сектор.

– О учинку играча и стручног штаба причаћемо када се шампионат оконча. Знате мој став да нисам био за играње фудбалера којима истиче уговор и од којих Црвена звезда не може да има никакву финансијско-економску корист. Убудуће, залагаћу се да у првом плану не буду играчи којима истиче уговори – истакао је Кокеза.

А по окончању такмичарске сезоне уследиће и разговори са свим првотимцима црвено-белих понаособ. Са некима се већ разговарало.

- Причао сам са Младеновићем и Мудринским и веома сам задовољан исходом разговора. Појавила се прича да ће неколицина играча отићи на арбитражу и тражити раскид уговора, међутим, за ова два фудбалера сам сигуран да то неће учинити. У наредном периоду причаћу са сваким од њих. И без обзира на финансијску кризу, могу вам рећи да ћемо се током летњег прелазног рока појачати са озбиљним и квалитетним фудбалерима - констатовао је члан комисије ФК за спортска питања.

Потпредседник Црвене звезде Небојша Човић упитан је да ли се за време боравка у Лондону видео са Захавијем и Рамаданијем, на шта је он потврдно одговорио.

- Јесам и разговарали смо у вези Максимовића. Отишао сам final-four Евролиге у кошарци и искористио прилику да се видим са тим људима. Они су били коректни, отписали су нам део новца који су потраживали, и није било никаквог притиска на мене и заменика генералног секретара Стефана Пантовића који је био са мном, да Максимовић мора да игра дерби. Још пре три недеље тренер Са Пинту је истакао да рачуна на тог фудбалера - рекао је Човић и поручио да честита црно-белима на заслужено освојеној титули.

- Чуо сам коментаре на стадиону од стране људи који су били у мојој близини да је квалитет овог дербија био веома лош. То је нешто што треба да брине целокупну јавност. Моје мишљење је да нисмо надиграни, јер да је Касалицин шут завршио у мрежи у тим моментима „преплашеног“ противника, другачија би ситуација била. Међутим, нисмо успели и честитам нашем ривалу иако појединци то нису заслужили. Замислите да смо узели шампионат какви би све напади били на Александра Вучића чији је једини „грех“ тај што је јавно признао да је ватрени Звездаш – закључио је Небојша Човић.

Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4807 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 25/05/2013 : 10:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Doktore dogovoreno... ocekujem potvrdu iz Vrsca... jbt sluzio sam vojsku tamo brrr... od Vracev Gaja do Boke ... dugacka je granica...

sangue navajo
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 25/05/2013 : 15:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page
Page: of 367 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000